sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_149
Та_шо_ж_таке• 14 апреля 2023

В чем лучше запечь филе индейки в рукаве или в фольге, в чем получится сочнее?

27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_79
ЛолитаНеРазлита• 14 апреля 2023
1
Всегда делала в фольге
heart 1
anonim_68
Я таке знаю• 14 апреля 2023
2
В рукаве всегда сочнее
heart 4
noavatar
whenallissaidanddone• 14 апреля 2023
3
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
heart 1
noavatar
navariya• 14 апреля 2023
4
Но по идее, всегда жестковата...((
heart 2
anonim_73
Ну ниче се• 14 апреля 2023
5
В рукаві буде соковитіша значно
але питання, як ще замаринуєте
heart 3
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
6
Ответ дляwhenallissaidanddone
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
Спасибо.
Сейчас на диете, поэтому стараюсь исключить жареное.
heart 1
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
7
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
heart 2
anonim_216
Сиреневая цапля• 14 апреля 2023
8
В рукаве, конечно.
heart 2
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
9
Ответ дляНу ниче се
В рукаві буде соковитіша значно
але питання, як ще замаринуєте
Спасибо. Мариную 12 часов в специях и горчице.
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
10
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Спасибо большое. Возьму на заметку.
heart 1
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
11
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Спасибо большое. Возьму на заметку.
В ютубчику гляньте, там покроково все написане. Спробуйте обо´язково, це ніжнятина і без жиру
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
12
Ответ дляНе стесняюсь
В ютубчику гляньте, там покроково все написане. Спробуйте обо´язково, це ніжнятина і без жиру
anonim_73
Ну ниче се• 14 апреля 2023
13
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Вибачте, ви з Рівненщини?
anonim_204
Люблю ВалЄру• 14 апреля 2023
14
Сделайте пастрому из индейки очень сочная .
heart 1
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
15
Всем огромное спасибо за советы!
anonim_62
Лялька в колисці• 14 апреля 2023
16
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Спасибо. Мариную 12 часов в специях и горчице.
Спробуйте в розігріту до 200 духовку на 25 хв (якщо дуже товсте філе, то на 30 хв). Далі вимикаєте, але духовку ще 2 години не відкриваєте.
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
heart 1
anonim_97
Колгоспниця• 14 апреля 2023
17
Ответ дляwhenallissaidanddone
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
Мясо индейки лучше запекать. В жареном виде оно может получиться суховатым
heart 1
noavatar
mikshyta• 14 апреля 2023
18
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Скільки смажити на сковорідці?
anonim_149
автор Та_шо_ж_таке • 14 апреля 2023
19
Ответ дляЛялька в колисці
Спробуйте в розігріту до 200 духовку на 25 хв (якщо дуже товсте філе, то на 30 хв). Далі вимикаєте, але духовку ще 2 години не відкриваєте.
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
Дякую.
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
20
Ответ дляmikshyta
Скільки смажити на сковорідці?
Там залежить від товщини сеоворідки, я не моду сказать, точно хвилини 4 з кожної сторони
heart 1
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
21
Ответ дляНу ниче се
Вибачте, ви з Рівненщини?
Ні, з Полтавщини, а наразі в Києві )
anonim_185
No problems• 14 апреля 2023
22
Я в фольге.
heart 1
anonim_73
Ну ниче се• 14 апреля 2023
23
Ответ дляНе стесняюсь
Ні, з Полтавщини, а наразі в Києві )
На була на Полтавщині, але таку говірку чула на Рівненщині) Така мені рідна дуже, жила в сусідній області)
heart 1
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
24
Ответ дляНу ниче се
На була на Полтавщині, але таку говірку чула на Рівненщині) Така мені рідна дуже, жила в сусідній області)
Та я тільки вчусь говорить українською, бо, блін, все життя оркською мовою розмовляю. Мене тут всі поправляють 😂
anonim_73
Ну ниче се• 14 апреля 2023
25
Ответ дляНе стесняюсь
Та я тільки вчусь говорить українською, бо, блін, все життя оркською мовою розмовляю. Мене тут всі поправляють 😂
Ви молодець, все класно! Класно, що вчитеся, це топ
heart 1
anonim_40
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
26
Ответ дляНу ниче се
Ви молодець, все класно! Класно, що вчитеся, це топ
Дякую, це для мене найкрутіший комплімент
anonim_73
Ну ниче се• 14 апреля 2023
27
Ответ дляНе стесняюсь
Дякую, це для мене найкрутіший комплімент
Не переймайтеся за різних спеціалістів по мові!)
Я до 11 класу (сама з Тернополя) розмовляла узагалі з жаргонізмами та суржиком поки не взялася за мову)
І ще багато кому причухана дам, але то 10 років роботи над собою.
Дуже мені допомогло читати книжки українською. Завжди читала російською, що дивно)

щасти вам!
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff