закатала 3 бутля трьохлітрові і один двох літровий,закутала в одіяло наніч,через день дивлюсь а одіяло мокре,перевернула банки всі цілі крім двох,кришка залишилась на одіялі все витікло,Я ще раз залила кипятком,злила ,зробила маринад і знову закатала,пока стоїть.Щойно на кухні вибух трьолітр,банка,кришка в стелю полетіла.Ядо другої банки вона вздута,відкрила.Може це через мій рецепт? На 3х літрову банку 2 ст.ложки солі,1 ст.ложка цукру і 2,5 табл.аспірину.
аспірин в банку а цукор і сіль в розсолі гарячим залити.
ЩО МЕНІ РОБИТЬ? Знову залить кипятком,і по цьому ж рецепту зробить?, чи це від жари,але я так минулого року помідори крутила все добре було.
аспірин в банку а цукор і сіль в розсолі гарячим залити.
ЩО МЕНІ РОБИТЬ? Знову залить кипятком,і по цьому ж рецепту зробить?, чи це від жари,але я так минулого року помідори крутила все добре було.
показать весь текст
pretty baby• 06 августа 2016
Ответ дляnaka_d
та і я так думаю))))
два дні тому я замочила огірки і на другий день зранку вже була пінка тому чекати у спеку 2 дні не варто, вони зогниють, ввечері я їх розклала по банкам, перекип’ятила росіл і додала до нього додатково ще одну ложку солі с верхом так як здалося, що вони підкисають, банки додатково кип’ятила 15 хвилин, не ризикнула так закрутити
т-т-т все добре
т-т-т все добре
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу