sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_79
фан L.O.S.T.• 26 марта 2020

Приготувала банош.Яка смакота.Постійно жрать хочеться)

показать весь текст
attached-photo
156 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_105
Коварная Зая• 26 марта 2020
61
Ответ дляКараПузовна
Ні, мамалига - то не то!
А в чому різниця?
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
62
Ответ дляКоварная Зая
Ідеально зразу в сметані з додаванням трохи рідини. Але так дорогувастенько та жирненько, тому додаю більше води, сметану вкінці. Сметану треба домашню, не магазинну, бо береться грудками.

Дієтичніше на воді та подавати з овечою бринзою чи адигейським сиром, шкварки-цибуля, то вже за бажанням. Варіанти назв-полента, мамалига.
Нееее...мамалига пісна.
А в баноші жирненько
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
63
Ответ дляНарисовалось
А скільки по часу треба варити кашу в вершках?
В мене кукурудзяна Повна чаша.До пів години.
anonim_76
Тут как тут• 26 марта 2020
64
а надо бы приготовить. спасибо, автор, что напомнили, я так давно не делала. конечно, у меня не так получается, как я ела в Карпатах, да еще с вурдой.
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
65
Ответ дляКараПузовна
Так, банош дуже смачний! Але ж, зараза, на боках відкладається! Тому ні....сиджу ось, капусту хрумкаю:)
Зранку їжте.
За день витратите енергію
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
66
Ответ дляДоктор Варвар
Ой...на самих вершках дуже в вас там закруто
На Колрмийщині в кип*яток кладуть кілька ложок сметани
А як на смак ?
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
67
Ответ дляСамый умный
Тоже баноша захотелось!) Это так вкусно! Мы летом были в Закарпатье и там нас пригласили в гости местная семья. И хозяюшка угощала баношем. Да я ж чуть пальцы себе не отъела!)) С брынзой так вкусно!!!

А откуда у нас тут столько кулинарных критиков взялось?)) Расфукались! Оно, конечно, гречка привычнее и аппетитнее выглядит))) Эстеты доморощенные, гля на них!)))
Ага...не їла,а вже фейс крутить)
Дуже ніжна кашка
anonim_149
Дуболом• 26 марта 2020
68
Аж кулэши захотелось
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
69
Ответ дляДоктор Варвар
Зранку їжте.
За день витратите енергію
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
70
Ответ дляфан L.O.S.T.
Думаю такі як ви диванні критики і такого не приготують.Тільки пообмовляти б когось.
Не приготують.
Це точно.
Бо ще треба й чуйку мати,коли та крупа ввариться
anonim_96
На морозе• 26 марта 2020
71
Ответ дляфан L.O.S.T.
В мене кукурудзяна Повна чаша.До пів години.
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
72
Ответ дляНарисовалось
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
ООО,доречі це вихід.Також таке спробую.Дякую.
anonim_68
Самый умный• 26 марта 2020
73
Ответ дляфан L.O.S.T.
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
Я вот тоже переживаю, что к концу карантина на мое лицо маска перестанет налезать!)))
anonim_18
КараПузовна• 26 марта 2020
74
Ответ дляКоварная Зая
А в чому різниця?
Мамалига - це молдавська страва з кукурудзяної муки. Вона на воді.
А наш банош дуже ситний - готується на сметані з кукурудхяної крупи дрібної. Ну і + шкварки, сир.... Щоб уже як поїв, то і з-за столу не встав:)))
anonim_140
Едимнаморе• 26 марта 2020
75
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
А долго томить?

Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
76
Ответ дляфан L.O.S.T.
А як на смак ?
Та ж сметана не кисла,свіжа і домашня.
Ніжненька.
anonim_96
На морозе• 26 марта 2020
77
Ответ дляфан L.O.S.T.
ООО,доречі це вихід.Також таке спробую.Дякую.
Кашу готую за таким рецептом. Ну дуже смачнюча
https://www.edimdoma.ru/retsepty/42638-pshennaya-k...
noavatar
Ворона• 26 марта 2020
78
Обожаю банош это очень вкусно и выгладит годно👍
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
79
Ответ дляЕдимнаморе
А долго томить?

Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
До півгодини.
anonim_51
Доктор Варвар• 26 марта 2020
80
Ответ дляфан L.O.S.T.
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
Зараз городи підуть)
Квітники.
anonim_91
Отчебучкина• 26 марта 2020
81
Ответ дляlola.lucky
Дайте рецепт
https://klopotenko.com/uk/banosh/
anonim_68
Самый умный• 26 марта 2020
82
Ответ дляНарисовалось
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
Банош!) Бограч- то совсем другое!
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
83
Ответ дляДоктор Варвар
Зараз городи підуть)
Квітники.
Зелене море)))
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
84
Ответ дляВорона
Обожаю банош это очень вкусно и выгладит годно👍
Дякую Вам!
anonim_140
Едимнаморе• 26 марта 2020
85
Ответ дляВатный Пупс
Автор, на фото не банош, это вас кто-то обманул
Ну вот фото настоящего, 100 %.
attached-photo
anonim_96
На морозе• 26 марта 2020
86
Ответ дляСамый умный
Банош!) Бограч- то совсем другое!
Ёптель
Ну конечно, БАНОШ
anonim_18
КараПузовна• 26 марта 2020
87
Ответ дляДоктор Варвар
Зранку їжте.
За день витратите енергію
Дякую, але я за лютий сникула 3 кг, а на карантині немає можливості піти в зал та мінімізувати ризики:)))
anonim_79
автор фан L.O.S.T. • 26 марта 2020
88
Ответ дляЧупокабра
anonim_103
Надувная пыль• 26 марта 2020
89
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
Или белыми грибами. Можно шампиньены.
anonim_2
Кофе в лобби• 26 марта 2020
90
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
Старое сельское блюдо. Ела в детстве, а это лет 40 назад, бабушка готовила, а потом забыла о нем.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff