Чоловік купив, прострочений в 2021.
Ответ дляcoloritka
Ні, він же поцвів вже. Ви можете таке захоьіти з´їсти?(
Я думала, це білий наліт. Пишуть на упаковці ’На поверхности плода может образоваться белая пленка, это повышение сахара. Это никоим образом не влияет на качество продукта. Быстро употребить после открытия.’
Ответ дляok1904
Обдайте кип´ятком. Можна на парі як би простерилізувати.
Сухофрукти дуже довго можуть зберігатися, цукор- консервант
Дуже часто терміни придатності- для прискорення продажів, це я дивилася в амер.передачі.
Сухофрукти дуже довго можуть зберігатися, цукор- консервант
Дуже часто терміни придатності- для прискорення продажів, це я дивилася в амер.передачі.
Мій чоловік також так говорить))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
Ответ дляTatyana-coffee
Мій чоловік також так говорить))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
Сир з пліснявою тримає аж до...посиніння))
Я за інжир, хурму сухофруктами дивилася передачу, що коли виходить цукор на поверхню, то є якісно. Головне, щоб цукор, а не пліснява.
Хоча на днях чула про те, що людям навіть пліснява не страшна, організм людини самоочищується, а от роботам ( сірі, вони живуть серед людей, саме вони влаштували війну на знищення) треба їжа стерильна, треба антибіотики і т.д, бо від грибків , інфекцій гинуть. Ну то таке плітки.
Хоча на днях чула про те, що людям навіть пліснява не страшна, організм людини самоочищується, а от роботам ( сірі, вони живуть серед людей, саме вони влаштували війну на знищення) треба їжа стерильна, треба антибіотики і т.д, бо від грибків , інфекцій гинуть. Ну то таке плітки.
emerald_88• 25 июня 2022
О, я тоже ем испорченный инжир как раз. Но у меня вяленый и бражкой отдает. Жалко выбрасывать. Ваш, скорее всего, хороший, он же сухой и с сахаром.
Kot_v_meshke• 25 июня 2022
Откройте и посмотрите на него. Что за налёт, плесень или нет. А там и решение примете.
Назад Комментарии к ответу