КартаБезКомиссий• 22 марта 2020
Домашній майонез
Дівчата, не можу зрозуміти що за фігня. Раніше робила майонез і майже завжли вдавався. Старим ручним блендером. А тут вже 5 разів роблю і нічого. Попередню партію спасла, бо тут вичитала поради. Залишити на сутку в холодильнику і знов збити. Допомогло, врятувала. А цього разу ніфіга. Зробила аж дві порції, бо одна не вдалась, а дуже треба було. Залишила знов до ранку і не збилося, ні одна, ні друга порції. Ще писали, що просто треба в суміш додати ще одне сире яйце. Теж не помогло. Рідке і олійне, зараза. Що я робью не так...зло бере вже. Блендер ручний браун з регулятором швидкості на ручці від 1 до 10. Також є 2 кнопки- звичайне і турбо. Даю 1 яйце, 0.5ч.л.солі і стільки ж цукру, ложку лимонного соку. Спочатку збиваю все крім оліїї до білої піни, а потім тоненькою струйкою 160- 200 мл олії.
показать весь текст
автор
КартаБезКомиссий
• 22 марта 2020
Ответ дляЧебураха с перцем
Я Вам писала, доливайте масло.
Я його налила більше 200 мл. Вже повний стакан. Таки думаю, ця олія якась така
Чебураха с перцем• 22 марта 2020
Ответ дляКартаБезКомиссий
Я його налила більше 200 мл. Вже повний стакан. Таки думаю, ця олія якась така
200 мл на сколько яиц? Да впрочем и неважно. Лейте масло. 200 мл очень мало.
автор
КартаБезКомиссий
• 22 марта 2020
Дякую всім, дівчата! Завтра спробую ще раз з урахуванням всіх порад.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу