Леннон_Жив!• Изменено 27 июля 2023
Поділіться рецептом хліба
Дівчата , поділіться будь ласка перевіреним рецептом смачного хліба, бажано не на дрожжах . Я хочу спробувати спекти домашній, дуже сумую за нашим українським хлібом. В ютубі повно рецептів але хочу перевірений і такий щоб вдався з першого разу.
1
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляДама_из_рекламы
Ірландський содовий печіть..наш весь на дріжджах чи заквасці.
На заквасці підходить рецепт
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
Ответ дляЛеннон_Жив!
На заквасці підходить рецепт
У вас є готова закваска?
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляРойЛеля
Якщо у вас є закваска, то рекомендую підписатися на оці сторінки інста, у них багато детальних рецептів і з відео
Закваски не має
ПП-шница• 27 июля 2023
Ооена Івасів пропонує за гроші доєднатися до проекту берегиня на телеграмі.
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
ПП-шница• 27 июля 2023
Ответ дляЛеннон_Жив!
Закваски не має
Ви ж пишите на заквасці підходить рецепт.
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляПП-шница
Ооена Івасів пропонує за гроші доєднатися до проекту берегиня на телеграмі.
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
Дякую, грошей зараз лишніх не має , буду шукати і пробувати безкоштовні рецепти
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляПП-шница
Ви ж пишите на заквасці підходить рецепт.
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
Рецептів закваски багато, як і рецептів хліба. Я шукаю перевірений рецепт і на закваску і на хліб.
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
Ответ дляЛеннон_Жив!
Закваски не має
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляДама_из_рекламы
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
На дріжджах я вмію пекти , в тому числі і батон, хочу на заквасці хліб.
автор
Леннон_Жив!
• 27 июля 2023
Ответ дляДама_из_рекламы
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
Я знаю що в магазині її не продають, взагалі я дуже часто дітям печу, двічі на тиждень, із дріждьовим тістом ладнають добре, мені б рецепт хліба перевіреного.
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
У Вікторії є рецепт закваски і хліба. Закваску робила по різним рецептам ,але смак хліба не дуже. От хочу спробувати по їїрекомендаціям спробувати..дріжджовий хліб за її рецептами ідеальний на смак.
1
ПП-шница• 27 июля 2023
Принцип виводу закваски один і той же. Головне зберігайте пропорції.
На цих 2 сторінках розповідають прогляньте відео як закваску виводити
На цих 2 сторінках розповідають прогляньте відео як закваску виводити
Зараз на дієті• 27 июля 2023
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
Чу Ча• 27 июля 2023
Можете посмотреть на ютубе светлана кучерявая, я по ее видео выводила закваску. Закваска может уснуть, но продолжайте ее кормить по графику.
Чу Ча• 27 июля 2023
Ответ дляЗараз на дієті
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
Можно печь без камня, накрывать кастрюлей. Поделите рецепт на 3 и будет одна буханка.
Не так уж много времени на это надо, и ничего особо сложного нет.
Составляю рецепты сама по хлебной формуле, мешаю разные виды муки.
Не так уж много времени на это надо, и ничего особо сложного нет.
Составляю рецепты сама по хлебной формуле, мешаю разные виды муки.
БЦАшка• 27 июля 2023
Ответ дляЛеннон_Жив!
На дріжджах я вмію пекти , в тому числі і батон, хочу на заквасці хліб.
Дайте рецепт батона💐
ПП-шница• 27 июля 2023
Ответ дляЗараз на дієті
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
Це все не обовязково. Це в ідеалі камінь і тд.
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
Зараз на дієті• 27 июля 2023
Ответ дляПП-шница
Це все не обовязково. Це в ідеалі камінь і тд.
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
Якщо ви зразу три ставите, то виходить, ви не накриваєте зверху їх?
Зараз на дієті• 27 июля 2023
Ответ дляЧу Ча
Это мой первый
Красивий! Ну один явно нема сенсу пекти, тому й кажу, що все рівно один за одним всі перепекти влітку трохи відлякує мене) Але взимку таки спробую
Чу Ча• 27 июля 2023
Ответ дляЗараз на дієті
Красивий! Ну один явно нема сенсу пекти, тому й кажу, що все рівно один за одним всі перепекти влітку трохи відлякує мене) Але взимку таки спробую
Самое главное найти чем их накрыть, я сейчас в поиске такой коробки)))
Как делаю я. Спекла один под кастрюлей 15 мин. Отодвинула на другой конец противеня, под кастрюлю другой хлеб и пеку вместе.
Вы можете сделать один большой хлеб. Зачем несколько маленьких?
Как делаю я. Спекла один под кастрюлей 15 мин. Отодвинула на другой конец противеня, под кастрюлю другой хлеб и пеку вместе.
Вы можете сделать один большой хлеб. Зачем несколько маленьких?
Ответ дляЗараз на дієті
Якщо ви зразу три ставите, то виходить, ви не накриваєте зверху їх?
Ні! Це не обовязково оті казани.
Принцип хліба в духовці не ттакий як в печі.
В печі спочатку хліб пропікається зсередини, а потім шкірка, а в духовці в відкритому методі спочатку запечатується шкірка, для цього і треба кипяток знизу або лід і пар від них, а потім зсередини доходить.
Казан має виконувати функцію печі, але можна і навпаки не накривати.
Спробуйте. Хай вас не зупиняють складнощі.
Як наловчитись, то все не так і важко.
Я люблю робити так. Вранці беру порцію стартеру і годую її в пропорціях 1:1:1. За 4 год вона виростає в повнрцінну закваску. Замішую тісто. Годин 5 вожусь з нею і формую хлібчик в форми і ставлю в холодильник. Вранці на наступний день дістаю і випікаю.
А якщо треба в цей день хліб, то звечора вчора дістаю порцію сиартеру і годую 0.25:1:1 і вранці замішую тісто. Після обіду десь випікаю.
Якщо треба якісь деталі, то пишіть питайте. Що знаю розкажу
Принцип хліба в духовці не ттакий як в печі.
В печі спочатку хліб пропікається зсередини, а потім шкірка, а в духовці в відкритому методі спочатку запечатується шкірка, для цього і треба кипяток знизу або лід і пар від них, а потім зсередини доходить.
Казан має виконувати функцію печі, але можна і навпаки не накривати.
Спробуйте. Хай вас не зупиняють складнощі.
Як наловчитись, то все не так і важко.
Я люблю робити так. Вранці беру порцію стартеру і годую її в пропорціях 1:1:1. За 4 год вона виростає в повнрцінну закваску. Замішую тісто. Годин 5 вожусь з нею і формую хлібчик в форми і ставлю в холодильник. Вранці на наступний день дістаю і випікаю.
А якщо треба в цей день хліб, то звечора вчора дістаю порцію сиартеру і годую 0.25:1:1 і вранці замішую тісто. Після обіду десь випікаю.
Якщо треба якісь деталі, то пишіть питайте. Що знаю розкажу
ГонУрова дівка• 28 июля 2023
Ответ дляРойЛеля
Дівчата хто буде виводить закваску то беріть тільки живу воду з під крану.
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
я вже разів п’ять намагалася і стрибала біля тої закваски, але ні разу не виходила вона в мене.
далі першого дня ніякого прогресу.
печу на дріжджах і без усіляких вод і кастрюль, не перший рік.
далі першого дня ніякого прогресу.
печу на дріжджах і без усіляких вод і кастрюль, не перший рік.
marina231980• 29 июля 2023
Ответ дляРойЛеля
Дівчата хто буде виводить закваску то беріть тільки живу воду з під крану.
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
Я только на фильтрованной делаю. Все супер
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
