Она наверное пытается меня отвлечь от проблем выпавших на нашем пути)
А я в тоже время вас)
Вопрос вот в чем: в рецепте пасхи указано 200 грамм масла в тесто, а если добавить 100 грамм сливочного и 100 грамм растительного, чтоб удешевить рецепт
Какой будет эффект?
Я сказала не знаю, наверное тесто будет более тяжелое, я такого не делала никогда
Кто подскажет, чем чреваты такие эксперименты
А я в тоже время вас)
Вопрос вот в чем: в рецепте пасхи указано 200 грамм масла в тесто, а если добавить 100 грамм сливочного и 100 грамм растительного, чтоб удешевить рецепт
Какой будет эффект?
Я сказала не знаю, наверное тесто будет более тяжелое, я такого не делала никогда
Кто подскажет, чем чреваты такие эксперименты
Муркамурковна• 21 апреля 2022
Ответ дляok1904
Не обов´язково.
Пиріжки печені з рослинною олією не погані, а мамамвзагалі дає смалець
Автор, можна, але краще мінімум спред.
В
Пиріжки печені з рослинною олією не погані, а мамамвзагалі дає смалець
Автор, можна, але краще мінімум спред.
В
Пиріжки і паска... Ну....)
Соловей_78• 21 апреля 2022
Моя мама все життя пасочки пекли на маргарині та всю дрож.випічку.Коли ми с сестрою підросли , почали читати....., та випікати тільки на маслі. Пару разів пекла на спреді, більше не печу. Інколи в коментарях пишуть що масло не можна замінювати спредом
Ответ дляsunchic
В моєму рецепті 400 грн маргарину і пригоршня олії....тісто чудове....а якщо замінити її оливковою то вообще супер.
Дуже краса
Корочка Хлеба• 21 апреля 2022
Как пищевик-технолог, могу вам посоветовать тогда не 100 грамм растительного масла брать, а 60. Но лучше маргарин 100 грамм вместо растительного.
Это наименее затратно и для теста лучше.
Это наименее затратно и для теста лучше.
Ответ дляКорочка Хлеба
Как пищевик-технолог, могу вам посоветовать тогда не 100 грамм растительного масла брать, а 60. Но лучше маргарин 100 грамм вместо растительного.
Это наименее затратно и для теста лучше.
Это наименее затратно и для теста лучше.
Огромное спасибо
Муркамурковна• 21 апреля 2022
Ответ дляok1904
Годиться навіть смалець, але мені краще на спреді чи маргарині,якщо не вершк.масло
Смалець ок, а олія.. Ж має свій інший запах.. Ну не) маргарин і спред і тд... Але не олія...
В мене он вчора дріжжі опара була шик, сьогодні ті д самі дріжжі, теж молоко і...
В мене он вчора дріжжі опара була шик, сьогодні ті д самі дріжжі, теж молоко і...
за крок до весни• 21 апреля 2022
Мені подобається випічка на маргарині більше ніж на маслі. Хоча я печу на маслі через тиск оточення. Мені навіть маргаринові креми подобаються більше. Смалець -
терпіти у випічці не можу, хто б що не говорив, але якщо масло від маргарину у випічці на смак відрізняються. То зі смальцем історія та сама, за півкілометра його чути.
На маслі випічка сухіша, крихкіша, на маргарині - вогкіша, приємніша (для мене) і на смак краще, знову ж таки для мене.
Тому я б заміняла на маргарин.
Олію треба якось перераховувати і теж особливості є, якщо масло в рецепті потрібно вмішувати, а не додавати розтопленим. Це вплине на густину тіста.
Замінюйте на маргарин.
терпіти у випічці не можу, хто б що не говорив, але якщо масло від маргарину у випічці на смак відрізняються. То зі смальцем історія та сама, за півкілометра його чути. На маслі випічка сухіша, крихкіша, на маргарині - вогкіша, приємніша (для мене) і на смак краще, знову ж таки для мене.
Тому я б заміняла на маргарин.
Олію треба якось перераховувати і теж особливості є, якщо масло в рецепті потрібно вмішувати, а не додавати розтопленим. Це вплине на густину тіста.
Замінюйте на маргарин.
Муркамурковна• 21 апреля 2022
Ответ дляза крок до весни
Мені подобається випічка на маргарині більше ніж на маслі. Хоча я печу на маслі через тиск оточення. Мені навіть маргаринові креми подобаються більше. Смалець -
терпіти у випічці не можу, хто б що не говорив, але якщо масло від маргарину у випічці на смак відрізняються. То зі смальцем історія та сама, за півкілометра його чути.
На маслі випічка сухіша, крихкіша, на маргарині - вогкіша, приємніша (для мене) і на смак краще, знову ж таки для мене.
Тому я б заміняла на маргарин.
Олію треба якось перераховувати і теж особливості є, якщо масло в рецепті потрібно вмішувати, а не додавати розтопленим. Це вплине на густину тіста.
Замінюйте на маргарин.
терпіти у випічці не можу, хто б що не говорив, але якщо масло від маргарину у випічці на смак відрізняються. То зі смальцем історія та сама, за півкілометра його чути. На маслі випічка сухіша, крихкіша, на маргарині - вогкіша, приємніша (для мене) і на смак краще, знову ж таки для мене.
Тому я б заміняла на маргарин.
Олію треба якось перераховувати і теж особливості є, якщо масло в рецепті потрібно вмішувати, а не додавати розтопленим. Це вплине на густину тіста.
Замінюйте на маргарин.
Вооообще, я з вами))) теж люблю маргарин в выпечці
Муркамурковна• 21 апреля 2022
Ответ дляUlipysik
Нифига подобного. 73% тоже все ок.
Все ок, але найкраща мука 12+ білка, масло 82+ і ультрапастеризоване молоко)) ну або реально з під корови... І яйця з під курки.. Тоді паска як.. Ой... Прям
Муркамурковна• 21 апреля 2022
Ответ дляАмарилис
Я печу на воді)
Ви богіня

Чесно))) я на 1000000% так думаю
Без сарказму!


Чесно))) я на 1000000% так думаю
Без сарказму!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу