sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_59
Анонимушка• 03 августа 2023

Відкриваю заклад українських страв, треба поради

Країна Європи, але де українців мало знали (до війни), і зараз, порівняно, небагато українців.
Але, українські страви люблять, смакували купують і дуже чекають
Треба просте меню.
З перших :борщ, солянка, зелений борщ
З традиційних :деруни, котлети по київськи, вареники ( з картоплею капустою, ягодами, з мʼясом - різні ) картопля в горщиках
Чебуреки ? - тут питання
Салати - тут трохи зависла
Порадьте, бо Грецький чи Олівʼє, наче ж не наші ?
Можливо, знаєте традиційні, Підскажіть
Напої - узвар?
Допоможіть з салатами
Вибачте, вдень не має коли писати
Тому сумбурно.
показать весь текст
woman_facepalming 6 like 8
216 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
181
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
182
Ответ дляLoveYouOrNot
Львівський сирник на десерт)
Это будет уже польская кухня
face_with_tears_of_joy 1
anonim_42
Миловидна леді• 04 августа 2023
183
Маленькие чебуречки с мясом или сыром и зеленью, наподобе как популярный в Италии панцеротти такой чебуречек с моцарелой, помидорами и зеленью
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
184
Ответ дляДело было давно
Автор, дерзайте, я в Кракове ожидала увидеть только наших, но туда и поляки ходят, как мы видели, постоянно
Наши это все дома едят
anonim_179
Кіма кепка• 04 августа 2023
185
Ответ дляМеряю линейкой
Я б замість солянки банош додала...
Не знаю , что за банош. Солянку бы заказала, банош нет.
anonim_179
Кіма кепка• 04 августа 2023
186
Ответ дляЯ_з_Франека
Баклажанная икра продукт специфический. Не все любят, понимают. Вы б еще биточки из тюлечки предложили ))
Первый раз слышу, что одесское блюдо. И никогда не видела людей, не любящих баклажанную икру
noavatar
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
187
Ответ дляМаю декілька думок
Это будет уже польская кухня
Львів то Польща?
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
188
Ответ дляLoveYouOrNot
Львів то Польща?
Так, а вы не знали...
dislike 3 woman_facepalming 3
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
189
Ответ дляКіма кепка
Не знаю , что за банош. Солянку бы заказала, банош нет.
Банош я не вмію і не розумію(
То не моя страва
like 1
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
190
Ответ дляМаю декілька думок
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
Ні не в столиці
Мало, це сотні тисяч
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
191
Ответ дляЛеди_на_драндулете
а як ви справляєтеся одна ? чи у вас є помічник ?
Нас вже 7 )
Я не одна
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
192
Ответ дляМаю декілька думок
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
Хотіла написати Не сотні тисяч 🙈
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
193
Ответ дляМаю декілька думок
Ой поспешили
Дійсно, як фіксування є зараз, то треба чекати ще років з 10
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
194
Ответ дляВакцениро Вона
Все, що я написала вище, може бути зроблене напівфабрикатами і заморожене в умовах закладу, а потім доведене до готовності за 10 хв. (за умови належного інвентару).
Салати. взагалі традиційних укр. салатів (давніх якщо) не існує. то все більш сучасне. але можна запропонувати:
1. Огірки малосольні чи солоні\квашені, якщо зима + цибуля напівкільцями і запашна олія+сіль+цукор+оцет.
2. капуста+огірки+кріп з заправкою олія+гірчиця+лимонний сік+сіль+цукор або сметана+сіль (потече швидко).
3. помідори, цибуля напівкільцями, зелень (петрушка, кріп), часник + заправка (олія, оцет, сіль, цукор, гірчиця).
4. асорті з малосольних чи солоних огірків, помідор, часнику (в т.ч. стрілок солоних), гіркого перцю.
Зрозуміла, традиційних не існує
Скористуюсь вашими порадами
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
195
Ответ дляАнонимушка
Дійсно, як фіксування є зараз, то треба чекати ще років з 10
А я уже прочитала, что вы не свои вкладываете, поэтому так резво начинаете, считай чужое можно не считать, все пишут на подобие не сидите, но это то же самое
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
196
Ответ дляМаю декілька думок
А я уже прочитала, что вы не свои вкладываете, поэтому так резво начинаете, считай чужое можно не считать, все пишут на подобие не сидите, но это то же самое
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
like 4
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
197
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
А чье, или вы думаете все как вы побираются, и обманным путем получают деньги, вы д сами пишите, что выгорит не выгорит, деньги не ваши,
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
198
Ответ дляМаю декілька думок
А чье, или вы думаете все как вы побираются, и обманным путем получают деньги, вы д сами пишите, что выгорит не выгорит, деньги не ваши,
😂😂😂🙈
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
199
Ответ дляАнонимушка
😂😂😂🙈
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
Это вы про себя, хвастаться что деньги не ваши, а потом грубить,
anonim_2
Молчунья• 04 августа 2023
200
Ответ дляАнонимушка
Зрозуміла, традиційних не існує
Скористуюсь вашими порадами
Я точно знаю як мінімум один традиційний салат, погугліть гуцульську варю, ну ще меживо, але воно, мабуть, більше як закуска йде.
anonim_98
Меряю линейкой• 04 августа 2023
201
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Ви молодець,працюйте! Можна робити 1 раз на тиждень чи місяць щось нове і дивитись чи сподобається! Ви почали з класичних страв,а потім можна додаваьи автентичні з різних областей України.
anonim_98
Меряю линейкой• 04 августа 2023
202
Перевірений сайт для натхнення!
https://picantecooking.com/uk/poshuk?q=%D0%A3%D0%B...
anonim_194
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
203
Ответ дляАнонимушка
Російська ?
так, це повністю россіська страва. як і розсольник.
anonim_194
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
204
Ответ дляАнонимушка
Банош я не вмію і не розумію(
То не моя страва
дуже багато людей його не розуміють, як і токан. причому банош треба подавати щойно звареним, а в умовах закладу, де не він - основна страва (наприклад, виключно карпатська кухня), це не можливо. Да і білі гриби - по-перше, недешеве задоволення,по-друге, не всі захочуть, по-третє, де їх взять у такій кількості в Європі (сертифікат!)?
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
205
Ответ дляВакцениро Вона
дуже багато людей його не розуміють, як і токан. причому банош треба подавати щойно звареним, а в умовах закладу, де не він - основна страва (наприклад, виключно карпатська кухня), це не можливо. Да і білі гриби - по-перше, недешеве задоволення,по-друге, не всі захочуть, по-третє, де їх взять у такій кількості в Європі (сертифікат!)?
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
Білі гриби ростуть в лісі
Можна збирати, але продавати - ні
Тільки шампіньйони)
Так, Ви праві
anonim_135
Я_з_Франека• 04 августа 2023
206
Ответ дляКіма кепка
Первый раз слышу, что одесское блюдо. И никогда не видела людей, не любящих баклажанную икру
Я, например. Мой муж и сын. Родители любят. При том, что сами синие люблю и рулетики, и тушу со сметаной, и рагу делаю, и с перцем мариную
noavatar
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
207
Ответ дляМаю декілька думок
Так, а вы не знали...
Я знаю, що Львів - це Україна.
А ще я знаю, шо ви матрьошка.
noavatar
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
208
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Ви молодець!
Я задумувалась про подібний бізнес в США, але розуміла, що то величезні вкладення - і фінансові, і моральні, і фізичні.
anonim_4
Мой завтрак• 04 августа 2023
209
Ответ дляЗвожу з розуму
Я б чебуреків не хотіла, а от зрази і сирники - дуже) Бажаю успіху!
и блинчики с разными начинками, солёными и сладкими
noavatar
Марія В• 04 августа 2023
210
Подивіться меню пузатої хати
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff