sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_59
Анонимушка• 03 августа 2023

Відкриваю заклад українських страв, треба поради

Країна Європи, але де українців мало знали (до війни), і зараз, порівняно, небагато українців.
Але, українські страви люблять, смакували купують і дуже чекають
Треба просте меню.
З перших :борщ, солянка, зелений борщ
З традиційних :деруни, котлети по київськи, вареники ( з картоплею капустою, ягодами, з мʼясом - різні ) картопля в горщиках
Чебуреки ? - тут питання
Салати - тут трохи зависла
Порадьте, бо Грецький чи Олівʼє, наче ж не наші ?
Можливо, знаєте традиційні, Підскажіть
Напої - узвар?
Допоможіть з салатами
Вибачте, вдень не має коли писати
Тому сумбурно.
показать весь текст
woman_facepalming 6 like 8
216 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
121
Ответ дляНе худа ні разу
Порадила б не зелений борщ, а типу суп харчо чи бограч ( цього року вперше їла на Закарпатті) наваристий зі спеціями. Сирники, зрази, млинці з різними начинками, голубці. Салати вже дівчата написали. Для шуби ви можливо не знайдете оселедця, але смачний же салат.
Оселедці є і дуже доступно
Море поряд
Засолку вмію
anonim_173
КартаБезКомиссий• 03 августа 2023
122
Ответ дляИнстагра_мерша
Автор, пельмені! Це те чого мені не вистачало за кордоном.
Пельменей здесь валом в русских магазинах, зачем о и в украинском заведении?
like 2
anonim_174
Дело было давно• 03 августа 2023
123
Еще бы добавила из первых блюд бограч, из вторых блюд голубцы, утка с яблоками и банош.
Из напитков морс ягодный, компот
like 1
anonim_43
Партизанка• 03 августа 2023
124
Ответ дляНе худа ні разу
Порадила б не зелений борщ, а типу суп харчо чи бограч ( цього року вперше їла на Закарпатті) наваристий зі спеціями. Сирники, зрази, млинці з різними начинками, голубці. Салати вже дівчата написали. Для шуби ви можливо не знайдете оселедця, але смачний же салат.
суп харчо - грузинська страва, шуба - радянська.
like 5
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
125
Ответ дляПартизанка
я ж кажу - страва рабзії, кацапії
Ой. Дяка
Я не знала, що вони можуть таке готувати..
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
126
Ответ дляИнстагра_мерша
Автор, пельмені! Це те чого мені не вистачало за кордоном.
Це точно російське
Пельмені
Знаю .. бо моя бабка росіянка
І так воно з дитинства
anonim_173
КартаБезКомиссий• 03 августа 2023
127
Ответ дляЯ_з_Франека
Почему желчи столько? Помню, именно в Берлине меня удивило огромное количество кафешек, ресторанчиков иностранцев. Тут итальянский, следующий турецкий, через десять метров какой-то арабский. Все прекрасно сосуществуют. Почему не быть украинской кухне?
Я понимаю, конечно лучше сидеть на подачку, лениво посещая курсы, а не двигаться, создавать и стремиться.
Ми зараз в Чехії, вже багато українських закладів відкрилося, й ходять туди в основному не українці, дуже популярна наша кухня.
like 5
anonim_155
Хлопаю ресницами• 03 августа 2023
128
Я бы всяких блинчиков добавила бы)
anonim_178
я Кукарача• 03 августа 2023
129
Ответ дляАнонимушка
Це точно російське
Пельмені
Знаю .. бо моя бабка росіянка
І так воно з дитинства
Ну, нiчого страшного, були росiйськi, стали -українські пельменi
like 3
anonim_178
Первоклашка Я• 03 августа 2023
130
Картоплю по-селянськи з часником не забудьте. Ще шинка.
like 2
anonim_129
Грабля• 03 августа 2023
131
Успіхів! Із задоволенням почитаю вашу тему!
Я з традиційних салатів знаю лише бурячок і ще знаю буряковий квас, якщо вам дозволено ферментовані продукти. У моїй країні є ціла когорта людей, які полюбляють все ферментоване, гадаю ви можете додати у меню ферментований буряк, капусту, яблука можливо, як закуски.
like 1
anonim_131
Видна міленіалка• 03 августа 2023
132
Вам не нужно делать очень большое меню.

2-3 вида первого (борщ с пампушками, солянка, куриный бульон с яйцом и лапшой), 3 салата, 3-4 второго (на ЗУ хорошо идут пательни - например, жареная картошка с грибами и колбаска), 2-3 десерта (сырники, вареники с вишней), и закуски типа сала с чесноком и гренки, соленья (огурцы, помидоры, квашеная капуста).
like 3
anonim_178
Первоклашка Я• 03 августа 2023
133
Ответ дляКартаБезКомиссий
Ми зараз в Чехії, вже багато українських закладів відкрилося, й ходять туди в основному не українці, дуже популярна наша кухня.
Да, очень вкусная и сытная.
anonim_53
Бабуся Бетман• 03 августа 2023
134
Ответ дляБідося
Обоги! Ви читати вмієте? Автор хоче традиційну українську кухню. Ну яка смажена курка, коли є купа страв з мʼяса в птиці в традиційній українській кухні?
До того ж абсолютно недоречно робити меню на стопятсот страв. Куди ще ту смажену курку, рибу…
В украинской кухне множество блюд. Мне в меню автора не хватает чисто мяса без теста. В кафе украинской кухни оно обычно есть. Я выразила свое мнение, не нужно мне доказывать, что ваше единственно правильное.
anonim_97
Железобетон• 03 августа 2023
135
Ответ дляАнонимушка
Так, я робила ярмарки на різних святах
В мене не було відбою
Зараз вимагають
сирники та млинці
like 1
anonim_32
Файна дівка• 03 августа 2023
136
Млинці з мясом, сиром солоним, вишнями, голубці, зрази. В якій ви краіні?
anonim_129
Грабля• 03 августа 2023
137
Ответ дляКуплю орехи
Пиріжки з часничком
Перегортаники з різними начинками
Налисники солодкі та печінкові з плавленим сиром
Блинчики з медом/сметанкою чи різним варенням
Перегортаники з різними начинками - що це таке?
anonim_174
Дело было давно• 03 августа 2023
138
Водили много раз иностранцев в наши рестораны, топ-блюдо-борщ, а если еще с интересной подачей, сало, греночки или вообще в буханке, лук, чеснок, так вообще! Американцы, итальянцы, немцы и даже турки были без ума от него. На втором месте-вареники с вишней, на третьем-деруны. А американцы узвар хлестали так, как я кока-колу)))
Вот вам ссылка на наш ресторан в Кракове, изучайте) Мне понравилось
https://instagram.com/cieplokrakow?igshid=
like 1
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
139
Ответ дляВидна міленіалка
Вам не нужно делать очень большое меню.

2-3 вида первого (борщ с пампушками, солянка, куриный бульон с яйцом и лапшой), 3 салата, 3-4 второго (на ЗУ хорошо идут пательни - например, жареная картошка с грибами и колбаска), 2-3 десерта (сырники, вареники с вишней), и закуски типа сала с чесноком и гренки, соленья (огурцы, помидоры, квашеная капуста).
Мені треба щось просте
Як я знаю, половина клієнтів просто забирають страви потім в пластикових боксах
( з собою)
І це норма .. пательні, і подібне, то інший рівень, то вже ресторани
anonim_131
Видна міленіалка• 03 августа 2023
140
Ориентируйтесь на меню наших колыб, а не на рестораны с огромным меню.
anonim_178
я Кукарача• 03 августа 2023
141
Може, ковбасу по домашньому, обожнюю, нямка)
like 2
anonim_83
ДолькиКабана• 03 августа 2023
142
Ответ дляЯ_з_Франека
Баклажанная икра продукт специфический. Не все любят, понимают. Вы б еще биточки из тюлечки предложили ))
Моїм британцям зайшла) взагалі вегани зацінять
anonim_147
Бідося• 03 августа 2023
143
Ответ дляАнонимушка
Оселедці є і дуже доступно
Море поряд
Засолку вмію
Є такі смачні канапки на чорному хлібові - варений буряк та яблуко на терку, зверху шматочок оселедця з цибулею.
anonim_131
Видна міленіалка• 03 августа 2023
144
Ответ дляя Кукарача
Може, ковбасу по домашньому, обожнюю, нямка)
Да, особенно мужчины колбаски любят, я тоже выше о пательне с колбаской написала
like 1
anonim_83
ДолькиКабана• 03 августа 2023
145
Ответ дляЦукрові вишні
Успехов, автор. Вы, как недавно прибывшие, полны энтузиазма, верю😄 отпишитесь потом через сколько закрылись, как и ваши предшественники
Ой, мені 6 років назад те ж саме співали коли свою справу відкривала. Нічого, справилась. Не святі горшки ліплять.
like 6
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
146
Ответ дляя Кукарача
Може, ковбасу по домашньому, обожнюю, нямка)
Ковбаси тут продаються
Типу наших,по домашньому
Сирі /а потім в духовку просто поставити
Вони смачні, доступні .. не то
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
147
Ответ дляДело было давно
Водили много раз иностранцев в наши рестораны, топ-блюдо-борщ, а если еще с интересной подачей, сало, греночки или вообще в буханке, лук, чеснок, так вообще! Американцы, итальянцы, немцы и даже турки были без ума от него. На втором месте-вареники с вишней, на третьем-деруны. А американцы узвар хлестали так, как я кока-колу)))
Вот вам ссылка на наш ресторан в Кракове, изучайте) Мне понравилось
https://instagram.com/cieplokrakow?igshid=
Дякую
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
148
Ответ дляВидна міленіалка
Вам не нужно делать очень большое меню.

2-3 вида первого (борщ с пампушками, солянка, куриный бульон с яйцом и лапшой), 3 салата, 3-4 второго (на ЗУ хорошо идут пательни - например, жареная картошка с грибами и колбаска), 2-3 десерта (сырники, вареники с вишней), и закуски типа сала с чесноком и гренки, соленья (огурцы, помидоры, квашеная капуста).
Я знаю, що велике зовсім не треба
Вже є досвід
Але, буду аналізувати
Особливо, час на приготування
noavatar
СвітланкаОК• 03 августа 2023
149
Пироги, пампушки, кровянка, голубці, крученики, холодець і риба холодяна.
anonim_142
когдадеЦкие• 03 августа 2023
150
Ответ дляНе худа ні разу
Порадила б не зелений борщ, а типу суп харчо чи бограч ( цього року вперше їла на Закарпатті) наваристий зі спеціями. Сирники, зрази, млинці з різними начинками, голубці. Салати вже дівчата написали. Для шуби ви можливо не знайдете оселедця, але смачний же салат.
Харчо це грузинська страва, бограч - угорська. Але в Будапешті такого бограча як в нашому Ужгороді чи Берегово я не знайшла)
like 1
|« «» »|
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff