Котомафия• 24 июля 2022
Молочне желе с агар-агаром, як ви ростоплюєте агар-агар?
Завжди роблю на желатіні, а зараз вирішила взяти агар-агар, а як його правильно зробити, не розумію.
Поділіться хто робить, рецептом або рекомендацією.
Дякую.
Поділіться хто робить, рецептом або рекомендацією.
Дякую.
Пилюля-d215• 24 июля 2022
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
Консистенция какая-то странная получается
1
Ряженка• 24 июля 2022
Ответ дляПилюля-d215
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
Консистенция какая-то странная получается
В мене абрикосовий джем був дуже смачний .
1
автор
Котомафия
• 24 июля 2022
Ответ дляПилюля-d215
А мне не понравилось с агаром, всё ушло в мусор
Консистенция какая-то странная получается
Консистенция какая-то странная получается
Ок. А як готували?
У мене ж питання не про те що Вам сподобалося, а як готувати з ним.
У мене ж питання не про те що Вам сподобалося, а як готувати з ним.
1
Мона_Лиса• 24 июля 2022
Ответ дляРяженка
В мене абрикосовий джем був дуже смачний .
Ну так джем и желе, це різні речі. Я також джеми з агаром варю, а желе є желе, воно повинно танути в роті, агар же має тумпературу плавлення від 40 градусів. Я ще з агаром вершково-полуничні шари для тортів відливаю, там за рахунок вершків консистенція помякшується.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу