Коварная Зая• 11 декабря 2022
Порадьте смачний рецепт батона, будь ласка.
Спокійної ночі, дівчата.
Вирішила навчитися пекти сама хліб. Хлібопічки не маю, буду в електродуховці... в періоди коли світло буде звичайно.
Вирішила навчитися пекти сама хліб. Хлібопічки не маю, буду в електродуховці... в періоди коли світло буде звичайно.
автор
Коварная Зая
• 11 декабря 2022
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Це буде золотий батон. Дешевше купити
Чому золотий?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
автор
Коварная Зая
• 11 декабря 2022
Ответ дляБыстровочка
Боже, нашо вам цей гемор?
Щоб сім´я коштувала якісний продукт, а не грибковий продукт..
1
Kapitoshka-4fe1• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Чому золотий?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
Де купити якісний хліб, а не таблицю Мінделеєва?
Якщо в Києві, мені подобається бкк і київхліб. В сільпо ще хліб дуже смачний
В каждой бочке...• 11 декабря 2022
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Це буде золотий батон. Дешевше купити
не буде. Скільки там той батон печеться? 40 хв? одна гривня на приготування, до 10 грн на інгрідієнти, все.
2
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3228787
я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
автор
Коварная Зая
• 11 декабря 2022
Ответ дляАдеКВАтная
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3228787
я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
я вам навіть знайшла цю тему, але рецепт дівчини не пробувала
Який саме рецепт? Той, що вказаний як простий?
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Який саме рецепт? Той, що вказаний як простий?
Це батони 1ч.л. сухих дрожжей;
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию
А це мій рецепт
самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.
перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.
Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию
А це мій рецепт
самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.
перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.
Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
1
Быстровочка• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Щоб сім´я коштувала якісний продукт, а не грибковий продукт..
У вас багато вільного часу і електрики) можна тільки позаздрити)
автор
Коварная Зая
• 11 декабря 2022
Ответ дляАдеКВАтная
Це батони 1ч.л. сухих дрожжей;
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию
А це мій рецепт
самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.
перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.
Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
220 мл молока или воды
350 г муки;
30 мл растительного масла;
1,5 ч. л. сахара;
1 ч. л. соли;
Это на 1 батон.
Смазать Водой. Можно яйцом, можно яйцо+молоко, молоком, по желанию
А це мій рецепт
самый простой: 400 грамм муки, 250 грамм теплой воды, 2 ч.л. сухих дрожжей, и по жменьке соли и сахара( ровно столько сколько помещается в закрытый плотно кулачок.
перемешать сухие компоненты и добавить воду. Поднятся 1 раз в миске, второй раз в форме или на противне.
Противень можно не смазывать, а посыпать мукой
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
Смачний?
Эскиз бесконечности• 11 декабря 2022
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Якщо в Києві, мені подобається бкк і київхліб. В сільпо ще хліб дуже смачний
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
Kapitoshka-4fe1• 11 декабря 2022
Ответ дляЭскиз бесконечности
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
А де в Україні вам найбільше сподобався хліб?
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
Смачний?
звичайний. Хтось мені писав, що не піднявся... але я не розумію чого. в мене завжди виходить.
Це рецепт від болгарських жінок
Це рецепт від болгарських жінок
АдеКВАтная• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Дякую, вот Ваш мені і кинувся в очі, як просто і доступно.
Смачний?
Смачний?
я ще сиром іноді люблю посипати- теж смачно.
Але зрозуміла що вимішаний руками мені смачніший- в нього структура інша
Але зрозуміла що вимішаний руками мені смачніший- в нього структура інша
Эскиз бесконечности• 11 декабря 2022
Ответ дляKapitoshka-4fe1
А де в Україні вам найбільше сподобався хліб?
В Одеській області біля Білгород Дністровського смачний хліб та булочки. В Чернівцях. В Тернополі. Це те, що швидко згадала.
автор
Коварная Зая
• 11 декабря 2022
Ответ дляЭскиз бесконечности
В Києві самий не смачний хліб. Куштували в різних містах України та за кордоном. Скрізь було смачно! А в Києві тільки в приватних пекарнях.
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
2
Царевна в уггах• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
Можете посиланням поділитися, чим пічкають?
Дякую
Дякую
Оч@ров@Шк@• 11 декабря 2022
Ответ дляКоварная Зая
Вот з Вами згідна. Тиждень тому вернулися з райцентру Тернопільської області, купувати хліб місцевого хлібокомбінату Хліб на дровах, як колись круглий, з печі. Їли його 10 місяців, приїхали додому, купили батон і вирішили навчитися пекти самим, бо смак наче хімозний. Загуглила чому і ужаснулася, як його пічкають всякую дрянню.
Працюю в ларьку з продажу хліба з печі на дровах. Ну дуже смачний хліб. Якось тиждень назад три дні не пекли хліб із-за орків. То змушена була сама пекти, бо хлібкомбінатовський після цього не смачний. Я ніколи в житті хліб не пекла, а тут вийшов зразу в електродуховці.
Півлітра води , 1,5 ч.ложки сухих дріжджів, грам 800 борошна( скільки візьме, щоб еластичне) 1 ч. л солі, 2 ч.ложки цукру. 3-4 ложки олії. Роблю опару 15 хвилин броде. Потім замішую хвилин 10, даю піднятися хвилин 40. Формую батон і поки духовка гріється до 175 градусів, батон трохи підніметься. 45 хвилин і хліб готовий. Не очікувала, що так швидко і смачно буде. Я з борошном до цього не дружила зовсім, тільки шарлотка
Півлітра води , 1,5 ч.ложки сухих дріжджів, грам 800 борошна( скільки візьме, щоб еластичне) 1 ч. л солі, 2 ч.ложки цукру. 3-4 ложки олії. Роблю опару 15 хвилин броде. Потім замішую хвилин 10, даю піднятися хвилин 40. Формую батон і поки духовка гріється до 175 градусів, батон трохи підніметься. 45 хвилин і хліб готовий. Не очікувала, що так швидко і смачно буде. Я з борошном до цього не дружила зовсім, тільки шарлотка
Вилами по воде• 11 декабря 2022
Я готовила с морковкой хлеб , с семенами льна очень вкусный , также с тыквенными семечками ,с луком. Можно экспериментировать. Рецепты искала в интернете, очень понравилось. Жду когда вернусь домой и буду печь, в Европе это будет золотой хлеб , если готовить его дома.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу