Анонимушка• 03 августа 2023
Відкриваю заклад українських страв, треба поради
Країна Європи, але де українців мало знали (до війни), і зараз, порівняно, небагато українців.
Але, українські страви люблять, смакували купують і дуже чекають
Треба просте меню.
З перших :борщ, солянка, зелений борщ
З традиційних :деруни, котлети по київськи, вареники ( з картоплею капустою, ягодами, з мʼясом - різні ) картопля в горщиках
Чебуреки ? - тут питання
Салати - тут трохи зависла
Порадьте, бо Грецький чи Олівʼє, наче ж не наші ?
Можливо, знаєте традиційні, Підскажіть
Напої - узвар?
Допоможіть з салатами
Вибачте, вдень не має коли писати
Тому сумбурно.
Але, українські страви люблять, смакували купують і дуже чекають
Треба просте меню.
З перших :борщ, солянка, зелений борщ
З традиційних :деруни, котлети по київськи, вареники ( з картоплею капустою, ягодами, з мʼясом - різні ) картопля в горщиках
Чебуреки ? - тут питання
Салати - тут трохи зависла
Порадьте, бо Грецький чи Олівʼє, наче ж не наші ?
Можливо, знаєте традиційні, Підскажіть
Напої - узвар?
Допоможіть з салатами
Вибачте, вдень не має коли писати
Тому сумбурно.
показать весь текст
6
8
Маю декілька думок• 04 августа 2023
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляLoveYouOrNot
Львівський сирник на десерт)
Это будет уже польская кухня
1
Миловидна леді• 04 августа 2023
Маленькие чебуречки с мясом или сыром и зеленью, наподобе как популярный в Италии панцеротти такой чебуречек с моцарелой, помидорами и зеленью
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляДело было давно
Автор, дерзайте, я в Кракове ожидала увидеть только наших, но туда и поляки ходят, как мы видели, постоянно
Наши это все дома едят
Кіма кепка• 04 августа 2023
Ответ дляМеряю линейкой
Я б замість солянки банош додала...
Не знаю , что за банош. Солянку бы заказала, банош нет.
Кіма кепка• 04 августа 2023
Ответ дляЯ_з_Франека
Баклажанная икра продукт специфический. Не все любят, понимают. Вы б еще биточки из тюлечки предложили ))
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
Это будет уже польская кухня
Львів то Польща?
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляLoveYouOrNot
Львів то Польща?
Так, а вы не знали...
3
3
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляКіма кепка
Не знаю , что за банош. Солянку бы заказала, банош нет.
Банош я не вмію і не розумію(
То не моя страва
То не моя страва
1
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
Ні не в столиці
Мало, це сотні тисяч
Мало, це сотні тисяч
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляЛеди_на_драндулете
а як ви справляєтеся одна ? чи у вас є помічник ?
Нас вже 7 )
Я не одна
Я не одна
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
А что за страна где ещё мало украинцев, вы живёте в столице?
Хотіла написати Не сотні тисяч 🙈
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
Ой поспешили
Дійсно, як фіксування є зараз, то треба чекати ще років з 10
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляВакцениро Вона
Все, що я написала вище, може бути зроблене напівфабрикатами і заморожене в умовах закладу, а потім доведене до готовності за 10 хв. (за умови належного інвентару).
Салати. взагалі традиційних укр. салатів (давніх якщо) не існує. то все більш сучасне. але можна запропонувати:
1. Огірки малосольні чи солоні\квашені, якщо зима + цибуля напівкільцями і запашна олія+сіль+цукор+оцет.
2. капуста+огірки+кріп з заправкою олія+гірчиця+лимонний сік+сіль+цукор або сметана+сіль (потече швидко).
3. помідори, цибуля напівкільцями, зелень (петрушка, кріп), часник + заправка (олія, оцет, сіль, цукор, гірчиця).
4. асорті з малосольних чи солоних огірків, помідор, часнику (в т.ч. стрілок солоних), гіркого перцю.
Салати. взагалі традиційних укр. салатів (давніх якщо) не існує. то все більш сучасне. але можна запропонувати:
1. Огірки малосольні чи солоні\квашені, якщо зима + цибуля напівкільцями і запашна олія+сіль+цукор+оцет.
2. капуста+огірки+кріп з заправкою олія+гірчиця+лимонний сік+сіль+цукор або сметана+сіль (потече швидко).
3. помідори, цибуля напівкільцями, зелень (петрушка, кріп), часник + заправка (олія, оцет, сіль, цукор, гірчиця).
4. асорті з малосольних чи солоних огірків, помідор, часнику (в т.ч. стрілок солоних), гіркого перцю.
Зрозуміла, традиційних не існує
Скористуюсь вашими порадами
Скористуюсь вашими порадами
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Дійсно, як фіксування є зараз, то треба чекати ще років з 10
А я уже прочитала, что вы не свои вкладываете, поэтому так резво начинаете, считай чужое можно не считать, все пишут на подобие не сидите, но это то же самое
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
А я уже прочитала, что вы не свои вкладываете, поэтому так резво начинаете, считай чужое можно не считать, все пишут на подобие не сидите, но это то же самое
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
4
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
А чье, или вы думаете все как вы побираются, и обманным путем получают деньги, вы д сами пишите, что выгорит не выгорит, деньги не ваши,
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
А чье, или вы думаете все как вы побираются, и обманным путем получают деньги, вы д сами пишите, что выгорит не выгорит, деньги не ваши,
😂😂😂🙈
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
Маю декілька думок• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
😂😂😂🙈
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
Ясно
Тупий вкид, навіть не цікаво щось пояснювати
Это вы про себя, хвастаться что деньги не ваши, а потом грубить,
Молчунья• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Зрозуміла, традиційних не існує
Скористуюсь вашими порадами
Скористуюсь вашими порадами
Я точно знаю як мінімум один традиційний салат, погугліть гуцульську варю, ну ще меживо, але воно, мабуть, більше як закуска йде.
Меряю линейкой• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Ви молодець,працюйте! Можна робити 1 раз на тиждень чи місяць щось нове і дивитись чи сподобається! Ви почали з класичних страв,а потім можна додаваьи автентичні з різних областей України.
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Російська ?
так, це повністю россіська страва. як і розсольник.
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Банош я не вмію і не розумію(
То не моя страва
То не моя страва
дуже багато людей його не розуміють, як і токан. причому банош треба подавати щойно звареним, а в умовах закладу, де не він - основна страва (наприклад, виключно карпатська кухня), це не можливо. Да і білі гриби - по-перше, недешеве задоволення,по-друге, не всі захочуть, по-третє, де їх взять у такій кількості в Європі (сертифікат!)?
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
автор
Анонимушка
• 04 августа 2023
Ответ дляВакцениро Вона
дуже багато людей його не розуміють, як і токан. причому банош треба подавати щойно звареним, а в умовах закладу, де не він - основна страва (наприклад, виключно карпатська кухня), це не можливо. Да і білі гриби - по-перше, недешеве задоволення,по-друге, не всі захочуть, по-третє, де їх взять у такій кількості в Європі (сертифікат!)?
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
автор, у мене був свій заклад гром. харчування (щоправда, не укр.кухня), тому я Вам написала не з точки зору пересічного споживача, а з т.з. власника.
Багато людей не розуміє, що тільки дуже дорогий заклад (або ж надзвичайно прохідний типа їдальні) може собі дозволити собі працювати ’з-під ножа’, більшість - це попередні заготовки і п\ф (власного виробництва).
Білі гриби ростуть в лісі
Можна збирати, але продавати - ні
Тільки шампіньйони)
Так, Ви праві
Можна збирати, але продавати - ні
Тільки шампіньйони)
Так, Ви праві
Я_з_Франека• 04 августа 2023
Ответ дляКіма кепка
Я, например. Мой муж и сын. Родители любят. При том, что сами синие люблю и рулетики, и тушу со сметаной, и рагу делаю, и с перцем мариную
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
Ответ дляМаю декілька думок
Так, а вы не знали...
Я знаю, що Львів - це Україна.
А ще я знаю, шо ви матрьошка.
А ще я знаю, шо ви матрьошка.
LoveYouOrNot• 04 августа 2023
Ответ дляАнонимушка
Ви теж можете написати бізнес план, знайти приміщення, клієнтів, персонал і піти на конкурс.
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Що вам заважає ? Тільки вперед
Це не чуже - і точно не ваше, це бюджет, який назначає комісія
На яких умовах - то інша справа, в цьому випадку - не ваша
Ви молодець!
Я задумувалась про подібний бізнес в США, але розуміла, що то величезні вкладення - і фінансові, і моральні, і фізичні.
Я задумувалась про подібний бізнес в США, але розуміла, що то величезні вкладення - і фінансові, і моральні, і фізичні.
Мой завтрак• 04 августа 2023
Ответ дляЗвожу з розуму
Я б чебуреків не хотіла, а от зрази і сирники - дуже) Бажаю успіху!
и блинчики с разными начинками, солёными и сладкими
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу