25 июня 2022

Прострочений інжир, таке можна їсти?

Чоловік купив, прострочений в 2021.
Кислая Вишенка 25 июня 2022
1
Що за питання? Звичайно що ні!
coloritka 25 июня 2022
2
Ні, він же поцвів вже. Ви можете таке захоьіти з´їсти?(
ok1904 25 июня 2022
3
А що з ним не так. Він смердить, глизявий?
автор Tatyana-coffee 25 июня 2022
4
Ні, покритий нальотом, видно під пластиком.
irina _d 25 июня 2022
5
Ответ дляcoloritka
Ні, він же поцвів вже. Ви можете таке захоьіти з´їсти?(
По моему то не плесень, то сахар кристаллизовался
автор Tatyana-coffee 25 июня 2022
6
Ответ дляcoloritka
Ні, він же поцвів вже. Ви можете таке захоьіти з´їсти?(
Я думала, це білий наліт. Пишуть на упаковці ’На поверхности плода может образоваться белая пленка, это повышение сахара. Это никоим образом не влияет на качество продукта. Быстро употребить после открытия.’
ok1904 25 июня 2022
7
Обдайте кип´ятком. Можна на парі як би простерилізувати.
Сухофрукти дуже довго можуть зберігатися, цукор- консервант
Дуже часто терміни придатності- для прискорення продажів, це я дивилася в амер.передачі.
автор Tatyana-coffee 25 июня 2022
8
Ответ дляok1904
Обдайте кип´ятком. Можна на парі як би простерилізувати.
Сухофрукти дуже довго можуть зберігатися, цукор- консервант
Дуже часто терміни придатності- для прискорення продажів, це я дивилася в амер.передачі.
Мій чоловік також так говорить))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
ok1904 25 июня 2022
9
Ответ дляTatyana-coffee
Мій чоловік також так говорить))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
Я за інжир, хурму сухофруктами дивилася передачу, що коли виходить цукор на поверхню, то є якісно. Головне, щоб цукор, а не пліснява.

Хоча на днях чула про те, що людям навіть пліснява не страшна, організм людини самоочищується, а от роботам ( сірі, вони живуть серед людей, саме вони влаштували війну на знищення) треба їжа стерильна, треба антибіотики і т.д, бо від грибків , інфекцій гинуть. Ну то таке плітки.
Volga_olga 25 июня 2022
10
Можна
Алина-1240 25 июня 2022
11
Нет.он испорченный весь
emerald_88 25 июня 2022
12
О, я тоже ем испорченный инжир как раз. Но у меня вяленый и бражкой отдает. Жалко выбрасывать. Ваш, скорее всего, хороший, он же сухой и с сахаром.
ok1904 25 июня 2022
13
Ответ дляemerald_88
О, я тоже ем испорченный инжир как раз. Но у меня вяленый и бражкой отдает. Жалко выбрасывать. Ваш, скорее всего, хороший, он же сухой и с сахаром.
Правильно, значить , Ви-Людина!
Kot_v_meshke 25 июня 2022
14
Откройте и посмотрите на него. Что за налёт, плесень или нет. А там и решение примете.
vinika 25 июня 2022
15
Блин, да промойте его и попробуйте
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!