закатала 3 бутля трьохлітрові і один двох літровий,закутала в одіяло наніч,через день дивлюсь а одіяло мокре,перевернула банки всі цілі крім двох,кришка залишилась на одіялі все витікло,Я ще раз залила кипятком,злила ,зробила маринад і знову закатала,пока стоїть.Щойно на кухні вибух трьолітр,банка,кришка в стелю полетіла.Ядо другої банки вона вздута,відкрила.Може це через мій рецепт? На 3х літрову банку 2 ст.ложки солі,1 ст.ложка цукру і 2,5 табл.аспірину.
аспірин в банку а цукор і сіль в розсолі гарячим залити.
ЩО МЕНІ РОБИТЬ? Знову залить кипятком,і по цьому ж рецепту зробить?, чи це від жари,але я так минулого року помідори крутила все добре було.
аспірин в банку а цукор і сіль в розсолі гарячим залити.
ЩО МЕНІ РОБИТЬ? Знову залить кипятком,і по цьому ж рецепту зробить?, чи це від жари,але я так минулого року помідори крутила все добре було.
Сирот@ К@з@н@ск@я• 02 августа 2016
если это соленые, то сахар не надо, а только соленый маринад. если маринованные, то надо еще уксус. аспирин не использую. но соли на 3-х литровую как по мне мало.
Natali8377• 02 августа 2016
викиньте, ті огірки копійки коштують, здоров´я важливіше.
Закрийте нову порцію, інший рецепт, без аспірину.
Закрийте нову порцію, інший рецепт, без аспірину.
Natali8377• 02 августа 2016
Ответ дляnaka_d
а чим вони пошкодять здоров’ю? вони ж не гнилі
ви справді вважаєте, що лише гнилі продукти шкідливі?
Ответ дляsveta1980
наверное огурцы - сорт может не подходит для консервации. У моей мамы в прошлом году стреляли и в этом тоже. репт - годами тот же. и самое интересное - что некоторые банки стоят а некоторые выстреляли....
та це ж домашні,що тепер робити перезакрити?
123золотая рыбка• 02 августа 2016
Ответ дляnaka_d
залила кипятком,постояли,злила в кастрюлю,добавила сіль і цукор,закипятила і знову залила і закатала і в одіяло
Огурцы надо заливать 2 раза кипятком и один раз рассолом и закатывать. Тогда взрываться не будут.
pretty baby• 02 августа 2016
я кладу на кожну літру води 1 ст. л солі з верхом
А для чого аспірин? Я заливаю вода+сіль на 2 дні, а потім кип’ячу росіл і закручую
А для чого аспірин? Я заливаю вода+сіль на 2 дні, а потім кип’ячу росіл і закручую
pretty baby• 02 августа 2016
Ответ дляnaka_d
може правда кажуть вагітним закривати неможна )))))) а я вже на 8 місяці
забобони, я консервувала все підряд з 7-9 місяці вагітності
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу