Бойцовская• 11 августа 2022
Для вареної ковбаси перемелюють мʼясо з сухожиллями та суглобами?
Відчуваю хрящики, коли жую (( Читала, що такі мікрохрящики дуже пошкоджують кишечник, тому ковбаса шкідлива
Любавишна• 11 августа 2022
Хрящики в колбасе это как раз самое полезное из того, что в ней есть.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
8
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляЛюбавишна
Хрящики в колбасе это как раз самое полезное из того, что в ней есть.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
А що ж корисного в хрящиках?
Блондинка в Законе• 11 августа 2022
Хрящики перевариваются без остатка, что вы там такое читаете?
1
Малинка• 11 августа 2022
Ответ дляЛюбавишна
Хрящики в колбасе это как раз самое полезное из того, что в ней есть.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Вы великий технолог мясного производства?
2
Любавишна• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
А що ж корисного в хрящиках?
Ну хотя бы то,что это единственный натуральный продукт из всего.
ПодругаМужа• 11 августа 2022
Ответ дляМалинка
Вы великий технолог мясного производства?
Так. М´яса може відсотків 10, максимум.
Yellow berry• 11 августа 2022
Ковбаса не тільки хрящиками шкідлива) Може м´яса запекти, і знаєте, що їсте і ситніше набагато.
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Немає там хрящів, одна шкіра і соя, а ще купа єшок і канцерогенів.
А на зубах тверді зернинки - це що?
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Так. М´яса може відсотків 10, максимум.
Не 10. У кожній ковбасі написано відсоток мʼяса. Зазвичай не менше 60%.
Малинка• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Так. М´яса може відсотків 10, максимум.
В производстве все четко))) а, не примерно!!!)))
1
ПодругаМужа• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
Не 10. У кожній ковбасі написано відсоток мʼяса. Зазвичай не менше 60%.
Це утопія)))
3
ПодругаМужа• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
Жах (((
Автор, як приклад просто подивіться що входить до складу ковбаси, навіть уявіть що там мінімум цього, а потім прочитайте вплив на організм..
Любавишна• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Це утопія)))
Автору хочется есть колбасу т.к её не нужно готовить. Поэтому она свято верит в мясо
1
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
В складі не має бути м´яса механічної обвалки, це стосується не тільки ковбаси вареної, а всіх продуктів, які містять м´ясо
Не має бути - а хтось це в Україні контролює? А де тоді є це мʼясо механічної обвалки?
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляЛюбавишна
Автору хочется есть колбасу т.к её не нужно готовить. Поэтому она свято верит в мясо
Техпаспорт на медузу• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
А що ж корисного в хрящиках?
Коллаген , корейцы , китайцы , хрящи едят в разном виде и куриные лапы и лапшу желатиновую и кости варят .Хрящи не могут повредить ваш желудок . Но … могут быть и зубы , хорошо если свиньи или коровы , а не краски
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
А просто читати склад і вибирати там де немає шкідливих інгредієнтів і м´яса механічної обвалки не пробували? Так це дорожча ковбаса, але ж смачно, інколи можна
Та я завжди беру ту, де написано ’вищого сорту’, але і там відчуваю тверді гострі крупинки
Ответ дляБойцовская
Не має бути - а хтось це в Україні контролює? А де тоді є це мʼясо механічної обвалки?
Завжди пишуть м´ямо механічної обвалки коли воно там є, тоді і кісточки і хрящики можуть бути, якщо написано просто м´ясо, то з вірогідністю великою, що там не механічна обвалка. У дешевих продуктах завжди механічна обвалка
1
Дуняша• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
А на зубах тверді зернинки - це що?
Це шкура перемелена. В вареній ковбасі шкура, соя і крохмаль. Ну і купа хімії. Яке м´ясо...
1
Ответ дляБойцовская
Та я завжди беру ту, де написано ’вищого сорту’, але і там відчуваю тверді гострі крупинки
Не вищого сорту, а саме склад треба читати, мене не люблять у нашому супермаркеті, я коли приходжу у відділ сосисок і ковбаси, вони знають, що треба діставати книгу зі складом продукції))) а ще сроки дивлюся завжди)
1
ПодругаМужа• 11 августа 2022
Ответ дляЛюбавишна
Автору хочется есть колбасу т.к её не нужно готовить. Поэтому она свято верит в мясо
Шматок м´яса ніщо не замінить. Ну може хіба що автор не відрізнить)))
Якщо загуглити виробників, то можна побичити, що штучне м´ясо вже давно серед нас (глобально). Але не в ковбасі, там соя.
Якщо загуглити виробників, то можна побичити, що штучне м´ясо вже давно серед нас (глобально). Але не в ковбасі, там соя.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу