Лама_мама• 09 декабря 2022
Вдався хліб
Важко втриматися. Нарешті вийшов! Хоча б візуально.
Дякую всім, хто радив у попередній темі, спілкування з вами допомогло!
Дякую всім, хто радив у попередній темі, спілкування з вами допомогло!
8
МастерЮля• 09 декабря 2022
Аж чувствую аромат...
Очень красивый .
Потом расскажите,что по вкусу)
Очень красивый .
Потом расскажите,что по вкусу)
2
автор
Лама_мама
• 09 декабря 2022
Ответ дляВесела бджілка
Классс. 🤩Поделитесь рецептом, плиз 🙏
Це на заквасці.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі
10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику
Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі
10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику
Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
1
автор
Лама_мама
• 09 декабря 2022
Ответ дляСметчица
Поздравляю, что за тема?
Сметчица• 09 декабря 2022
Ответ дляЛама_мама
Це на заквасці.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі
10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику
Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі
10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику
Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
А как вы в чугунок перекладываете после холодильника? Мука какой торговой марки нужна?
автор
Лама_мама
• 09 декабря 2022
Ответ дляСметчица
А как вы в чугунок перекладываете после холодильника? Мука какой торговой марки нужна?
У мене не виходить зараз написати розгорнуто. Якщо вас цікавить, напишітиья завтра розповім.
Я роблю доволі стандартно. Продовгастий пергамент. Накриваю ним корзинку з хлібом, перевертаю і переношу як на рушничку, тримаючи за вільні кінці пергаменту. Печу з цим же пергаментом.
Борошно бажано брати хлібне. Воно так і має називатися. Я не в Україні, тому не підкажу. Я користуюся поки звичайним магазинним борошном середнього цінового діапазону. Головне, щоб називалося хлібне, або дивіться на вміст протеїнів, вам потрібно, щоб його вміст був у межах 12.5-14%
Я роблю доволі стандартно. Продовгастий пергамент. Накриваю ним корзинку з хлібом, перевертаю і переношу як на рушничку, тримаючи за вільні кінці пергаменту. Печу з цим же пергаментом.
Борошно бажано брати хлібне. Воно так і має називатися. Я не в Україні, тому не підкажу. Я користуюся поки звичайним магазинним борошном середнього цінового діапазону. Головне, щоб називалося хлібне, або дивіться на вміст протеїнів, вам потрібно, щоб його вміст був у межах 12.5-14%
автор
Лама_мама
• 09 декабря 2022
Ответ дляБолеИменее
Аппетитный хлебушек.
Не расскажете как закваску делали?
Не расскажете как закваску делали?
Я відкрила перший ліпший гайд, подивилася чи достатньо зрозуміло написано і просто слідувала цьому гайду.
У мене вийшло з першого разу.
Здається розпочинала з суміші цільнозернової і хлібної муки
У мене був момент, що було холодно і закваска не хотіла поводитися як треба, якийсь з етапів у мене зайняв 3 дні, замість одного. Трохи хвилювалася, дивилася відео, де казали заспокойся і чекай. Також в цілому моя закваска не росла так активно як показувалося на фотках, немала багато красивих фотогенічних бульок, але в мене дійсно тоді було холодно. Все вийшло в результаті.
Я почала пекти трохи менше ніж через два тижні від часу коли вперше заляла борошно водою. І вже виходило більш-менш.
У мене вийшло з першого разу.
Здається розпочинала з суміші цільнозернової і хлібної муки
У мене був момент, що було холодно і закваска не хотіла поводитися як треба, якийсь з етапів у мене зайняв 3 дні, замість одного. Трохи хвилювалася, дивилася відео, де казали заспокойся і чекай. Також в цілому моя закваска не росла так активно як показувалося на фотках, немала багато красивих фотогенічних бульок, але в мене дійсно тоді було холодно. Все вийшло в результаті.
Я почала пекти трохи менше ніж через два тижні від часу коли вперше заляла борошно водою. І вже виходило більш-менш.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу