фан L.O.S.T.• 26 марта 2020
Приготувала банош.Яка смакота.Постійно жрать хочеться)
показать весь текст
На морозе• 26 марта 2020
Ответ дляКоварная Зая
А що ви готуєте з черемшою? Як крім яєчного салату нічого не знаю.
Такий салат і готую
Я Главная• 26 марта 2020
Банош едят только на Западенщине. Не понимаю восторга от этого блюда. На фото выглядит вообще
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляSinitskayaMarina
Смішні коменти.... Прям бачу , як їдять банош коментатори : ресторанна подача, виделка, ніж поруч тарілки, під тарілкою серветка і макітрочка по серед столу для чайових мамі
.... А самі зараз , читаючи вечеряють смажену картоплю зі сковороди ложкою алюмінієвою
.... А самі зараз , читаючи вечеряють смажену картоплю зі сковороди ложкою алюмінієвою
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляЕдимнаморе
Автор, так сколько его варить/томить?
Его сложно готовить?
Хочу завтра приготовить.
Его сложно готовить?
Хочу завтра приготовить.
До пів години як закипить .Я брала Повну чашу сільповську кукурудзяну крупу.Дуже швидко,не складно і смачно - калорійно.
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляЯ Главная
Банош едят только на Западенщине. Не понимаю восторга от этого блюда. На фото выглядит вообще
Слухайте тут відер мені не хватить .На кожній сторінці хтось ригає.Тримайте себе в руках.
Деловитая• 26 марта 2020
Ответ дляОткушу что там торчит
Фууу и точно аппетит пропал((( надо взять как оберег на холодильник
Вы не правы, это вкусно
Деловитая• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
100%
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНаполеон Бонапарт
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
Рецепт в студію справжнього баношу.Тому що я Закарпатська жона ,зганьбилася .
На морозе• 26 марта 2020
Ответ дляНаполеон Бонапарт
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
Вы Наполеон, вам наверное виднее
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
Вы Наполеон, вам наверное виднее
Шуточки за триста
Бензопирен• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
не жрать, а есть. не чЁ, а што. аааааа
не што, а что )
Дама с собачкой• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
До пів години як закипить .Я брала Повну чашу сільповську кукурудзяну крупу.Дуже швидко,не складно і смачно - калорійно.
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Рецепт в студію справжнього баношу.Тому що я Закарпатська жона ,зганьбилася .
Дело в том, что вы написали, что сливки должны закипеть и только тогда засыпать крупу. 1.Сливки не должны кипеть.2. массу нужно постоянно мешать (самое интересное строго в одном направлении и деревянным прибором
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляДама с собачкой
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
Ох дівчатка ,лежу на дивані ,наїджена, напиджена ,пупець догори .Ляпота.

Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
Вы Наполеон, вам наверное виднее
Сказало Нарисовалось
пАлАвинкА• 26 марта 2020
Похоже на скудненький омлет, присыпанный колбасой. Что это за блюдо вообще?
Выглядит не аппетитно совсем
Выглядит не аппетитно совсем
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Дело в том, что вы написали, что сливки должны закипеть и только тогда засыпать крупу. 1.Сливки не должны кипеть.2. массу нужно постоянно мешать (самое интересное строго в одном направлении и деревянным прибором
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляДама с собачкой
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
Так же как и вы готовлю, только у меня вместо молока - вода. Правда очень редко, так как постоянно помешивать для меня неприятный процесс
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляпАлАвинкА
Похоже на скудненький омлет, присыпанный колбасой. Что это за блюдо вообще?
Выглядит не аппетитно совсем
Выглядит не аппетитно совсем
Я вже його з´їла ,не переживайте так)
Джинцы на Флиси• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Чому це не опрятно?В мне все опрятно і чисто.Завжди.Подача? Так я ж не на виставку.Посуд нормальний.
Как раз-таки на выставку. Раз показала
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
Не помню почему именно в одну сторону, но тоже показалось бредом
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНакрыло-не отпускает
Как раз-таки на выставку. Раз показала
Але то вже у вас заморочки.Будьте простіші.
Гладковыбритый шишун• 26 марта 2020
Ответ дляmelodi
А у меня дочь подросток утром только итальянскую поленту на молоке только ест, готовая она по виду как жёлтая манка молочная, но гораздо вкуснее, причём покупала нашу Сквирянку, когда итальянская закончилась, то малая сразу определила, что не ёё каша
А какая итальянская?
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
И в том рецепте вы написали, что он должен томиться под крышкой. А в этом-постоянно помешивая. По этому и заметила, что что-то не то
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНаполеон Бонапарт
И в том рецепте вы написали, что он должен томиться под крышкой. А в этом-постоянно помешивая. По этому и заметила, что что-то не то
Помішувати постійно доки не закипить.Як тільки закипів ,зразу накриваєте кришкою і на малому вогні томиться півгодини.
Ms. Скромность• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
Я з відверто бідної родини, але вступила до одного з топ-вузів країни. Поки не заробляла, дещо комплексувала щодо свого статку. При цьому компанія друзів, яка сформувалася, складалася з не надто бідних людей. І от приходжу я в гості до подруги-пентхауз у престижному районі. Я в шоці, думаю-ну все. попала. Приходить з пробіжки батько подруги і каже: ’народ, дивіться, що я приніс. Налітай’. І викладує на стіл шмат свіжого сала, хліб і часник. І всі так захоплено: ’аааало!’ Тут я все і зрозуміла щодо забезпечених людей з одного боку і нічим не підкріплених понтів з іншого ))) зараз маю дохід на родину 50-100 тис.місяць. Вважаю Вашу страву смаковитою ))) але ж нажаль як хтось вірно сказав - растіжопка )))
Ms. Скромность• 26 марта 2020
і ще єдине, автор, вже з власного життєвого досвіду можу сказати, що тваринні жири краще вживати дуже обмежено. батько за любов до таких смаколиків поплатився повноцінним життям ((( свинина, шкварки, вершки і сметана сприяють підвищнню рівня холестерину, а це-бляшки на судинах, а значить ризик ішемічної хвороби (інфаркти, інсульти). Так що така їжа має споживатися в міру і супроводжуватися фізичним навантаженням
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляMs. Скромность
Я з відверто бідної родини, але вступила до одного з топ-вузів країни. Поки не заробляла, дещо комплексувала щодо свого статку. При цьому компанія друзів, яка сформувалася, складалася з не надто бідних людей. І от приходжу я в гості до подруги-пентхауз у престижному районі. Я в шоці, думаю-ну все. попала. Приходить з пробіжки батько подруги і каже: ’народ, дивіться, що я приніс. Налітай’. І викладує на стіл шмат свіжого сала, хліб і часник. І всі так захоплено: ’аааало!’ Тут я все і зрозуміла щодо забезпечених людей з одного боку і нічим не підкріплених понтів з іншого ))) зараз маю дохід на родину 50-100 тис.місяць. Вважаю Вашу страву смаковитою ))) але ж нажаль як хтось вірно сказав - растіжопка )))
Ви праві.З мого оточення не всі заможні знають останні моделі телефонів,їм просто по барабану яки в кого.))А в бідніших всі в кредит,і не дешеві на їхні зарплати по 20-30тис.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу