Бочка порохУ• 12 февраля 2021
а вы едите свинной желудок? я нищебродка? ем хрючево?
я делаю начинку с тертой картошки, зашиваю и в духовку.
покупаю на рынке по 10-15 грн./ шт.
поесть на 2-3 раза хватает.
только что запекла. могу сфотать.
покупаю на рынке по 10-15 грн./ шт.
поесть на 2-3 раза хватает.
только что запекла. могу сфотать.
показать весь текст
Мюллерная• 12 февраля 2021
Ответ дляКарамбОлька
ще й замочую на ніч, потім віджимаю, в кофемолку, потім в блендер з водою, медом, переціджую, маю молоко., раніше просто в блендер, але потім захотілося, ще поексплуатувати кофемолку. мабуть куплю собі ручнумельничку для спецій Мрію згодом.
яка ви прогресивна!
А я динозавр))) в макітрі розтираю)))
Фітнес нереально жорсткий
Але й результат, який мені треба - щоб молочко було
А я динозавр))) в макітрі розтираю)))
Фітнес нереально жорсткий
Але й результат, який мені треба - щоб молочко було
Посудомойка• 12 февраля 2021
Ответ дляМеняАЖтрусит
Мы готовили раньше дома сальтисон, начинка вкусная и оболочка(желудок), если он хорошо пропечется и прожарится то очень вкусно.
Ну вот. Где теперь в Киеве найти желудок
Сальтисон ела сто лет назад у знакомых, им родители передавали из села.
Вкусноо
Сальтисон ела сто лет назад у знакомых, им родители передавали из села.
Вкусноо
КарамбОлька• 12 февраля 2021
Ответ дляМюллерная
яка ви прогресивна!
А я динозавр))) в макітрі розтираю)))
Фітнес нереально жорсткий
Але й результат, який мені треба - щоб молочко було
А я динозавр))) в макітрі розтираю)))
Фітнес нереально жорсткий
Але й результат, який мені треба - щоб молочко було
олочко бобувається потім в блендері з водичкою, лиш віджати, а вижимки, то є клітковина (в морозилку, щоб не скисли), коли в мене настає загострення ЗОЖ, то я роблю печиво без термообробкт з тих вижимок
КарамбОлька• 12 февраля 2021
Ответ дляЭт вернячОк
спасибо больше и я попробую так. а то пыталась руками растереть - очень тяжело. а может подскажете если волосы ломкие и утончаются что желательно употреблять больше в пищу , какие продукты?
я з вечора замочую кунжут і мак, із розрахунку 1ст.л маку 1ст.л кунжуту на людину. от нас троє: я чоловік, син.
Значить 3 ст.л маку, 3 стл кунжуту замочити, можна запарити гар.водою, ранком процідити (в мене спанбонд з мед.халату, нетканне полотно, але через нього гарно сходить вода), далі перетерла в кофемолц і(можна так не терти, це вже мої пунктики), далі в блендер (в мене з стаціонарною базою), три склянки води, півтори дві ст.ложки меду, ввімкнули на очах бачимо, що при роботі рідина побіліла, далі знову віджати молоко. готово.
У подружки спец.блендер для смузі філліпс, то там так перебиваються ці зерна, що немає, що переціджувати, тобто вона зразу з клітковиною має молоко, а я проціджую, ще коли чисто кунжт, то можу випити, але як макова шкірка, то вона мені не приємна в напої
Значить 3 ст.л маку, 3 стл кунжуту замочити, можна запарити гар.водою, ранком процідити (в мене спанбонд з мед.халату, нетканне полотно, але через нього гарно сходить вода), далі перетерла в кофемолц і(можна так не терти, це вже мої пунктики), далі в блендер (в мене з стаціонарною базою), три склянки води, півтори дві ст.ложки меду, ввімкнули на очах бачимо, що при роботі рідина побіліла, далі знову віджати молоко. готово.
У подружки спец.блендер для смузі філліпс, то там так перебиваються ці зерна, що немає, що переціджувати, тобто вона зразу з клітковиною має молоко, а я проціджую, ще коли чисто кунжт, то можу випити, але як макова шкірка, то вона мені не приємна в напої
КарамбОлька• 12 февраля 2021
Ответ дляЭт вернячОк
спасибо больше и я попробую так. а то пыталась руками растереть - очень тяжело. а может подскажете если волосы ломкие и утончаются что желательно употреблять больше в пищу , какие продукты?
за всі продукти не скажу, от мені цей вид рослинного молока помітно йде в користь, був час, що не пила десь пів року точно, то посипалося все (нігті просто слоїтися знову почали, жах)
КарамбОлька• 12 февраля 2021
Ответ дляЭт вернячОк
спасибо больше и я попробую так. а то пыталась руками растереть - очень тяжело. а может подскажете если волосы ломкие и утончаются что желательно употреблять больше в пищу , какие продукты?
ось рецепт давнішній , мені було б так важко терти в макітрі, часу пішло би більше, тому я собі полегшила цю справу через девайси
, ну і книжка звідки цей рецепт.
, ну і книжка звідки цей рецепт.
Латвийские_Номера• 12 февраля 2021
А я очень люблю зельц и салтисон. Желудок в соли на ночь, потом снять внутреннюю оболочку и вымыть огромном количестве вод. Нафаршировать рубленным мясом, салом и вареными почками, зашить и в духовку.
КарамбОлька• 12 февраля 2021
Ответ дляЛатвийские_Номера
А я очень люблю зельц и салтисон. Желудок в соли на ночь, потом снять внутреннюю оболочку и вымыть огромном количестве вод. Нафаршировать рубленным мясом, салом и вареными почками, зашить и в духовку.
так, не наганяйте апетит, бо не скоро я куплю зельц в 《Карапишівських ковбасах》
Ленивица-красавица• 12 февраля 2021
я люблю супы - фляки и ишкембе
и салтисон ))
это мне вкусно, но сама не готовлю - мороки много)
и салтисон )) это мне вкусно, но сама не готовлю - мороки много)
автор
Бочка порохУ
• 12 февраля 2021
Ответ дляПосудомойка
Ну вот. Где теперь в Киеве найти желудок
Сальтисон ела сто лет назад у знакомых, им родители передавали из села.
Вкусноо
Сальтисон ела сто лет назад у знакомых, им родители передавали из села.
Вкусноо
в мясном павильйоне. только спрашивать надо.
он под прилавком, не на.
он под прилавком, не на.
Посудомойка• 12 февраля 2021
Ответ дляБочка порохУ
в мясном павильйоне. только спрашивать надо.
он под прилавком, не на.
он под прилавком, не на.
Спасибо 🤗
Весёлая морковка• 12 февраля 2021
Ответ дляКарамбОлька
фляки?
мрію самостійно приготувати, а так в супі брали в турецьких ресторанах смачно, поживно
мрію самостійно приготувати, а так в супі брали в турецьких ресторанах смачно, поживно
Я Варю суп , правда живу в Польше и здесь в маркетах продаётся уже резаный и сваренный рубец . Так и называется -фляки , суп с фляками. К нему нужен обязательно майоран
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу