sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_67
Ждушечка• 10 декабря 2022

Аутентична українська випічка

Підкиньте рецептуру нашого печива/пирогів? Дуже треба!
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_185
ПлакалаВАвтомобиле• 10 декабря 2022
1
Аутентичне то вергуни ))
heart 1
anonim_34
Мочалкин блюз• 10 декабря 2022
2
Подивіться рецепти Дарії Цвек, у неї купа рецептів. Я пекла миколайчиків за її рецептом, вдалися.
heart 4
noavatar
tessik• 10 декабря 2022
3
Пляцок) Львівський сирник
anonim_176
ПочтальЁнша• 10 декабря 2022
4
Рекомендую цю книгу , У 30-х роках минулого століття ця книга була бестселером й виходила друком у Коломиї з 1931 по 1938 рр. під редагуванням часопису «Жіноча доля», головним редактором якого тоді була Олена Кисілевська. «Поради, що їх подаємо в оцій книжці, зладжені на підставі найновіших наукових дослідів, а приписи випробовані, – їх доставили нам наші досвідчені прихильниці».
Мова теж автентична .
attached-photo
heart 3
anonim_185
ПлакалаВАвтомобиле• 10 декабря 2022
5
Ответ дляМочалкин блюз
Подивіться рецепти Дарії Цвек, у неї купа рецептів. Я пекла миколайчиків за її рецептом, вдалися.
В неї багато польського
anonim_15
Чорнобаївка• 10 декабря 2022
6
Пампухи
anonim_15
Чорнобаївка• 10 декабря 2022
7
Ответ дляПлакалаВАвтомобиле
В неї багато польського
Польща межує з Україною. Ви ж не думаєте, що культурні елементи (будь-які: кулінарні, мовні, ритуальні) не можуть проникати за державний кордон? В культурі нема таких чітких меж. Так само всередині країни традиції на заході будуть відрізнятися від традицій на сході. Це різноманіття, його треба плекати і берегти, а не знищувати під прапором боротьби за культурну чистоту.
heart 2
anonim_90
Мульйонерша• 10 декабря 2022
8
Пирожки с калиной и перекрученными яблоками с узвару
anonim_185
ПлакалаВАвтомобиле• 10 декабря 2022
9
Ответ дляЧорнобаївка
Польща межує з Україною. Ви ж не думаєте, що культурні елементи (будь-які: кулінарні, мовні, ритуальні) не можуть проникати за державний кордон? В культурі нема таких чітких меж. Так само всередині країни традиції на заході будуть відрізнятися від традицій на сході. Це різноманіття, його треба плекати і берегти, а не знищувати під прапором боротьби за культурну чистоту.
Але ж є чисто українське )
anonim_15
Чорнобаївка• 10 декабря 2022
10
Ответ дляПлакалаВАвтомобиле
Але ж є чисто українське )
Можна посперечатися. Аналогічні страви є і у наших сусідів, не з одної, так з іншої сторони.
anonim_113
Коробка с карандашандрами• 10 декабря 2022
11
Так, розповідаю сімейний рецепт пиріжків в сметані. Моя прапрабабуся працювала на білій кухні у панів Раєвських на Кіровоградщині. Замісити прісне тісто, не туге, зліпити пиріжки з сиром солоним, обсмажити на олії на пательні з двох боків. Викласти в чавунок, залиты сметаною змішаною з цукром і ванілью, протушить хвилин 40. Смакота неймовірна, як холодні, так і гарячі.
heart 7
noavatar
Mazhar21• 10 декабря 2022
12
Коржики у простих людей. На кислому молоці
heart 3
anonim_129
МЕСТО_Встречи• 10 декабря 2022
13
Перепічки ( але їх готували скрізь, наші всі сусіди по кордону теж) . Вам, автор, вірно пишуть. Все давно переплилося в культурі та і кулінарії. Пельмені,теж не рашинська їжа, як вони писали, а китайська. Так і у нас, багато польского. Деруни самі знаєте звідки, але з давніх давен вони і в нас.
heart 2
anonim_179
я Кукарача• 10 декабря 2022
14
Ответ дляКоробка с карандашандрами
Так, розповідаю сімейний рецепт пиріжків в сметані. Моя прапрабабуся працювала на білій кухні у панів Раєвських на Кіровоградщині. Замісити прісне тісто, не туге, зліпити пиріжки з сиром солоним, обсмажити на олії на пательні з двох боків. Викласти в чавунок, залиты сметаною змішаною з цукром і ванілью, протушить хвилин 40. Смакота неймовірна, як холодні, так і гарячі.
Я так з сирниками роблю, смачні такі виходять.
heart 2
anonim_21
Подскажите плиз• 10 декабря 2022
15
Коржики з маком (готують на маковія), калита (на Андрія готують), пиріжки, скрутень маковий чи вишневий, коровай і шишки, калач . Це що згадала з бабусиної випічки.
heart 1
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
16
Автор, якщо Ви знайдете рецепти, то я можу написати назви, які знайшла в одній з старих книжок. Але я знайшла на просторах інтернету лиш два чи три рецепти з того списеку солодкого... З списку тих назв по пам´яті
Капама (зараз це штруделем звуть)
Соложеники
Обаринки
Мандрики
Українські пиріжки з сиром на гречаному борошні.
Ну і налисники.
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
17
Ответ дляПодскажите плиз
Коржики з маком (готують на маковія), калита (на Андрія готують), пиріжки, скрутень маковий чи вишневий, коровай і шишки, калач . Це що згадала з бабусиної випічки.
Ще баби.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff