Трусы с капюшоном• 29 октября 2022
Пекарня як бізнес
Мрію про власну пекарню. Різні види хліба, булочок. Щоб поставляти в магазини. У нас невелике селище, десь 6 тис.жителів, купа малих магазинчиків. Хліб завозять здалеку. Ці всі мрії після перемоги звісно. Може є тут власники чи люди в темі), які розкажуть про підводні камені, який має бути об´єм, щоб було вигідно.
Ресничный червь• 29 октября 2022
Є франшиза по цій темі
Приватна пекарня мого міста-здається така назва
Приватна пекарня мого міста-здається така назва
Не умею мерить• 29 октября 2022
В першу чергу потрібно зайнятись організаційними питаннями, відповідність нормам законодавства насамперед, сам процес це дрібниці
2
Ответ дляSvitlo_
Вела бухгалтерію трохи на такий міні-пекарні. Вона працювала тоді близько року. Теж мале містечко близько 15 тис. населення. В ноль не виходили ще. Щоб був хоч трохи прибуток - треба десь хоч мати кожен день замовлень на 1500 хлібин.
Ого, думала менше
Ресничный червь• 29 октября 2022
Ответ дляЮлия 0811
А франшиза як в Галі Балуваній, тисяч 20 доларів?))))
Десь так
Сума не маленька
Але почитайте для розуміння що і по чому.
Сума не маленька
Але почитайте для розуміння що і по чому.
Ресничный червь• 29 октября 2022
В хліба є ще таке поняття як черствяк. І от великі фірми цей черствяк завжди забирають назад. Хтось його потім продає в зоопарк, хтось перемелює і додає кудись. Нюансів багато
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу