Топтунша• 27 октября 2017
Гостья из Западной Украины сказала, что они не едят, то что мы едим, супы-борщи
и прочее. Девочки из ЗУ, а что вы едите/готовите?
показать весь текст
Dzvina_Dzvinochok• 27 октября 2017
Ответ дляSolomiyka78
...ой...а что такое зупка????!!!!! Это шутка?
Зупа-суп, зупка-супчик
Чу Ча• 27 октября 2017
Ответ дляSolomiyka78
...ой...а что такое зупка????!!!!! Это шутка?
Це суп і думаю ви це прекрасно розумієте
Ход конём• 27 октября 2017
Ответ дляgloriya8305
У нас очень и очень вкусно, обожаю укр кухню. Вернулись на родину и один из пунктов для нас было, что здесь вкусно!! Так что, есть нам чем гордиться. Ура!
А я всегда когда возвращаюсь думаю на сколько у нас все ужасно невкусно
Dzvina_Dzvinochok• 27 октября 2017
Ответ дляЧу Ча
Я з Львівської обл. З супів в мене і родичів, знайомих постійно присутні такі страви як борщ, капусняк, курячий бульйон, різні супи. Особисто я часто готую ще суп з фрикадельками, просто овочевий суп, солянку , грибну юшку і гарбузовий суп-пюре. А ще ж є гороховий суп, гречаний. Одним словом, супів в нас не бракує) Можливо, це ваша знайома їх не любить.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
Банош це красота, але його ще потрібно вміти приготувати і правильні продукти використати.
Джинцы на Флиси• 27 октября 2017
Ответ дляГербария
Пол литра воды, две штуки картошки, желательно маленькие, одна луковица, 3-4 шт кабачков, две ст. Л подсолнечного масла, когда все будет готово, а жто приблизительно 30 минут перед выключением туда дольку чеснока, большой пучок укропа и петрушки, выключить, взбить блендером до состояния крем супа, специи по вкусу, в духовке к нему делаю сухарики из хлеба, можно в суп ложку сметаны перед подачей, я могу его есть пять раз в день, это так вкусно.
все спасибо,нашла Ваш рецептик.
Чу Ча• 27 октября 2017
А ще в нашій сім’ї ми готуємо квашений борщ, з квашених буряків, він білого кольору. Він такий специфічний, не всюди знають цю страву.
Ответ дляtsibinanna
На з.у. очень тяжелая пища (картошка,грибы,баранина.
Да ладно вам.
Нормальная пища.
Всё зависит от конкретной семьи.
Мы едим и супы и борщи. Детям по 7 лет. Жирной пищей не кормлю.
В рационе крупы, творог, кирица, свинина, рыба, овощи.
Баранину не покупаю.
Нормальная пища.
Всё зависит от конкретной семьи.
Мы едим и супы и борщи. Детям по 7 лет. Жирной пищей не кормлю.
В рационе крупы, творог, кирица, свинина, рыба, овощи.
Баранину не покупаю.
Natali8377• 27 октября 2017
Ответ дляЧу Ча
А ще в нашій сім’ї ми готуємо квашений борщ, з квашених буряків, він білого кольору. Він такий специфічний, не всюди знають цю страву.
бігус?
Люблю кетчуп• 27 октября 2017
Ответ дляЧу Ча
Я з Львівської обл. З супів в мене і родичів, знайомих постійно присутні такі страви як борщ, капусняк, курячий бульйон, різні супи. Особисто я часто готую ще суп з фрикадельками, просто овочевий суп, солянку , грибну юшку і гарбузовий суп-пюре. А ще ж є гороховий суп, гречаний. Одним словом, супів в нас не бракує) Можливо, це ваша знайома їх не любить.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
Ті хто пишуть про банош, то ця страва більше поширена в Карпатах і Закарпатті.
Чу Ча• 27 октября 2017
Ответ дляDzvina_Dzvinochok
Банош це красота, але його ще потрібно вміти приготувати і правильні продукти використати.
Також його люблю, але сама не готую. Ну і в кафе, ресторанах можна всі ці закарпатські страви замовити. Але ми зараз говоримо про домашню кухню. Вдома у Львові банош, бограч далеко не всі готують.
Natali8377• 27 октября 2017
Ответ дляtsibinanna
На з.у. очень тяжелая пища (картошка,грибы,баранина.
баранина взагалі не є популярною тут...
Natali8377• 27 октября 2017
Ответ дляЧу Ча
Також його люблю, але сама не готую. Ну і в кафе, ресторанах можна всі ці закарпатські страви замовити. Але ми зараз говоримо про домашню кухню. Вдома у Львові банош, бограч далеко не всі готують.
я у Франківську під настрій готую))) Влітку бограч, взимку банош.
Отблеск мысли• 27 октября 2017
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
Чу Ча• 27 октября 2017
Ответ дляNatali8377
бігус?
Ні-ні, не бігус. Я його в Польщі пробувала. Це зовсім інше, хоч мені здається також має польське коріння.
Звичайний буряк, не червоний, квасять. Потім до бульйону на м’ясі чи ребрах, додають цей буряк. В кінці ще дають пшоно. Мені важко пояснити, так як ця страва не схожа на якусь іншу.
Звичайний буряк, не червоний, квасять. Потім до бульйону на м’ясі чи ребрах, додають цей буряк. В кінці ще дають пшоно. Мені важко пояснити, так як ця страва не схожа на якусь іншу.
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
Ответ дляШмоточницаца
А бограч? Это больше венгерское блюдо, но во Львове почти в каждом кафе есть. Вкусненько.
серйозно? ))) За майже все життя у Львові мені б в голову не прийшло його тут замовляти. Тільки на Закарпатті.
Ло Шарик• 27 октября 2017
Ответ дляШмоточницаца
А бограч? Это больше венгерское блюдо, но во Львове почти в каждом кафе есть. Вкусненько.
У меня сестра часто на даче его варит. Но я его не очент люблю - для меня острый и жирный.
Solomiyka78• 27 октября 2017
Ответ дляЧу Ча
Це суп і думаю ви це прекрасно розумієте
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
Ответ дляОтблеск мысли
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
для справжнього баноша потрібна справжня бриндза (бриндзя). овеча
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
кожен житель ЗУ його знає
gloriya8305• 27 октября 2017
Ответ дляХод конём
А я всегда когда возвращаюсь думаю на сколько у нас все ужасно невкусно
ну , а я вот отъелась, я голодала в польше))) не поверите, пересекли границу, по две порции заказали еды, ребенок до сих пор сетует, как ему было все невкусно. это я о польше...., снова таки, смотря где вы живете
Ло Шарик• 27 октября 2017
Ответ дляNatali8377
баранина взагалі не є популярною тут...
Да, тоже удивилась))
Ло Шарик• 27 октября 2017
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
Диалект
Ло Шарик• 27 октября 2017
Ответ дляРа ру ра ру ра
для справжнього баноша потрібна справжня бриндза (бриндзя). овеча
Брынза))
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
Ответ дляgloriya8305
ну , а я вот отъелась, я голодала в польше))) не поверите, пересекли границу, по две порции заказали еды, ребенок до сих пор сетует, как ему было все невкусно. это я о польше...., снова таки, смотря где вы живете
в Польщі обожнюю зупу гуляшову і журек, але тільки в одному ресторані ’Цикада’
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
Ра ру ра ру ра• 27 октября 2017
Ответ дляЛо Шарик
Брынза))
ніхто в Закарпатті так не говорить. Це вже більш літературний варіант, як мені здається. І вже точно нічого спільного не має з тим, що продається в магазинах під назвою ’бринза’
gloriya8305• 27 октября 2017
Ответ дляРа ру ра ру ра
в Польщі обожнюю зупу гуляшову і журек, але тільки в одному ресторані ’Цикада’
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
Вдома перші страви не їм майже, але регулярно для сім’ї готую - мої обожнюють
вот, в том то и дело, что один два ресторана, все верно, но их попробуй найти. в тур зонах еще ничего
Мамзелькин• 27 октября 2017
Ответ дляSolomiyka78
я такое впервые слышу . Это, наверное, не украинское название.
І ’суп’ і ’зупа’ - слова іншомовного походження.
Natali8377• 27 октября 2017
Ответ дляОтблеск мысли
Дівчата, хто вміє і готує, дайте перевірений рецепт баноша! Чоловіка буду балувати) Готувати вмію та люблю, бограч в різних варіаціях давно опанувала. Сама з Києва, корінна.
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
За суп-пюре з кабачків велике дякую!
Для баноша вам потрібно 0.5л домашньої сметани, 2/3 стакана кукурудзяної крупи (найдрібнішої, яку зможете знайти), стакан молока, дрібку солі.
Найкраще готувати банош в казанку. Виливаєте сметану в казанок, трошки розводите молоком і доводите до кипіння. Далі всипаєте тоненькою цівкою крупу. ПОСТІЙНО ПОТРІБНО ПОМІШУВАТИ, бажано деревяною ложкою. Готувати потрібно приблизно 30хв.
До баношу окремо можна приготувати підливу з сухих грибів, піджарити кусочки підчеревини, посипати солоною бринзою.
Найкраще готувати банош в казанку. Виливаєте сметану в казанок, трошки розводите молоком і доводите до кипіння. Далі всипаєте тоненькою цівкою крупу. ПОСТІЙНО ПОТРІБНО ПОМІШУВАТИ, бажано деревяною ложкою. Готувати потрібно приблизно 30хв.
До баношу окремо можна приготувати підливу з сухих грибів, піджарити кусочки підчеревини, посипати солоною бринзою.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу