успокойте_Меня• 10 апреля 2019
Домашній сир. Поділіться рецептом.
Проживаю за кордоном. Сьогодні перший раз зробила сир. З молока солодкого пів літри і сметани літри. Вийшло трошки десь 200 грам сиру. Смачний.
Роскажіть ваші способи. Можливо зі скишого молока вийде більше сиру?
Роскажіть ваші способи. Можливо зі скишого молока вийде більше сиру?
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
Який сир Вас цікавить сичужний(фета, бринза), чи кисломолочний?
автор
успокойте_Меня
• 10 апреля 2019
Ответ дляСоветчицы тоже плачут
Який сир Вас цікавить сичужний(фета, бринза), чи кисломолочний?
Творог. Я такий зробила
автор
успокойте_Меня
• 10 апреля 2019
Ответ дляМаксХмара
А что такое молоко сладкое? Оно с сахаром?
Є молоко солодке і молоко кисле
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
з 2 трилітрових банок має вийти 1 кг кисломолочного, для якості згустку додається мікробіологічна закваска(пробіотик по суті), у Вашому випадку сметана виконала функцію мікробіологічноі закваски, з 4-5л молока виходить до 1кг фети або бринзи з коровячого молока(тут треба сичужний фермент, мікробіологічна закваска). читайте форуми, книжки, робота з молоком цікава.
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
Ответ дляМаксХмара
А что такое молоко сладкое? Оно с сахаром?
молоко солодке= свіже, не ферментоване мікроорганізмами. Коли молоко скисає, то є кисле молоко, не солодке
Накладные мюсли• 10 апреля 2019
Посмотрите на сайте Поваренок сыр Панир, начала делать- семья довольна, нравится
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
Ответ дляНакладные мюсли
Посмотрите на сайте Поваренок сыр Панир, начала делать- семья довольна, нравится
панир =адыгейский сыр , это сычужный сыр,
автор сделала кисломолочный сыр, творог
автор сделала кисломолочный сыр, творог
МаксХмара• 10 апреля 2019
Ответ дляСоветчицы тоже плачут
молоко солодке= свіже, не ферментоване мікроорганізмами. Коли молоко скисає, то є кисле молоко, не солодке
Спасибо, никогда не встречала чтобы на молоко говорили сладкое)))
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
Ответ дляМаксХмара
Спасибо, никогда не встречала чтобы на молоко говорили сладкое)))
це звичайна укр.мова. Але скільки того《справжнього солодкого молока》в наш час... от не часто зустріти це.
Адде мова весь час змінюється, тому деякі вислови і поняття зникають, інші нарождуються, приживаються
Адде мова весь час змінюється, тому деякі вислови і поняття зникають, інші нарождуються, приживаються
Добро с Кулаками• 10 апреля 2019
Ответ дляуспокойте_Меня
Творог. Я такий зробила
вы его переварили и часто мешали когда варилось
Советчицы тоже плачут• 10 апреля 2019
Ответ дляДобро с Кулаками
вы его переварили и часто мешали когда варилось
творог зачем варить, если это кисломолочный творог. Молочный згусток , отцеживается сыворотка(самопрессование, под прессом), готово.
Варят (изменяют кислотность, темп-ру)моцареллу= сулугуни и разные др..сыры, но не кислрмолочный сыр=творог . Даже доя феты , брынзы темаература не больше 37С, фермент сворачивает казеин в сырное зерно
Варят (изменяют кислотность, темп-ру)моцареллу= сулугуни и разные др..сыры, но не кислрмолочный сыр=творог . Даже доя феты , брынзы темаература не больше 37С, фермент сворачивает казеин в сырное зерно
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу