У младшей дочери в субботу день рождения. Обычно я пеку Наполеон или Медовик, но она такое не очень любит. Попросила что-то очень шоколадное, типа "шоколадный шоколад в шоколаде с шоколадом". Посоветуйте проверенный рецепт, пожалуйста.
Oksana0612• 01 декабря 2022
На раз, два, три добрий торт. Але я корж в переддень печу і в плівку харчову він стабілізується, на наступний вже кремом перемазую.
Посмотрите рецепты канал ЮТЮБ Люба кузьмичева Торт ВИШНЯ- ДВОЙНОЙ ШОКОЛАД. Мне у нее еще очень понравился Вишневый пломбир, он тоже на шоколадном бисквите. Канал супер. Рецепты не сложные и состав не дорогой и не заморочливый. Вкусно невероятно, у меня все эти торты заценили
1
Ответ дляAmalpi
Я делаю тесто как на сливовый пирог из ньйорк таймс, и добавляю туда две черные 🍫, пару ложек какао. Получается типа брауни. Сверху посыпаю как положено коричневым сахаром и получается корочка
Шоколад прямо в тесто добавляете? Или сверху? Трете или ломаете?
А не много 2 шоколадки на одну порцию теста, она ж небольшая?
А не много 2 шоколадки на одну порцию теста, она ж небольшая?
Ответ дляNata2907
Посмотрите рецепты канал ЮТЮБ Люба кузьмичева Торт ВИШНЯ- ДВОЙНОЙ ШОКОЛАД. Мне у нее еще очень понравился Вишневый пломбир, он тоже на шоколадном бисквите. Канал супер. Рецепты не сложные и состав не дорогой и не заморочливый. Вкусно невероятно, у меня все эти торты заценили
Спасибо
prosto_aisha• 01 декабря 2022
Я делаю шоколадний бісквіт, крем ганаш на черном шоколаде. И пропитка если дети любят. Либо просто сироп, лииььо фруктовый от консервированных фруктов, или на апельсином
1
Ответ дляjuli344
Спасибо
Найшоколадніший це трюфельний без муки . Всі хто пробував - були у захваті , що в Україні, що в Польщі ( живу тут кілька років), поляки у нас в гостях просять тільки його , бо ніколи не куштували чогось подібного . Подаю з морозивом . Всього кілька складових - шоколад, яйця , масло і цукор. Навчтьщацінила знайома з непереносимістю глютену
2
Ответ дляslpplp
Найшоколадніший це трюфельний без муки . Всі хто пробував - були у захваті , що в Україні, що в Польщі ( живу тут кілька років), поляки у нас в гостях просять тільки його , бо ніколи не куштували чогось подібного . Подаю з морозивом . Всього кілька складових - шоколад, яйця , масло і цукор. Навчтьщацінила знайома з непереносимістю глютену
поделитесь рецептом, пожалуйста
Ответ дляTigrra
поделитесь рецептом, пожалуйста
Купуєте 3 плитки чорного гіркого шоколаду . Шоколад ламаєте на шматочки , додаєте 150-170 грамів масла( не маргарину) і ставите до мікрохвильовки, щоб розтопилося . Краще імпульсами по 30 сек , щоб не звернувся шоколад, якщо його перегріти ( 30 сек прогріли, вийняли і перемішали . Так кілька разів поки не розтопиться шоколад ). Відставляєте в бік, щоб охололо . В цей час берете 6 яєць і відділяєте жовтки від білків . Збиваєте білки з 3 ст л цукру у міцну піну і окремо жовтки+ 3 ложки цукру.
Потім все разом обережно змішуєте ( шоколад, білки і жовтки).
Виливаєте у форму , застелену пергаментом . Якщо пергамент перевірений - не треба нічим змащувати. Якщо ні - змастити маслом і присипати какао. Пекти на невисокій температурі (140-150) хвилин 15-20. Головне не пересушити . Якщо серединка ще виглядає не пропеченою , але при дотику не липне до пальця - готовий. Можна одразу винести на холод .
В рецепті немає муки, розпушувача, тому консистенція у випічки як у крем сиру , приблизно. Це не торт, а французький десерт .
Подають присипаним какао ( як тірамісу через ситечко) з морозивом на одній тарілку ( кулька морозива і порція торту). Різати краще гарячим ножем ( він ламається) . Але на смак дуже Доьрий
Потім все разом обережно змішуєте ( шоколад, білки і жовтки).
Виливаєте у форму , застелену пергаментом . Якщо пергамент перевірений - не треба нічим змащувати. Якщо ні - змастити маслом і присипати какао. Пекти на невисокій температурі (140-150) хвилин 15-20. Головне не пересушити . Якщо серединка ще виглядає не пропеченою , але при дотику не липне до пальця - готовий. Можна одразу винести на холод .
В рецепті немає муки, розпушувача, тому консистенція у випічки як у крем сиру , приблизно. Це не торт, а французький десерт .
Подають присипаним какао ( як тірамісу через ситечко) з морозивом на одній тарілку ( кулька морозива і порція торту). Різати краще гарячим ножем ( він ламається) . Але на смак дуже Доьрий
2
Ответ дляslpplp
Купуєте 3 плитки чорного гіркого шоколаду . Шоколад ламаєте на шматочки , додаєте 150-170 грамів масла( не маргарину) і ставите до мікрохвильовки, щоб розтопилося . Краще імпульсами по 30 сек , щоб не звернувся шоколад, якщо його перегріти ( 30 сек прогріли, вийняли і перемішали . Так кілька разів поки не розтопиться шоколад ). Відставляєте в бік, щоб охололо . В цей час берете 6 яєць і відділяєте жовтки від білків . Збиваєте білки з 3 ст л цукру у міцну піну і окремо жовтки+ 3 ложки цукру.
Потім все разом обережно змішуєте ( шоколад, білки і жовтки).
Виливаєте у форму , застелену пергаментом . Якщо пергамент перевірений - не треба нічим змащувати. Якщо ні - змастити маслом і присипати какао. Пекти на невисокій температурі (140-150) хвилин 15-20. Головне не пересушити . Якщо серединка ще виглядає не пропеченою , але при дотику не липне до пальця - готовий. Можна одразу винести на холод .
В рецепті немає муки, розпушувача, тому консистенція у випічки як у крем сиру , приблизно. Це не торт, а французький десерт .
Подають присипаним какао ( як тірамісу через ситечко) з морозивом на одній тарілку ( кулька морозива і порція торту). Різати краще гарячим ножем ( він ламається) . Але на смак дуже Доьрий
Потім все разом обережно змішуєте ( шоколад, білки і жовтки).
Виливаєте у форму , застелену пергаментом . Якщо пергамент перевірений - не треба нічим змащувати. Якщо ні - змастити маслом і присипати какао. Пекти на невисокій температурі (140-150) хвилин 15-20. Головне не пересушити . Якщо серединка ще виглядає не пропеченою , але при дотику не липне до пальця - готовий. Можна одразу винести на холод .
В рецепті немає муки, розпушувача, тому консистенція у випічки як у крем сиру , приблизно. Це не торт, а французький десерт .
Подають присипаним какао ( як тірамісу через ситечко) з морозивом на одній тарілку ( кулька морозива і порція торту). Різати краще гарячим ножем ( він ламається) . Але на смак дуже Доьрий
дуже дякую
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу