Я супер-пупер• 20 октября 2019
рятуйте поможіть!!! мій перший в житті шашлик. шо то буде??
чоловіка нема вдома, аж вечером буде,
замаринувала я сама, хоч в нас то не жіноче діло
значить, шо додала - сіль, приправу до шашлику ( небагато), перець чорний, червоний, паприку солодку, порізала цибулю і лимон. гірчиці 2ложки . перемішала.
попробувала- а воно пекуче таке......
і влила туди півпляшки сухого червоного....
шо то буде, дівчата?????
нехай так лишається?
замаринувала я сама, хоч в нас то не жіноче діло
значить, шо додала - сіль, приправу до шашлику ( небагато), перець чорний, червоний, паприку солодку, порізала цибулю і лимон. гірчиці 2ложки . перемішала.
попробувала- а воно пекуче таке......
і влила туди півпляшки сухого червоного....
шо то буде, дівчата?????
нехай так лишається?
Результат:
вже голосів:
57
26 (45.61%)
буде супер шашлик
16 (28.07%)
мож не дуже але сьєдобне принаймні буде
11 (19.3%)
переробити
4 (7.02%)
викинути
автор
Я супер-пупер
• 20 октября 2019
хочу сказати шо як я влила вино воно таке на вигляд стало бєє((
автор
Я супер-пупер
• 20 октября 2019
якщо от всьо виполокати вимити???
мясу ж нічо, воно свіженьке
мясу ж нічо, воно свіженьке
автор
Я супер-пупер
• 20 октября 2019
Ответ дляРоЗоВаяПантеРррРаМяЯяу
чоловіік і таке зжєре, вони не перебірливі
та аби модна було їсти)))
то ше кум прийде їм під чарку напевно піде))
але щоб не сказав шо я гімняний йому зробила (((
то ше кум прийде їм під чарку напевно піде))
але щоб не сказав шо я гімняний йому зробила (((
Печенюшка• 20 октября 2019
Лимон вытяните уже, в принципе должно получится, ничего страшного вы не добавили, правда мы без горчицы всегда делаем
ШанельКуКу• 20 октября 2019
добавить приправу и еще и перцем с горчицей приправить) ааагонь баба) чтоб аж горело)))))
БеГуЩаЯ пО гРаБлЯм• 20 октября 2019
Я бы слила с мяса вино( с ним уйдёт и лишняя горечь)
И залила мясо минеральной водой.
Будет. ОК.
И залила мясо минеральной водой.
Будет. ОК.
БезобидныйКрокодильчик• 20 октября 2019
Купили б готовый маринад и не мучались))) мы мочим только с луком, соль, перец и можно приправы. Можете его перемыть и заново замариновать
автор
Я супер-пупер
• 20 октября 2019
Ответ дляПеченюшка
Лимон вытяните уже, в принципе должно получится, ничего страшного вы не добавили, правда мы без горчицы всегда делаем
я шось останнім часом ту гірчицю всюди , в так смачно
в рибу мариную, і ложку в фарш до котлєт...
в рибу мариную, і ложку в фарш до котлєт...
Великий сатирик• 20 октября 2019
Ви поклали все що було на кухні? Кислота з лимона нейтралізує пекучість спецій.
Залишайте так. Потім обов`язково розкажіть нам як на смак.
Думаю, буде смачно.
Залишайте так. Потім обов`язково розкажіть нам як на смак.
Думаю, буде смачно.
Печенюшка• 20 октября 2019
Ответ дляБеГуЩаЯ пО гРаБлЯм
Я бы слила с мяса вино( с ним уйдёт и лишняя горечь)
И залила мясо минеральной водой.
Будет. ОК.
И залила мясо минеральной водой.
Будет. ОК.
Минералкой до вечера?оно ж расползется
Печенюшка• 20 октября 2019
Ответ дляУкраиночка
Много много луку и соль с перцем
А лучше луковым соком
БеГуЩаЯ пО гРаБлЯм• 20 октября 2019
Ответ дляПеченюшка
Минералкой до вечера?оно ж расползется
Кто? Куда расползется?)))
Печенюшка• 20 октября 2019
Ответ дляБеГуЩаЯ пО гРаБлЯм
Кто? Куда расползется?)))
Минералкой заливают на полчаса максимум, она размягчает волокна мяса. Если оставить до вечера будет мерзко-мягкое. Ну это дело вкуса конечно
БеГуЩаЯ пО гРаБлЯм• 20 октября 2019
Ответ дляПеченюшка
Минералкой заливают на полчаса максимум, она размягчает волокна мяса. Если оставить до вечера будет мерзко-мягкое. Ну это дело вкуса конечно
Я пишу из личного опыта.
Для меня существует 2 варианта маринада.( всё зависит от мяса)
1.Минеральная вода + соль+ специи.
( Мариную с вечера)
2.Луковый сок( на 1-2 часа) + специи БЕЗ соли.( солим перед самой жаркой)
Тоже с вечера, на всю ночь.
И тот , и тот вариант отличный, никто, никогда, никуда не расползался)))
Для меня существует 2 варианта маринада.( всё зависит от мяса)
1.Минеральная вода + соль+ специи.
( Мариную с вечера)
2.Луковый сок( на 1-2 часа) + специи БЕЗ соли.( солим перед самой жаркой)
Тоже с вечера, на всю ночь.
И тот , и тот вариант отличный, никто, никогда, никуда не расползался)))
Марфушечка душечка• 20 октября 2019
Автор, нормально все, добавьте полстакана олейны и к вечеру будет супер!
Мизимец• 20 октября 2019
Возьмите шматочок й піджарте собі. Тоді точно будете знати, яке воно.
Якщо дуже пекуче - промийте від маринаду, залийте мінералкою, можна додати сіль та цибулю.
Якщо дуже пекуче - промийте від маринаду, залийте мінералкою, можна додати сіль та цибулю.
Антонина матушка• 20 октября 2019
Ответ дляЯ супер-пупер
якщо от всьо виполокати вимити???
мясу ж нічо, воно свіженьке
мясу ж нічо, воно свіженьке
Да, перемийте водою. Нiчого трашного.
Це через червоний перець воно Таке пекуче
Це через червоний перець воно Таке пекуче
энциклопУдия• 20 октября 2019
Лимон приберіть, він на 2 -2,5 год., щоб пришвидчити маринад. Мясо має бути ніжним, але хто зна
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу