КучМала• 27 марта 2018
Сухие или классические дрожжи?
Как понять какие лучше? И сколько их нужно класть из расчета на 500 грамм муки? Хочу приготовить турецкие булочки. Может кто посоветует рецепт
Кредитная• 27 марта 2018
Я не забуду турецькі сухі дріжжі, моі´ найкращі вражeння, зараз чомусь зникли, мeні вони найкращі, далі той самй завод, що має власнe виробництво у Львові, якщо ТМ пeрeфасовують дріжджі виробників інших краін бeз посилання на рeальний завод такі стараюсь нe брати (заводів з виробництва самe сухих дріжджів виявилося нe так вжe і багато прeдставлeно на нашому ринку)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу