Муроводчица• 30 октября 2022
Зробила афігєнний соус, що ж йому тепер до ранку та просто стояти
Салера, багато часнику, гострий перець, імбир і трішки олійки, закип‘ятити хвилин 3-5
показать весь текст
2
Купипупсичек• 31 октября 2022
Ответ дляМуроводчица
Ви не знаєте що таке серела, я теж без стьобу?
СеРЕла? А это что? У меня одна ассоциация 💩
6
Купипупсичек• 31 октября 2022
Ответ для crystal
Зробить так рибу?
Чи що ви маєте на увазі?
Чи що ви маєте на увазі?
Способ приготовления?
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
1
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляКупипупсичек
СеРЕла? А это что? У меня одна ассоциация 💩
Ну хто чим наповнений те і вилазить🤷♀️
2
Кили и Манджаро• 31 октября 2022
Ответ дляМуроводчица
Ось
Бл*, от так я погано знаю мову ((, тепер зрозумiла
1
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляPmB
И теперь вопрос, как у вас соус из зеленых стеблей стал желтым?
Мда 😂😂😂😂
2
Ответ дляКупипупсичек
Способ приготовления?
Чиста, нарізана, вимита
Посолити, в мене була приправа для риби, добре з усіх боків і у розрізи посипала, можно рослинним маслом чи вершковим помазати зверху, приправа рівномірно по рибці розмажеться (іноді майонезом трохи можу мастити). В животик лук та морковка та теж масло (чи майонез). В духовку до ось такого кольору. Час не пам’ятаю, може десь хвилин 40-50, від розміру риби залежить.
Можно соусом маринувати, або лимоном збризнути. То кожного разу роблю як прийдеться)
Посолити, в мене була приправа для риби, добре з усіх боків і у розрізи посипала, можно рослинним маслом чи вершковим помазати зверху, приправа рівномірно по рибці розмажеться (іноді майонезом трохи можу мастити). В животик лук та морковка та теж масло (чи майонез). В духовку до ось такого кольору. Час не пам’ятаю, може десь хвилин 40-50, від розміру риби залежить.
Можно соусом маринувати, або лимоном збризнути. То кожного разу роблю як прийдеться)
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляКили и Манджаро
Бл*, от так я погано знаю мову ((, тепер зрозумiла
Та я сьогодні по буквам не попадаю😂
5
Ответ для crystal
Чиста, нарізана, вимита
Посолити, в мене була приправа для риби, добре з усіх боків і у розрізи посипала, можно рослинним маслом чи вершковим помазати зверху, приправа рівномірно по рибці розмажеться (іноді майонезом трохи можу мастити). В животик лук та морковка та теж масло (чи майонез). В духовку до ось такого кольору. Час не пам’ятаю, може десь хвилин 40-50, від розміру риби залежить.
Можно соусом маринувати, або лимоном збризнути. То кожного разу роблю як прийдеться)
Посолити, в мене була приправа для риби, добре з усіх боків і у розрізи посипала, можно рослинним маслом чи вершковим помазати зверху, приправа рівномірно по рибці розмажеться (іноді майонезом трохи можу мастити). В животик лук та морковка та теж масло (чи майонез). В духовку до ось такого кольору. Час не пам’ятаю, може десь хвилин 40-50, від розміру риби залежить.
Можно соусом маринувати, або лимоном збризнути. То кожного разу роблю як прийдеться)
А знаете что самое занимательное в вашем ответе?
Марго_1427• 31 октября 2022
Ответ дляМуроводчица
Господи, та виправте вже ту одну буквочку, хоч якась радістььу вас в житті буде
Автор ,честно , вот и я не пойму,что за слово...я без стеба, если что ..
1
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляPmB
Ну это мое имхо , почитав тот вопрос ))))
Тема агинь.🤣
Тема агинь.🤣
Слухайте
я зараз не шуткую
Я переплутала, не знаю як так вийшло, я мала написати кінза. Не селера, а кінза
я зараз не шуткую
Я переплутала, не знаю як так вийшло, я мала написати кінза. Не селера, а кінза
9
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляМарго_1427
Автор ,честно , вот и я не пойму,что за слово...я без стеба, если что ..
Селера бляха муха
Вище фото
Вище фото
3
автор
Муроводчица
• 31 октября 2022
Ответ дляВаша прЭлесть
выглядит конечно неважнецки
Та ясно, десь ви забарились. То мала бути 1-3 відповідь 🤦🏼♀️
7
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу