sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_162
Коварная Зая• 11 декабря 2022

Порадьте смачний рецепт батона, будь ласка.

Спокійної ночі, дівчата.
Вирішила навчитися пекти сама хліб. Хлібопічки не маю, буду в електродуховці... в періоди коли світло буде звичайно.
21 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Kapitoshka-4fe1• 11 декабря 2022
1
Це буде золотий батон. Дешевше купити
heart 1
anonim_192
Быстровочка• 11 декабря 2022
2
Боже, нашо вам цей гемор?
anonim_162
автор Коварная Зая • 11 декабря 2022
3
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Це буде золотий батон. Дешевше купити
Чому золотий?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
anonim_162
автор Коварная Зая • 11 декабря 2022
4
Ответ дляБыстровочка
Боже, нашо вам цей гемор?
Щоб сім´я коштувала якісний продукт, а не грибковий продукт..
heart 1
noavatar
Kapitoshka-4fe1• 11 декабря 2022
5
Ответ дляКоварная Зая
Чому золотий?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
Якщо в Києві, мені подобається бкк і київхліб. В сільпо ще хліб дуже смачний
anonim_24
В каждой бочке...• 11 декабря 2022
6
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Це буде золотий батон. Дешевше купити
не буде. Скільки там той батон печеться? 40 хв? одна гривня на приготування, до 10 грн на інгрідієнти, все.
heart 2
anonim_3
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
7
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3228787


я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
anonim_162
автор Коварная Зая • 11 декабря 2022
8
Ответ дляАдеКВАтная
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3228787


я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
Який саме рецепт? Той, що вказаний як простий?
anonim_3
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
9
Ответ дляКоварная Зая
Який саме рецепт? Той, що вказаний як простий?
Це батони 1ч.л. сухих дрожжей;
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию

А це мій рецепт


самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.

перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.

Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
heart 1
anonim_192
Быстровочка• 11 декабря 2022
10
Ответ дляКоварная Зая
Щоб сім´я коштувала якісний продукт, а не грибковий продукт..
У вас багато вільного часу і електрики) можна тільки позаздрити)
anonim_162
автор Коварная Зая • 11 декабря 2022
11
Ответ дляАдеКВАтная
Це батони 1ч.л. сухих дрожжей;
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию

А це мій рецепт


самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.

перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.

Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
anonim_122
Эскиз бесконечности• 11 декабря 2022
12
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Якщо в Києві, мені подобається бкк і київхліб. В сільпо ще хліб дуже смачний
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
noavatar
Kapitoshka-4fe1• 11 декабря 2022
13
Ответ дляЭскиз бесконечности
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
А де в Україні вам найбільше сподобався хліб?
anonim_3
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
14
Ответ дляКоварная Зая
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
звичайний. Хтось мені писав, що не піднявся... але я не розумію чого. в мене завжди виходить.

Це рецепт від болгарських жінок
attached-photo
anonim_3
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
15
Ответ дляКоварная Зая
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
я ще сиром іноді люблю посипати- теж смачно.
Але зрозуміла що вимішаний руками мені смачніший- в нього структура інша
anonim_122
Эскиз бесконечности• 11 декабря 2022
16
Ответ дляKapitoshka-4fe1
А де в Україні вам найбільше сподобався хліб?
В Одеській області біля Білгород Дністровського смачний хліб та булочки. В Чернівцях. В Тернополі. Це те, що швидко згадала.
anonim_146
Бутылка Кифира• 11 декабря 2022
17
anonim_162
автор Коварная Зая • 11 декабря 2022
18
Ответ дляЭскиз бесконечности
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
heart 2
anonim_193
Царевна в уггах• 11 декабря 2022
19
Ответ дляКоварная Зая
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
Можете посиланням поділитися, чим пічкають?
Дякую
anonim_82
Оч@ров@Шк@• 11 декабря 2022
20
Ответ дляКоварная Зая
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
Працюю в ларьку з продажу хліба з печі на дровах. Ну дуже смачний хліб. Якось тиждень назад три дні не пекли хліб із-за орків. То змушена була сама пекти, бо хлібкомбінатовський після цього не смачний. Я ніколи в житті хліб не пекла, а тут вийшов зразу в електродуховці.
Півлітра води , 1,5 ч.ложки сухих дріжджів, грам 800 борошна( скільки візьме, щоб еластичне) 1 ч. л солі, 2 ч.ложки цукру. 3-4 ложки олії. Роблю опару 15 хвилин броде. Потім замішую хвилин 10, даю піднятися хвилин 40. Формую батон і поки духовка гріється до 175 градусів, батон трохи підніметься. 45 хвилин і хліб готовий. Не очікувала, що так швидко і смачно буде. Я з борошном до цього не дружила зовсім, тільки шарлотка
anonim_184
Вилами по воде• 11 декабря 2022
21
Я готовила с морковкой хлеб , с семенами льна очень вкусный , также с тыквенными семечками ,с луком. Можно экспериментировать. Рецепты искала в интернете, очень понравилось. Жду когда вернусь домой и буду печь, в Европе это будет золотой хлеб , если готовить его дома.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff