sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_81
Пьяная вишня• 25 мая 2023

Як у вас виходить червоний борщ?

Щоб прямо такий насичений колір був. У мене все википає і стає таким блідим....
показать весь текст
41 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_36
Котогосподиня• 25 мая 2023
31
Не додаю ніякої кислоти, не обсмажую буряк, нарізаю і закидаю у кастрюлю. Борщ кольору буряка! Можу навіть переварити трохи. Колір не зникає.
anonim_85
АяВсёЗнаю• 25 мая 2023
32
Сырой буряк протушиваю с томатами на сковороде на маленьком огне+ туда немного лимонной кислоты
В кастрюлю добавляю за 2-3 минут до готовности
attached-photo
delphoto
anonim_162
Любви вам!• 25 мая 2023
33
У дитини дієта, не можна ніяких тушкувань, зажарювань і т.п., іноді буває, що й капусту не кладу, щоб менше пучило. В свій час хтось підказав, щоб буряк при варці не втратив колір, то додавати лимон.кислоту (лимон.сік). Дивлюся що є під рукою під час варіння, іноді і просто томат.соус добавляю, не насичений, але червоний, не блідий.
Останнього разу була відкрита банка з помідорами (сама консервую), мама колись вчила, що і цього маринаду з помідор можна трохи добавити +потерти 1-3 помідорів цих з банки (залежить від розмірів, останні були якраз малі сливки, то й 3шт потерла на буряч.тертушку). Борщ був взагалі реально красивого насиченого кольору. Ще й помідори по маминому рецепту пікантні солоденькі, смачні, що всі рецепт просять, то й цукру не потрібно добавляти було і сам борщ вийшов смачний.
Р.С.Це якраз сестрі кидала фото нашого обіду, згадала, ось добавила фото, малому борщ зі сметаною, а собі до борщу хлібці з часником у ’Варусі’ брала (на фото видно).
attached-photo
anonim_38
Воленс-неволенс• 25 мая 2023
34
Ответ дляХи хи, ну ну
вот и ответ) а я как автор люблю проварить и конечно цвет уходит
Я варю буряк долго, тушу его вместе с морковкой и луком, не добавляю уксус, но борщ яркий красный. Читаю тут все эти рекомендации и удивляюсь, зачем люди морочат себе голову...
anonim_46
Хи хи, ну ну• 25 мая 2023
35
Ответ дляВоленс-неволенс
Я варю буряк долго, тушу его вместе с морковкой и луком, не добавляю уксус, но борщ яркий красный. Читаю тут все эти рекомендации и удивляюсь, зачем люди морочат себе голову...
Сначала варите потом тушите?
anonim_38
Воленс-неволенс• 25 мая 2023
36
Ответ дляХи хи, ну ну
Сначала варите потом тушите?
Сначала тушу, а потом долго варю.
anonim_46
Хи хи, ну ну• 25 мая 2023
37
Ответ дляВоленс-неволенс
Сначала тушу, а потом долго варю.
И не бледнеет? Странно, я тоже люблю поварить все кажется оно сырое) но мой потом не бордовый совсем, а такое (
anonim_38
Воленс-неволенс• 25 мая 2023
38
Ответ дляХи хи, ну ну
И не бледнеет? Странно, я тоже люблю поварить все кажется оно сырое) но мой потом не бордовый совсем, а такое (
Нет, не бледнеет.
anonim_34
Я не Тролль• 25 мая 2023
39
Ответ дляТрахтибидох
Буряк тушіть окремо, додавайте останнім в кінці готовки і не варіть його. Кислоту має дати капуста, якщо ви не впевнені, то лимон чи трохи оцту в тушений буряк
Теж так роблю. Тушкую недовго і додаю в борщ, коли картопля вже майже готова. Проварюю ще 5-7 хв і готово. Завжди красивий червоний борщ получається
noavatar
whenallissaidanddone• 25 мая 2023
40
Ответ дляПозаземний розум
Я почти так же делаю, Буряк или отвариваю или запекаю, потом на терку и перед самым концом варки борща добавлю. Короче Буряк вместе с зеленью и чесноком кладу, борщ довожу до кипения и выключаю. Всегда темно малиновый или бордовый получается
И я так делаю.
anonim_23
заварний look• 25 мая 2023
41
Красный борщ от томата.
Бордовый от буряка. Типо кацапского свЯкольника.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff