Чому не підійнявся бісквит, а внизу по центру залишився гливким?
Чого йому не вистачає, що не так зробили?
Чого йому не вистачає, що не так зробили?
Татьяна@..• 20 июля 2022
Как делали и рецепт напишите.
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Ответ дляТатьяна@..
Как делали и рецепт напишите.
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Да, так само.
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
МиссКаприз• 20 июля 2022
Ответ дляЛеска
Не сирий, пропечений, але не підійшов в тому місці
Муки мало добавили
3
МиссКаприз• 20 июля 2022
У меня вопрос в другом - вы когда разрезали корж на несколько частей, видели, что он не получился. Зачем же вы его перемазывали кремом?
6
Татьяна@..• 20 июля 2022
Ответ дляЛеска
Да, так само.
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
Да, возможно температура была меньше.
А сколько по времени выпекали?
А сколько по времени выпекали?
1
МиссКаприз• 20 июля 2022
Ответ дляЛеска
То дитина робила. Не викину ж плід її праці.
Тай врешті їстівне ж воно.
Тай врешті їстівне ж воно.
Рецепт, по которому бисквит получается всегда
1
МиссКаприз• 20 июля 2022
Ответ дляЛеска
О, дякую
Рецептом пользуюсь давно. И вот недавно приехала в гости к свекрухе, она попросила торт испечь. Я не зная чужой духовки - по этому рецепту получила отличный результат. Т.е. он реально получается всегда!
Завжди печу 5 яєць стакан сахару і стакан муки. Ніяких розпушувачів. Нічого не відділяю. Яйця азбиваю з сахаром нк менше 10 хв. Муку вмішую і тим часом гріється духовка до 180 град.
В роз´ємну форму на дно пергамент. Бока трішки олією змазую. Печу 40 хв не відкриваючи духовку.
Потім шпажкою перевірила і поосто відкриваю дверці духовки. Хвилин 10 не чіпаю.
Чула, мокрим рушником накривають
В роз´ємну форму на дно пергамент. Бока трішки олією змазую. Печу 40 хв не відкриваючи духовку.
Потім шпажкою перевірила і поосто відкриваю дверці духовки. Хвилин 10 не чіпаю.
Чула, мокрим рушником накривають
4
МиссКаприз• 20 июля 2022
Ответ дляРойЛеля
Завжди печу 5 яєць стакан сахару і стакан муки. Ніяких розпушувачів. Нічого не відділяю. Яйця азбиваю з сахаром нк менше 10 хв. Муку вмішую і тим часом гріється духовка до 180 град.
В роз´ємну форму на дно пергамент. Бока трішки олією змазую. Печу 40 хв не відкриваючи духовку.
Потім шпажкою перевірила і поосто відкриваю дверці духовки. Хвилин 10 не чіпаю.
Чула, мокрим рушником накривають
В роз´ємну форму на дно пергамент. Бока трішки олією змазую. Печу 40 хв не відкриваючи духовку.
Потім шпажкою перевірила і поосто відкриваю дверці духовки. Хвилин 10 не чіпаю.
Чула, мокрим рушником накривають
Я заматываю пленкой на ночь.
Анечка1979• 20 июля 2022
Ответ дляЛеска
Да, так само.
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
Підозрюю що з самим процесом випікання щось не те , може темп-ра не та
спробуйте взбивати разом білки і жовтки з цукром до майже білої піни
печу завжди на 3 яйцях, стакан борошка,стакан цукру. Нічого не розділяю. Яйця добре збиваю з цукром, до білого крему. Щоб маса збільшилась рази в 3. Потім в декілька прийомів добавляю борошно. Вимішую лопаткою знизу доверху. Акуратно. І випікаю завжди в мультиварці на режимі випічка. Просто шикарні бісквіти.
2
Ответ дляТатьяна@..
Как делали и рецепт напишите.
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Я взбиваю белки, потом добавляю сахар и до пиков взбиваю, потом все остальное добавляю, муку+ разрыхлитель в последнюю очередь. И в разогретую духовку
Нткогда в бисквит не добавляла разрыхлитель и так подымается, зачем он там,есть ли разница с ним и без?
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу