sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_47
Бабушка Бетман• 01 декабря 2022

Духовка Бош. Як користуватися?

Я в паніці. Електрична вперше. Купа програм. Поставила запіканку сирну на 180 градусів, 40 хв, верхнє-нижнє запікання. Витягли і верх світлий. А як пекти торти? Пироги? Я в шоці. Якими ви програмами користуєтесь і на ск градусів? Будь ласочка, навчіть неука. Хочу стару газову духовку.
57 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_108
Ширли-Мырли• 01 декабря 2022
1
Нормальная духовка. Вы поставили сразу, или после сигнала о нагреве?
noavatar
Lonely-91f2• 01 декабря 2022
2
Конвекцию включите и будет у вас зажаренный верх
heart 2
anonim_204
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
3
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
heart 4
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
4
Ответ дляШирли-Мырли
Нормальная духовка. Вы поставили сразу, или после сигнала о нагреве?
В мене немає того сигналу
noavatar
виканастя• 01 декабря 2022
5
Пользуюсь только одним режимом, конвекция , а температурой разной
anonim_68
Ковбой Хагис• 01 декабря 2022
6
Ответ дляБабушка Бетман
В мене немає того сигналу
А коли індикатори погаснуть-це і є той сигнал
anonim_36
Руда ліса• 01 декабря 2022
7
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
8
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
Можна фото значка?
anonim_14
Я_поехала• 01 декабря 2022
9
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
я також виставляю на все від випічки до запікання м*яса та риби - верх+низ+обдув
heart 1
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
10
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
На який рівень ставите протвін?
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
11
Ответ длявиканастя
Пользуюсь только одним режимом, конвекция , а температурой разной
Можна фото значка?
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
12
Ответ дляКовбой Хагис
А коли індикатори погаснуть-це і є той сигнал
Ааа. Просто в мами гореньє пікає як нагрілася
anonim_14
Я_поехала• 01 декабря 2022
13
ставлю посередині випікання
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
14
Ответ дляРуда ліса
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
Як знати на який рівень ставити?
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
15
Ответ дляЯ_поехала
я також виставляю на все від випічки до запікання м*яса та риби - верх+низ+обдув
Можна фото значка?
anonim_204
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
16
Ответ дляБабушка Бетман
На який рівень ставите протвін?
Посередині завжди. Якщо качка ( треба запас висоти) , то майже на саму нижню . Якщо ставлю одночасно 2 ( сушка з яблук наприклад) - то на дві з вищих
noavatar
виканастя• 01 декабря 2022
17
Ответ дляБабушка Бетман
Можна фото значка?
Вентилятор нарисован
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
18
Ответ дляРуда ліса
Маю Бош. Завжди все печу на верх-низ без конвекції. Для різних страв - різний рівень. Повинна сказати, що я теж була в паніці спочатку, бо перші рази вона ніфіга не пекла. Зараз, звісно, погано зі світлом, але я б рекомендувала, пару-трійку разів прогнати її пусту на температурі не нижче 200, по годині, а то й півтори. Зараз пече неперевершено)).
На ск градусів виставляєте?
anonim_68
Ковбой Хагис• 01 декабря 2022
19
Ответ дляБабушка Бетман
Ааа. Просто в мами гореньє пікає як нагрілася
В мене електролюкс, гаснуть індикатори і це знак, що потрібно ставити їжу до запікання. Хоча з куркою я так не церемонюсь- включила і відразу в духовку😂
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
20
Ответ длявиканастя
Вентилятор нарисован
Там їх декілька) можете сфотографувати?
anonim_204
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
21
Ответ дляБабушка Бетман
Можна фото значка?
Номер 5
attached-photo
noavatar
виканастя• 01 декабря 2022
22
Ответ дляБабушка Бетман
Там їх декілька) можете сфотографувати?
Покажите ваши. Я уже в кровати согрелась
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
23
Ответ длявиканастя
Покажите ваши. Я уже в кровати согрелась
attached-photo
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
24
Ответ дляВорую вкусняшки
Номер 5
В мене лише такі
attached-photo
anonim_36
Руда ліса• 01 декабря 2022
25
Ответ дляБабушка Бетман
Як знати на який рівень ставити?
Взагалі, це написано в інструкціі, але я якось сама собі знайшла найкращі варіанти. Легке дріжжове тісто ставлю на 2, а деяке навіть на перший, масляні кекси вище. Мясо посередені. А взагалі, ще ж і температура важлива.
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
26
Ответ дляLonely-91f2
Конвекцию включите и будет у вас зажаренный верх
Я думала, що поставила, все виставила і витягли готове і рум,яне
anonim_155
Осторожная• 01 декабря 2022
27
Ответ дляВорую вкусняшки
Я практично завжди користуюся тільки одним режимом : верх-низ з обдувом. Температуру регулюю залежно від страви . Все чудово виходить
Я тоже🤝
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
anonim_47
автор Бабушка Бетман • 01 декабря 2022
28
Ответ дляОсторожная
Я тоже🤝
При этом у нас самая навороченная духовка. Ещё гриль включаю для румяной корочки)
Можна фото значка?
anonim_36
Руда ліса• 01 декабря 2022
29
Ответ дляБабушка Бетман
На ск градусів виставляєте?
То дивлячись для чого. Булочки 190, пряник 200, пісочні пироги на 150-160, мясо шматком в 2 кг на 180.
anonim_204
Ворую вкусняшки• 01 декабря 2022
30
Ответ дляБабушка Бетман
В мене лише такі
Вперше бачу. Маю в користуванні вже 4 ел.духовку - скрізь значки практично однакові . І дівчата не саме пишуть ( верх/низ/конвекція). Тобто риска зверху, знизу і між ними вентилятор( тобто обдув/конвекція). Чекайте порад від користувачів Бош
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff