sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_129
ТыЧиНеТЫ• 31 марта 2016

Как правильно делать суп с фрикадельками?

Никогда не готовила, есть фарш, рис, что туда еще нужно?Просто, смешать фарш с луком и рисом, слепить шарики и кидать в суп?Не разваляться, как их скрепить?
показать весь текст
98 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
61
Ответ дляСорока-ворона

Спасибо большое
Записуйте класний салат .Філе куряче відварити і розібрати на кусочки .Шампіньйони порізати дольками і відварити .Яйце огірок кукурудза посолити поперчити .Заправити майонезом і посипати жареною картопелькою потертою попередньо на грубій тертці . Картопля має бути така як чіпси .В сковорідку налити олії і потрошки кидати картоплю .Обєдєнієєєєєєє
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
62
Ответ дляНадувная пыль
Записуйте класний салат .Філе куряче відварити і розібрати на кусочки .Шампіньйони порізати дольками і відварити .Яйце огірок кукурудза посолити поперчити .Заправити майонезом і посипати жареною картопелькою потертою попередньо на грубій тертці . Картопля має бути така як чіпси .В сковорідку налити олії і потрошки кидати картоплю .Обєдєнієєєєєєє
ухтышка что-то новенькое пишу
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
63
Ответ дляСорока-ворона
ухтышка что-то новенькое пишу
Блін......знаєте як в нас кажуть .Нема чого робити з пянки обжеровисько.Але все таке смачне і хочеться вічно пожерти .Короче всьо........ ПІР НА ВЕСЬ МИР ,ТАНЦУЮТ ВСЕ ,
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
64
Ответ дляНадувная пыль
Блін......знаєте як в нас кажуть .Нема чого робити з пянки обжеровисько.Але все таке смачне і хочеться вічно пожерти .Короче всьо........ ПІР НА ВЕСЬ МИР ,ТАНЦУЮТ ВСЕ ,

anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
65
Ответ дляСорока-ворона

А ви звідки якщо несекрет
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
66
Автор Ви готуєте суп чи ні
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
67
Ответ дляНадувная пыль
А ви звідки якщо несекрет
херсонская обл.Новая Каховка
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
68
Ответ дляСорока-ворона
херсонская обл.Новая Каховка
Огооооооооооооооо.Далеко .А я з Файного міста ТЕРНОПІЛЬ,
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
69
Ответ дляНадувная пыль
Огооооооооооооооо.Далеко .А я з Файного міста ТЕРНОПІЛЬ,
да да далеко
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
70
Ответ дляСорока-ворона
да да далеко
..........Через поле через гай ходить.................совєтчиця Помагай
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
71
Ответ дляНадувная пыль
..........Через поле через гай ходить.................совєтчиця Помагай

ну да мы такие
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
72
Десь Автор пропала напевно суп готує
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
73
Ответ дляНадувная пыль
Блін......знаєте як в нас кажуть .Нема чого робити з пянки обжеровисько.Але все таке смачне і хочеться вічно пожерти .Короче всьо........ ПІР НА ВЕСЬ МИР ,ТАНЦУЮТ ВСЕ ,
Теперь, Вы отменили нас так просто не отделаетесь))Суп доваривается, на ужин планирую деруны-наверняка,у вас есть секретики и советики?))
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
74
Ответ дляТыЧиНеТЫ
Теперь, Вы отменили нас так просто не отделаетесь))Суп доваривается, на ужин планирую деруны-наверняка,у вас есть секретики и советики?))
А фарш лишився ще чи ні у Вас
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
75
Ответ дляНадувная пыль
Десь Автор пропала напевно суп готує

А, где де еще?
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
76
Ответ дляНадувная пыль
А фарш лишився ще чи ні у Вас

Да, вчера накрутила и позамораживала
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
77
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Да, вчера накрутила и позамораживала
Все робите як завжди на деруни .Але........ в серединку кожного деруна ставите по ложці фаршу ну мається на увазі вже посоленого і з припривками тими що любите ви .Поставили ложкою деруни на сковорідку по ложці фаршу в кожний і жарите а потім перевертаєте на другу сторону .і готово .Але фаршу не багато по півложки в кожен . ще сметанка з часничком може бути .Але якщо ви давали часник в суп . Тодеруни просто з сметаною .
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
78
Ответ дляНадувная пыль
Все робите як завжди на деруни .Але........ в серединку кожного деруна ставите по ложці фаршу ну мається на увазі вже посоленого і з припривками тими що любите ви .Поставили ложкою деруни на сковорідку по ложці фаршу в кожний і жарите а потім перевертаєте на другу сторону .і готово .Але фаршу не багато по півложки в кожен . ще сметанка з часничком може бути .Але якщо ви давали часник в суп . Тодеруни просто з сметаною .

Оценка через завжди в кожного по рiзному, розкажiть детально
Да,в суп добавила,сразу такой аромат...Получается,с одной стороны будет картошка,другой фарш,?Знаю,фарш тоже накрывают слоем картошки,как карман
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
79
Как-то, так
Фотоотчет
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
80
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Оценка через завжди в кожного по рiзному, розкажiть детально
Да,в суп добавила,сразу такой аромат...Получается,с одной стороны будет картошка,другой фарш,?Знаю,фарш тоже накрывают слоем картошки,как карман
Картоплю потертиДодати 2 яйця цибульку потерти посолити поперчити додати приблизно 6-8 ложок муки .Буде з одної сторони картопля а з другої побоках картопля а посерединці фарш.Виглядає ніби як яйце жарене на глазок .Цибулі даю багато тому що недаю часник .Часник даю до сметани .Скажіть як там ваш суп?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
81
Ответ дляТыЧиНеТЫ
Как-то, так
Фотоотчет
А що справді є фото .Де?
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
82
Ответ дляНадувная пыль
А що справді є фото .Де?

Смайлик не тот, я не плачу, а радуюсь))
Фото не добавилось,чего-то
В лайфе интернет мобильный медленный ((
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
83
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Смайлик не тот, я не плачу, а радуюсь))
Фото не добавилось,чего-то
В лайфе интернет мобильный медленный ((
Ну то як получився суп смачний чи ні .Тільки чесно?
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
84
Ответ дляНадувная пыль
Ну то як получився суп смачний чи ні .Тільки чесно?

Да, Вкусняшка! Нямаю сейчас))Жалко,фотл не добавляется, хотелось бы услышать Ваше мнение
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
85
Ответ дляНадувная пыль
Картоплю потертиДодати 2 яйця цибульку потерти посолити поперчити додати приблизно 6-8 ложок муки .Буде з одної сторони картопля а з другої побоках картопля а посерединці фарш.Виглядає ніби як яйце жарене на глазок .Цибулі даю багато тому що недаю часник .Часник даю до сметани .Скажіть як там ваш суп?

На 2 яйца сколько картошки?На какой терке измельчает?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
86
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Да, Вкусняшка! Нямаю сейчас))Жалко,фотл не добавляется, хотелось бы услышать Ваше мнение
Смачного вам .Я рада що вам сподобався рецепт .
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
87
Ответ дляТыЧиНеТЫ

На 2 яйца сколько картошки?На какой терке измельчает?
На мілкій тертці або в комбайні .2 яйця приблизно на 10 більшеньких картоплин .
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
88
Мелкая-морковная или колючками?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
89
Ответ дляТыЧиНеТЫ
Мелкая-морковная или колючками?
мілка морковна
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
90
Ответ дляТыЧиНеТЫ
Мелкая-морковная или колючками?
Ми вже тут і холодець зварили сьогодні і салат і суп і деруни ......клас
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff