sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_79
фан L.O.S.T.• 26 марта 2020

Приготувала банош.Яка смакота.Постійно жрать хочеться)

показать весь текст
attached-photo
156 2
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_96
На морозе• 26 марта 2020
121
Ответ дляКоварная Зая
А що ви готуєте з черемшою? Як крім яєчного салату нічого не знаю.
Такий салат і готую
anonim_153
Я Главная• 26 марта 2020
122
Банош едят только на Западенщине. Не понимаю восторга от этого блюда. На фото выглядит вообще
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
123
Ответ дляSinitskayaMarina
Смішні коменти.... Прям бачу , як їдять банош коментатори : ресторанна подача, виделка, ніж поруч тарілки, під тарілкою серветка і макітрочка по серед столу для чайових мамі .... А самі зараз , читаючи вечеряють смажену картоплю зі сковороди ложкою алюмінієвою
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
124
Ответ дляЕдимнаморе
Автор, так сколько его варить/томить?
Его сложно готовить?
Хочу завтра приготовить.
До пів години як закипить .Я брала Повну чашу сільповську кукурудзяну крупу.Дуже швидко,не складно і смачно - калорійно.
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
125
Ответ дляЯ Главная
Банош едят только на Западенщине. Не понимаю восторга от этого блюда. На фото выглядит вообще
Слухайте тут відер мені не хватить .На кожній сторінці хтось ригає.Тримайте себе в руках.
anonim_45
Деловитая• 26 марта 2020
126
Ответ дляОткушу что там торчит
Фууу и точно аппетит пропал((( надо взять как оберег на холодильник
Вы не правы, это вкусно
noavatar
Wind99• 26 марта 2020
127
Ответ дляфан L.O.S.T.
Слухайте тут відер мені не хватить .На кожній сторінці хтось ригає.Тримайте себе в руках.

Пусть рыгают в свою тару )))))
anonim_45
Деловитая• 26 марта 2020
128
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
100%
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
129
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
130
Ответ дляНаполеон Бонапарт
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
Рецепт в студію справжнього баношу.Тому що я Закарпатська жона ,зганьбилася .
anonim_96
На морозе• 26 марта 2020
131
Ответ дляНаполеон Бонапарт
По такому рецепту банош не готовят, это уже кукурузная каша, а не банош. Простите
Вы Наполеон, вам наверное виднее
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
132
Ответ дляНарисовалось
Вы Наполеон, вам наверное виднее
Шуточки за триста
anonim_39
Бензопирен• 26 марта 2020
133
Ответ дляНарисовалось
не жрать, а есть. не чЁ, а што. аааааа
не што, а что )
anonim_170
Дама с собачкой• 26 марта 2020
134
Ответ дляфан L.O.S.T.
До пів години як закипить .Я брала Повну чашу сільповську кукурудзяну крупу.Дуже швидко,не складно і смачно - калорійно.
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
135
Ответ дляфан L.O.S.T.
Рецепт в студію справжнього баношу.Тому що я Закарпатська жона ,зганьбилася .
Дело в том, что вы написали, что сливки должны закипеть и только тогда засыпать крупу. 1.Сливки не должны кипеть.2. массу нужно постоянно мешать (самое интересное строго в одном направлении и деревянным прибором
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
136
Ответ дляДама с собачкой
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
Ох дівчатка ,лежу на дивані ,наїджена, напиджена ,пупець догори .Ляпота.
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
137
Ответ дляНарисовалось
Вы Наполеон, вам наверное виднее
Сказало Нарисовалось
anonim_147
пАлАвинкА• 26 марта 2020
138
Похоже на скудненький омлет, присыпанный колбасой. Что это за блюдо вообще?
Выглядит не аппетитно совсем
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
139
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Дело в том, что вы написали, что сливки должны закипеть и только тогда засыпать крупу. 1.Сливки не должны кипеть.2. массу нужно постоянно мешать (самое интересное строго в одном направлении и деревянным прибором
3.классический банош готовиться на жирной домашней сметане
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
140
Ответ дляДама с собачкой
Мы купили в Закарпатье много мелкой кукурузной крупы для баноша. Я его готовлю на молоке и сметане. Всё время мешаю. Потом с брынзой. Со шкварками осень редко, потому что вредно)) Очень вкусно! Нежно и сытно. От сметаны приятный привкус.
Так же как и вы готовлю, только у меня вместо молока - вода. Правда очень редко, так как постоянно помешивать для меня неприятный процесс
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
141
Ответ дляпАлАвинкА
Похоже на скудненький омлет, присыпанный колбасой. Что это за блюдо вообще?
Выглядит не аппетитно совсем
Я вже його з´їла ,не переживайте так)
anonim_143
Джинцы на Флиси• 26 марта 2020
142
Ответ дляфан L.O.S.T.
Чому це не опрятно?В мне все опрятно і чисто.Завжди.Подача? Так я ж не на виставку.Посуд нормальний.
Как раз-таки на выставку. Раз показала
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
143
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
Не помню почему именно в одну сторону, но тоже показалось бредом
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
144
Ответ дляНакрыло-не отпускает
Как раз-таки на выставку. Раз показала
Але то вже у вас заморочки.Будьте простіші.
anonim_136
Гладковыбритый шишун• 26 марта 2020
145
Ответ дляmelodi
А у меня дочь подросток утром только итальянскую поленту на молоке только ест, готовая она по виду как жёлтая манка молочная, но гораздо вкуснее, причём покупала нашу Сквирянку, когда итальянская закончилась, то малая сразу определила, что не ёё каша
А какая итальянская?
anonim_94
Наполеон Бонапарт• 26 марта 2020
146
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ну можливо у вас свій рецепт.В нас з покоління в покоління,всі так готували в казанку чугунному в киплячі вершки засипали крупу .Постійно помішуючи .В яку сторону різниці ніколи не було.Незнаю хто це придумав.
И в том рецепте вы написали, что он должен томиться под крышкой. А в этом-постоянно помешивая. По этому и заметила, что что-то не то
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
147
Ответ дляНаполеон Бонапарт
И в том рецепте вы написали, что он должен томиться под крышкой. А в этом-постоянно помешивая. По этому и заметила, что что-то не то
Помішувати постійно доки не закипить.Як тільки закипів ,зразу накриваєте кришкою і на малому вогні томиться півгодини.
anonim_39
Ms. Скромность• 26 марта 2020
148
Ответ дляфан L.O.S.T.
Ви знаєте , я людина проста ,дуже проста можна сказати.Ніколи нічим не кічилась ,не принижувала,люблю порядних людей.Але є одне але....коло знайомих є різне,і багатші і бідніші.Скажу про себе дякувати богу можу собі дозволити різноманітної їжі.І от серед тих що середнього статку і бідніші дуже хочуть випедритись ,,,я це не їм,фу,г.но.Люди хочуть щось показати з себе.А ті що з достатком простєйші добродушні люди ,їдять просту їжу,інколи в ресторані замоляють навіть цей банош чи пательню шкварчащої картопельки.А ті з останньої копійки будуть купувати дорогу пляшку на і їдуть додому на тролейбусі.Питання стоїть ,для чого? Загадка.
Я з відверто бідної родини, але вступила до одного з топ-вузів країни. Поки не заробляла, дещо комплексувала щодо свого статку. При цьому компанія друзів, яка сформувалася, складалася з не надто бідних людей. І от приходжу я в гості до подруги-пентхауз у престижному районі. Я в шоці, думаю-ну все. попала. Приходить з пробіжки батько подруги і каже: ’народ, дивіться, що я приніс. Налітай’. І викладує на стіл шмат свіжого сала, хліб і часник. І всі так захоплено: ’аааало!’ Тут я все і зрозуміла щодо забезпечених людей з одного боку і нічим не підкріплених понтів з іншого ))) зараз маю дохід на родину 50-100 тис.місяць. Вважаю Вашу страву смаковитою ))) але ж нажаль як хтось вірно сказав - растіжопка )))
anonim_39
Ms. Скромность• 26 марта 2020
149
і ще єдине, автор, вже з власного життєвого досвіду можу сказати, що тваринні жири краще вживати дуже обмежено. батько за любов до таких смаколиків поплатився повноцінним життям ((( свинина, шкварки, вершки і сметана сприяють підвищнню рівня холестерину, а це-бляшки на судинах, а значить ризик ішемічної хвороби (інфаркти, інсульти). Так що така їжа має споживатися в міру і супроводжуватися фізичним навантаженням
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
150
Ответ дляMs. Скромность
Я з відверто бідної родини, але вступила до одного з топ-вузів країни. Поки не заробляла, дещо комплексувала щодо свого статку. При цьому компанія друзів, яка сформувалася, складалася з не надто бідних людей. І от приходжу я в гості до подруги-пентхауз у престижному районі. Я в шоці, думаю-ну все. попала. Приходить з пробіжки батько подруги і каже: ’народ, дивіться, що я приніс. Налітай’. І викладує на стіл шмат свіжого сала, хліб і часник. І всі так захоплено: ’аааало!’ Тут я все і зрозуміла щодо забезпечених людей з одного боку і нічим не підкріплених понтів з іншого ))) зараз маю дохід на родину 50-100 тис.місяць. Вважаю Вашу страву смаковитою ))) але ж нажаль як хтось вірно сказав - растіжопка )))
Ви праві.З мого оточення не всі заможні знають останні моделі телефонів,їм просто по барабану яки в кого.))А в бідніших всі в кредит,і не дешеві на їхні зарплати по 20-30тис.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff