sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_203
Топтунша• 27 октября 2017

Гостья из Западной Украины сказала, что они не едят, то что мы едим, супы-борщи

и прочее. Девочки из ЗУ, а что вы едите/готовите?
показать весь текст
836 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 28
noavatar
Dzvina_Dzvinochok• 27 октября 2017
31
Ответ дляSolomiyka78
...ой...а что такое зупка????!!!!! Это шутка?
Зупа-суп, зупка-супчик
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
32
Ответ дляSolomiyka78
...ой...а что такое зупка????!!!!! Это шутка?
Це суп і думаю ви це прекрасно розумієте
anonim_15
Ход конём• 27 октября 2017
33
Ответ дляgloriya8305
У нас очень и очень вкусно, обожаю укр кухню. Вернулись на родину и один из пунктов для нас было, что здесь вкусно!! Так что, есть нам чем гордиться. Ура!
А я всегда когда возвращаюсь думаю на сколько у нас все ужасно невкусно
noavatar
Dzvina_Dzvinochok• 27 октября 2017
34
Ответ дляЧу Ча
Я з Львівської обл. З супів в мене і родичів, знайомих постійно присутні такі страви як борщ, капусняк, курячий бульйон, різні супи. Особисто я часто готую ще суп з фрикадельками, просто овочевий суп, солянку , грибну юшку і гарбузовий суп-пюре. А ще ж є гороховий суп, гречаний. Одним словом, супів в нас не бракує) Можливо, це ваша знайома їх не любить.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
Банош це красота, але його ще потрібно вміти приготувати і правильні продукти використати.
anonim_127
Джинцы на Флиси• 27 октября 2017
35
Ответ дляГербария
Пол литра воды, две штуки картошки, желательно маленькие, одна луковица, 3-4 шт кабачков, две ст. Л подсолнечного масла, когда все будет готово, а жто приблизительно 30 минут перед выключением туда дольку чеснока, большой пучок укропа и петрушки, выключить, взбить блендером до состояния крем супа, специи по вкусу, в духовке к нему делаю сухарики из хлеба, можно в суп ложку сметаны перед подачей, я могу его есть пять раз в день, это так вкусно.
все спасибо,нашла Ваш рецептик.
noavatar
Natali8377• 27 октября 2017
36
Я з Івано-Франківська, готуємо і їмо абсолютно все.
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
37
А ще в нашій сім’ї ми готуємо квашений борщ, з квашених буряків, він білого кольору. Він такий специфічний, не всюди знають цю страву.
noavatar
Тимаша• 27 октября 2017
38
Ответ дляtsibinanna
На з.у. очень тяжелая пища (картошка,грибы,баранина.
Да ладно вам.
Нормальная пища.
Всё зависит от конкретной семьи.
Мы едим и супы и борщи. Детям по 7 лет. Жирной пищей не кормлю.
В рационе крупы, творог, кирица, свинина, рыба, овощи.
Баранину не покупаю.
noavatar
Natali8377• 27 октября 2017
39
Ответ дляЧу Ча
А ще в нашій сім’ї ми готуємо квашений борщ, з квашених буряків, він білого кольору. Він такий специфічний, не всюди знають цю страву.
бігус?
anonim_122
Люблю кетчуп• 27 октября 2017
40
Ответ дляЧу Ча
Я з Львівської обл. З супів в мене і родичів, знайомих постійно присутні такі страви як борщ, капусняк, курячий бульйон, різні супи. Особисто я часто готую ще суп з фрикадельками, просто овочевий суп, солянку , грибну юшку і гарбузовий суп-пюре. А ще ж є гороховий суп, гречаний. Одним словом, супів в нас не бракує) Можливо, це ваша знайома їх не любить.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
41
Ответ дляDzvina_Dzvinochok
Банош це красота, але його ще потрібно вміти приготувати і правильні продукти використати.
Також його люблю, але сама не готую. Ну і в кафе, ресторанах можна всі ці закарпатські страви замовити. Але ми зараз говоримо про домашню кухню. Вдома у Львові банош, бограч далеко не всі готують.
noavatar
Natali8377• 27 октября 2017
42
Ответ дляtsibinanna
На з.у. очень тяжелая пища (картошка,грибы,баранина.
баранина взагалі не є популярною тут...
noavatar
Natali8377• 27 октября 2017
43
Ответ дляЧу Ча
Також його люблю, але сама не готую. Ну і в кафе, ресторанах можна всі ці закарпатські страви замовити. Але ми зараз говоримо про домашню кухню. Вдома у Львові банош, бограч далеко не всі готують.
я у Франківську під настрій готую))) Влітку бограч, взимку банош.
anonim_154
Отблеск мысли• 27 октября 2017
44
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
45
Ответ дляNatali8377
бігус?
Ні-ні, не бігус. Я його в Польщі пробувала. Це зовсім інше, хоч мені здається також має польське коріння.
Звичайний буряк, не червоний, квасять. Потім до бульйону на м’ясі чи ребрах, додають цей буряк. В кінці ще дають пшоно. Мені важко пояснити, так як ця страва не схожа на якусь іншу.
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
46
Ответ дляШмоточницаца
А бограч? Это больше венгерское блюдо, но во Львове почти в каждом кафе есть. Вкусненько.
серйозно? ))) За майже все життя у Львові мені б в голову не прийшло його тут замовляти. Тільки на Закарпатті.
anonim_116
Чу Ча• 27 октября 2017
47
Ответ дляЛюблю кетчуп
https://www.youtube.com/watch?v=wxzToQFkYCk
Вибачте, але я зараз не можу подивитись ваше відео.
anonim_201
Ло Шарик• 27 октября 2017
48
Ответ дляШмоточницаца
А бограч? Это больше венгерское блюдо, но во Львове почти в каждом кафе есть. Вкусненько.
У меня сестра часто на даче его варит. Но я его не очент люблю - для меня острый и жирный.
noavatar
Solomiyka78• 27 октября 2017
49
Ответ дляЧу Ча
Це суп і думаю ви це прекрасно розумієте
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
50
Ответ дляОтблеск мысли
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
для справжнього баноша потрібна справжня бриндза (бриндзя). овеча
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
51
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
кожен житель ЗУ його знає
noavatar
gloriya8305• 27 октября 2017
52
Ответ дляХод конём
А я всегда когда возвращаюсь думаю на сколько у нас все ужасно невкусно
ну , а я вот отъелась, я голодала в польше))) не поверите, пересекли границу, по две порции заказали еды, ребенок до сих пор сетует, как ему было все невкусно. это я о польше...., снова таки, смотря где вы живете
anonim_201
Ло Шарик• 27 октября 2017
53
Ответ дляNatali8377
баранина взагалі не є популярною тут...
Да, тоже удивилась))
anonim_201
Ло Шарик• 27 октября 2017
54
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
Диалект
anonim_201
Ло Шарик• 27 октября 2017
55
Ответ дляРа ру ра ру ра
для справжнього баноша потрібна справжня бриндза (бриндзя). овеча
Брынза))
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
56
Ответ дляgloriya8305
ну , а я вот отъелась, я голодала в польше))) не поверите, пересекли границу, по две порции заказали еды, ребенок до сих пор сетует, как ему было все невкусно. это я о польше...., снова таки, смотря где вы живете
в Польщі обожнюю зупу гуляшову і журек, але тільки в одному ресторані ’Цикада’
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
anonim_113
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
57
Ответ дляЛо Шарик
Брынза))
ніхто в Закарпатті так не говорить. Це вже більш літературний варіант, як мені здається. І вже точно нічого спільного не має з тим, що продається в магазинах під назвою ’бринза’
noavatar
gloriya8305• 27 октября 2017
58
Ответ дляРа ру ра ру ра
в Польщі обожнюю зупу гуляшову і журек, але тільки в одному ресторані ’Цикада’
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
вот, в том то и дело, что один два ресторана, все верно, но их попробуй найти. в тур зонах еще ничего
anonim_99
Мамзелькин• 27 октября 2017
59
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
І ’суп’ і ’зупа’ - слова іншомовного походження.
noavatar
Natali8377• 27 октября 2017
60
Ответ дляОтблеск мысли
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
Для баноша вам потрібно 0.5л домашньої сметани, 2/3 стакана кукурудзяної крупи (найдрібнішої, яку зможете знайти), стакан молока, дрібку солі.
Найкраще готувати банош в казанку. Виливаєте сметану в казанок, трошки розводите молоком і доводите до кипіння. Далі всипаєте тоненькою цівкою крупу. ПОСТІЙНО ПОТРІБНО ПОМІШУВАТИ, бажано деревяною ложкою. Готувати потрібно приблизно 30хв.

До баношу окремо можна приготувати підливу з сухих грибів, піджарити кусочки підчеревини, посипати солоною бринзою.
|« «» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 28
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff