Дівчата, вичитала в інтернеті спосіб. Потерти моркву, і складати слоями-морква/сіль/морква/сіль.
Шо саме цікаве, зберігати в холодильнику. Хтось заготовляв моркву таким чином, як довго зберігається?
В погріб нема толку класти-вона там гниє, а в морозилці немає місця(((
Шо саме цікаве, зберігати в холодильнику. Хтось заготовляв моркву таким чином, як довго зберігається?
В погріб нема толку класти-вона там гниє, а в морозилці немає місця(((
Юлия_Юлия-2175• 25 августа 2022
Цікавий спосіб, а загалом за таким же принципом квасять капусту, в яку теж додають моркву. Не пробувала, але думаю в холодильнику можна всю зиму, як і квашену капусту. В холодну осінь-зиму можна ще на балконі тримати (якщо є і якщо там холодно).
Теоретично в погрібі і квашену капусту тримають, можливо і засолену моркву можна.
Теоретично в погрібі і квашену капусту тримають, можливо і засолену моркву можна.
Ответ дляЧаюри
У підвалі зберігається морква всю зиму спокійно. У вологому піску.
У нас згниває (((
Ш.а.л.у.н.ь.я• 27 августа 2022
Мені не смачна. Краще вже законсервувати, хоч кубиками, а хоч натерту.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
