sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_208
Лама_мама• 09 декабря 2022

Вдався хліб

Важко втриматися. Нарешті вийшов! Хоча б візуально.
Дякую всім, хто радив у попередній темі, спілкування з вами допомогло!
attached-photo
heart 8
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_210
Весела бджілка• 09 декабря 2022
1
Классс. 🤩Поделитесь рецептом, плиз 🙏
heart 5
anonim_91
Кукусик• 09 декабря 2022
2
крутейший, пекарни отдыхают
heart 6
anonim_173
Сметчица• 09 декабря 2022
3
Поздравляю, что за тема?
heart 1
anonim_183
МастерЮля• 09 декабря 2022
4
Аж чувствую аромат...
Очень красивый .
Потом расскажите,что по вкусу)
heart 2
anonim_19
Баба_Воля• 09 декабря 2022
5
Супер. Рецепт в студію
heart 1
anonim_208
автор Лама_мама • 09 декабря 2022
6
Ответ дляВесела бджілка
Классс. 🤩Поделитесь рецептом, плиз 🙏
Це на заквасці.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі

10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику

Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
heart 1
anonim_208
автор Лама_мама • 09 декабря 2022
7
Ответ дляСметчица
Поздравляю, что за тема?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3245255
anonim_72
БолеИменее• 09 декабря 2022
8
Аппетитный хлебушек.
Не расскажете как закваску делали?
heart 1
anonim_173
Сметчица• 09 декабря 2022
9
Ответ дляЛама_мама
Це на заквасці.
100 г закваски
300 г води
500г г борошна
12 солі

10 хв міксер
5 складань через кожні 30 хв
ферментація до збільшення приблизно на 60%
3 години в холодильнику

Випічка при 220 градусів у чавунному банячку. З0 хв з кришкою, 20 без.
А как вы в чугунок перекладываете после холодильника? Мука какой торговой марки нужна?
anonim_208
автор Лама_мама • 09 декабря 2022
10
Ответ дляСметчица
А как вы в чугунок перекладываете после холодильника? Мука какой торговой марки нужна?
У мене не виходить зараз написати розгорнуто. Якщо вас цікавить, напишітиья завтра розповім.
Я роблю доволі стандартно. Продовгастий пергамент. Накриваю ним корзинку з хлібом, перевертаю і переношу як на рушничку, тримаючи за вільні кінці пергаменту. Печу з цим же пергаментом.

Борошно бажано брати хлібне. Воно так і має називатися. Я не в Україні, тому не підкажу. Я користуюся поки звичайним магазинним борошном середнього цінового діапазону. Головне, щоб називалося хлібне, або дивіться на вміст протеїнів, вам потрібно, щоб його вміст був у межах 12.5-14%
anonim_208
автор Лама_мама • 09 декабря 2022
11
Ответ дляБолеИменее
Аппетитный хлебушек.
Не расскажете как закваску делали?
Я відкрила перший ліпший гайд, подивилася чи достатньо зрозуміло написано і просто слідувала цьому гайду.
У мене вийшло з першого разу.
Здається розпочинала з суміші цільнозернової і хлібної муки
У мене був момент, що було холодно і закваска не хотіла поводитися як треба, якийсь з етапів у мене зайняв 3 дні, замість одного. Трохи хвилювалася, дивилася відео, де казали заспокойся і чекай. Також в цілому моя закваска не росла так активно як показувалося на фотках, немала багато красивих фотогенічних бульок, але в мене дійсно тоді було холодно. Все вийшло в результаті.
Я почала пекти трохи менше ніж через два тижні від часу коли вперше заляла борошно водою. І вже виходило більш-менш.
noavatar
Lennochka• 09 декабря 2022
12
Краса
heart 1
anonim_208
автор Лама_мама • 09 декабря 2022
13
attached-photo
heart 4
anonim_27
Колхозница• 09 декабря 2022
14
Ідеальний! Ви молодчина
heart 1
anonim_102
Блoшка-матрешка• 09 декабря 2022
15
Офигеть какой красивый
heart 1
anonim_101
Пушистая киска• 09 декабря 2022
16
Круто,идеально,браво!
heart 1
anonim_79
Малая еще та• 09 декабря 2022
17
Ответ дляЛама_мама
фото
супер
золотые руки у вас
heart 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff