фан L.O.S.T.• 26 марта 2020
Приготувала банош.Яка смакота.Постійно жрать хочеться)
показать весь текст
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляКоварная Зая
Ідеально зразу в сметані з додаванням трохи рідини. Але так дорогувастенько та жирненько, тому додаю більше води, сметану вкінці. Сметану треба домашню, не магазинну, бо береться грудками.
Дієтичніше на воді та подавати з овечою бринзою чи адигейським сиром, шкварки-цибуля, то вже за бажанням. Варіанти назв-полента, мамалига.
Дієтичніше на воді та подавати з овечою бринзою чи адигейським сиром, шкварки-цибуля, то вже за бажанням. Варіанти назв-полента, мамалига.
Нееее...мамалига пісна.
А в баноші жирненько
А в баноші жирненько
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
А скільки по часу треба варити кашу в вершках?
В мене кукурудзяна Повна чаша.До пів години.
Тут как тут• 26 марта 2020
а надо бы приготовить. спасибо, автор, что напомнили, я так давно не делала. конечно, у меня не так получается, как я ела в Карпатах, да еще с вурдой.
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляКараПузовна
Так, банош дуже смачний! Але ж, зараза, на боках відкладається! Тому ні....сиджу ось, капусту хрумкаю:)
Зранку їжте.
За день витратите енергію
За день витратите енергію
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляДоктор Варвар
Ой...на самих вершках дуже в вас там закруто
На Колрмийщині в кип*яток кладуть кілька ложок сметани
На Колрмийщині в кип*яток кладуть кілька ложок сметани
А як на смак ?
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляСамый умный
Тоже баноша захотелось!) Это так вкусно! Мы летом были в Закарпатье и там нас пригласили в гости местная семья. И хозяюшка угощала баношем. Да я ж чуть пальцы себе не отъела!)) С брынзой так вкусно!!!
А откуда у нас тут столько кулинарных критиков взялось?)) Расфукались! Оно, конечно, гречка привычнее и аппетитнее выглядит))) Эстеты доморощенные, гля на них!)))
А откуда у нас тут столько кулинарных критиков взялось?)) Расфукались! Оно, конечно, гречка привычнее и аппетитнее выглядит))) Эстеты доморощенные, гля на них!)))
Ага...не їла,а вже фейс крутить)
Дуже ніжна кашка
Дуже ніжна кашка
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляДоктор Варвар
Зранку їжте.
За день витратите енергію
За день витратите енергію
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Думаю такі як ви диванні критики і такого не приготують.Тільки пообмовляти б когось.
Не приготують.
Це точно.
Бо ще треба й чуйку мати,коли та крупа ввариться
Це точно.
Бо ще треба й чуйку мати,коли та крупа ввариться
На морозе• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
В мене кукурудзяна Повна чаша.До пів години.
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
Бограч по-київьски
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
Бограч по-київьски
ООО,доречі це вихід.Також таке спробую.Дякую.
Самый умный• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
Я вот тоже переживаю, что к концу карантина на мое лицо маска перестанет налезать!)))
КараПузовна• 26 марта 2020
Ответ дляКоварная Зая
А в чому різниця?
Мамалига - це молдавська страва з кукурудзяної муки. Вона на воді.
А наш банош дуже ситний - готується на сметані з кукурудхяної крупи дрібної. Ну і + шкварки, сир.... Щоб уже як поїв, то і з-за столу не встав:)))
А наш банош дуже ситний - готується на сметані з кукурудхяної крупи дрібної. Ну і + шкварки, сир.... Щоб уже як поїв, то і з-за столу не встав:)))
Едимнаморе• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
А долго томить?
Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
А як на смак ?
Та ж сметана не кисла,свіжа і домашня.
Ніжненька.
Ніжненька.
На морозе• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
ООО,доречі це вихід.Також таке спробую.Дякую.
Кашу готую за таким рецептом. Ну дуже смачнюча
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляЕдимнаморе
А долго томить?
Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
Была в феврале впервые в Карпатах. Все попробовала и банош (для меня излишне сытный он) и бограч.
До півгодини.
Доктор Варвар• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Та то вже і так немає різниці.Піся карантину за що бантик на голову налізе
Зараз городи підуть)
Квітники.
Квітники.
Самый умный• 26 марта 2020
Ответ дляНарисовалось
Я так роблю ще з пшоном, тільки на воді. А потім в тарілку ще шкварки з фетою. Теж смачно
Бограч по-київьски
Бограч по-київьски
Банош!) Бограч- то совсем другое!
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляДоктор Варвар
Зараз городи підуть)
Квітники.
Квітники.
Зелене море)))
автор
фан L.O.S.T.
• 26 марта 2020
Ответ дляВорона
Обожаю банош
это очень вкусно и выгладит годно👍
это очень вкусно и выгладит годно👍
Дякую Вам!
Едимнаморе• 26 марта 2020
На морозе• 26 марта 2020
Ответ дляСамый умный
Банош!) Бограч- то совсем другое!
Ёптель
Ну конечно, БАНОШ
Ну конечно, БАНОШ
КараПузовна• 26 марта 2020
Ответ дляДоктор Варвар
Зранку їжте.
За день витратите енергію
За день витратите енергію
Дякую, але я за лютий сникула 3 кг, а на карантині немає можливості піти в зал та мінімізувати ризики:)))
Надувная пыль• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
Или белыми грибами. Можно шампиньены.
Кофе в лобби• 26 марта 2020
Ответ дляфан L.O.S.T.
Це Закарпатська страва.Жирні вершки вилиааєте вкарулю чугунну,посолити.Коли закипить струйко всипати кукурудзяну крупу.І нехай томиться під кришкою як звичайно варите кашу.Шкварками і бринзою посипати в тарілці.Смачного.
Старое сельское блюдо. Ела в детстве, а это лет 40 назад, бабушка готовила, а потом забыла о нем.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу