sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_22
Стигла полуниця• 06 апреля 2023

Ерік фейл

😂
показать весь текст
attached-photo
heart 10
79 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_207
Шкідлива молекула• 06 апреля 2023
61
Ответ дляСтигла полуниця
#2 Звісно
Саме його кололи паличкою, щоб перевірити готовність. Він виглядає найбільш епічно з цим отвором на шапці
heart 1
noavatar
постою_послушаю• 06 апреля 2023
62
Ответ дляСтигла полуниця
Раз зайшла мова
Я нещодавно читала,можливо навіть тут, що паски колись прикрашалися тістом, глазур - це новояв.
Цікаво чи це так.
Чи бачив хтось, щоб весільні короваї (а це ж теж обрядовий хліб, щей практично та ж рецептура) поливали глазур´ю?
На заході України і нині тілько квіти з тіста. Я тільки с початком інтернету такі паски побачила, красиво дуже.
heart 1
anonim_131
Любительница• 06 апреля 2023
63
Ответ дляОдні думки
Взагалі-то, паска (з білою глазур’ю невипадково😉) і яйця - і є символом того самого… родючості)
Та то ясно, я про акцентування саме москалями) і кролики, певно, не символ пухнастості
anonim_131
Любительница• 06 апреля 2023
64
Ответ дляпостою_послушаю
Ні, я не те мала на увазі. Ви коментували допис іншої дописувачки, не автора
Ааа... Я бачила, але ж ми у темі автора, то я щоб два рази не вставати)
anonim_154
Скажений гудзик• 06 апреля 2023
65
Ответ дляНа циголках
Фото старые, но я оставила себе на память :)))
Горшочек,не вари (с) 😃
heart 1
anonim_202
Планшетница• 06 апреля 2023
66
Клас, дякую за ідею. Я закордоном, все мучалась питанням формочок для пасок, а тут ви з своїми бляшанками
А верхушки можна намазати кремом, накидати сухофруктів і наче так і задумано було
heart 2
anonim_22
автор Стигла полуниця • 06 апреля 2023
67
Ответ дляПланшетница
Клас, дякую за ідею. Я закордоном, все мучалась питанням формочок для пасок, а тут ви з своїми бляшанками
А верхушки можна намазати кремом, накидати сухофруктів і наче так і задумано було
Форми для панетоне чудово підходять
Так і шукайте.
Мені було лінь за ними на холодильник лізти. Вони навіть інколи виглядають так само, як дівчата показують у темах. Одинаковий візерунок трапляється. Я купувала у магазині для пекарів. Мені здавалося, що будуть вартувати як на амазоні, а насправді по 25 центів чи в районі того були (пару років тому).
А жестянки, куди ж без них) Деколи подобається мати щось саморобне) До того ж, виключно з моїх вражень, у них печеться трохи краще ніж у паперових формах
heart 2
noavatar
маринабаранова• 06 апреля 2023
68
Ответ дляНа циголках
Без бумаги всегда делаю. Если форму смазать маслом или маргарином - все достается без проблем.
Я так раніше робила - як не змазуй, все одно самі не випадають, треба ножем попід стінками форми пройтись.
Зараз не лінуюсь - вистилаю форми пергаментом, зовсім інша справа.
anonim_22
автор Стигла полуниця • 06 апреля 2023
69
З святами, дівчата! Хай кожен день наближає нашу перемогу!

На фото сама менша у розрізі та сама менша з тим, що залишилося від найпопулярнішого Еріка. Чоловік сказав, як справжні паски. На мій смак... Я вкотре переконалася, що здоба мені смачніша на комерційних дріжджах. З іншого боку, ця випічка має трохи цікавий присмак, начебто додано кисло-молочний сир. Мабуть перша із тих солодких штук, які я робила виключно на заквасці, що я із задоволенням їстиму.

Свої помилки бачу, працюватиму над ними.

Усім смачних пасочок!
attached-photo
attached-photo
heart 3
anonim_202
Планшетница• 06 апреля 2023
70
Ответ дляСтигла полуниця
Форми для панетоне чудово підходять
Так і шукайте.
Мені було лінь за ними на холодильник лізти. Вони навіть інколи виглядають так само, як дівчата показують у темах. Одинаковий візерунок трапляється. Я купувала у магазині для пекарів. Мені здавалося, що будуть вартувати як на амазоні, а насправді по 25 центів чи в районі того були (пару років тому).
А жестянки, куди ж без них) Деколи подобається мати щось саморобне) До того ж, виключно з моїх вражень, у них печеться трохи краще ніж у паперових формах
Та я в Канаді в сільській місцевості, які тут панетоне Тут і слова такого більшість не знає.
От бляшанки це будь ласка
heart 1
anonim_207
Шкідлива молекула• 06 апреля 2023
71
Ответ дляСтигла полуниця
З святами, дівчата! Хай кожен день наближає нашу перемогу!

На фото сама менша у розрізі та сама менша з тим, що залишилося від найпопулярнішого Еріка. Чоловік сказав, як справжні паски. На мій смак... Я вкотре переконалася, що здоба мені смачніша на комерційних дріжджах. З іншого боку, ця випічка має трохи цікавий присмак, начебто додано кисло-молочний сир. Мабуть перша із тих солодких штук, які я робила виключно на заквасці, що я із задоволенням їстиму.

Свої помилки бачу, працюватиму над ними.

Усім смачних пасочок!
За что вы его так, моего любимца)? В середине красиво, видно, что нежное, лёгкое тесто.
heart 1
anonim_22
автор Стигла полуниця • 06 апреля 2023
72
Ответ дляПланшетница
Та я в Канаді в сільській місцевості, які тут панетоне Тут і слова такого більшість не знає.
От бляшанки це будь ласка
Мої з середини ребристі, витягнути з них, інколи ще та задача. Зате росте по тих ребрах добре. Я витягую широким плоским ножем, але все рівно інколи розриваю. На дно завжди вирізаю кола з парчменту, інакше не витягнеться ніяк. Якщо не обкладаю стінки папером, то роблю французьку сорочку (як на бісквіт).
З папером по стінках виймається легше, але важче покласти туди тісто правильно. Я ще не пристосувалася.
anonim_22
автор Стигла полуниця • 06 апреля 2023
73
Ответ дляШкідлива молекула
За что вы его так, моего любимца)? В середине красиво, видно, что нежное, лёгкое тесто.
Усім хотілося почати з найбільшої )То вже довелося віддати на поталу. Ми його їли з великою шаною.
Дякую вам! Так, дійсно дуже ніжне та легке. Не сухе, як буває з тістом, яке виглядає так само, але і не мокра. Добре вийшло саме по тісту
heart 2
anonim_207
Шкідлива молекула• 06 апреля 2023
74
Ответ дляСтигла полуниця
Усім хотілося почати з найбільшої )То вже довелося віддати на поталу. Ми його їли з великою шаною.
Дякую вам! Так, дійсно дуже ніжне та легке. Не сухе, як буває з тістом, яке виглядає так само, але і не мокра. Добре вийшло саме по тісту
Ну раз так, я спокойна)
heart 1
anonim_42
бибизяна• 06 апреля 2023
75
anonim_199
Вельшановна• 06 апреля 2023
76
Ответ дляНа циголках
Фото старые, но я оставила себе на память :)))
Я щось вагаюсь тепер чи потяну пасочки пекти в цьму році я ще не пекла ніколи
anonim_199
Вельшановна• 06 апреля 2023
77
Ответ дляБойова
Совісті у вас нема!
Я ж голодна в усіх смислах, а тут натовп Еріків🙈
Господи, не вистачає ще, щоб ми тут паски еріками почали називати
anonim_63
Все до блиску• 06 апреля 2023
78
Хузяюшка
anonim_202
Планшетница• 06 апреля 2023
79
Ответ дляСтигла полуниця
Мої з середини ребристі, витягнути з них, інколи ще та задача. Зате росте по тих ребрах добре. Я витягую широким плоским ножем, але все рівно інколи розриваю. На дно завжди вирізаю кола з парчменту, інакше не витягнеться ніяк. Якщо не обкладаю стінки папером, то роблю французьку сорочку (як на бісквіт).
З папером по стінках виймається легше, але важче покласти туди тісто правильно. Я ще не пристосувалася.
Дякую за поради
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff