sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_126
Котомафия• 24 июля 2022

Молочне желе с агар-агаром, як ви ростоплюєте агар-агар?

Завжди роблю на желатіні, а зараз вирішила взяти агар-агар, а як його правильно зробити, не розумію.
Поділіться хто робить, рецептом або рекомендацією.
Дякую.
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_181
Меряю от 0• 24 июля 2022
1
Агар - это круто! Вот по такому принципу http://vegetarianrecept.ru/deserty/frukty-v-zhele....
heart 1
noavatar
Пилюля-d215• 24 июля 2022
2
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
heart 1
anonim_55
Ряженка• 24 июля 2022
3
Ответ дляПилюля-d215
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
В мене абрикосовий джем був дуже смачний .
heart 1
anonim_126
автор Котомафия • 24 июля 2022
4
Ответ дляПилюля-d215
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
Ок. А як готували?
У мене ж питання не про те що Вам сподобалося, а як готувати з ним.
heart 1
anonim_183
Мона_Лиса• 24 июля 2022
5
Ответ дляРяженка
В мене абрикосовий джем був дуже смачний .
Ну так джем и желе, це різні речі. Я також джеми з агаром варю, а желе є желе, воно повинно танути в роті, агар же має тумпературу плавлення від 40 градусів. Я ще з агаром вершково-полуничні шари для тортів відливаю, там за рахунок вершків консистенція помякшується.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff