sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_59
Анонимушка• 03 августа 2023

Відкриваю заклад українських страв, треба поради

Країна Європи, але де українців мало знали (до війни), і зараз, порівняно, небагато українців.
Але, українські страви люблять, смакували купують і дуже чекають
Треба просте меню.
З перших :борщ, солянка, зелений борщ
З традиційних :деруни, котлети по київськи, вареники ( з картоплею капустою, ягодами, з мʼясом - різні ) картопля в горщиках
Чебуреки ? - тут питання
Салати - тут трохи зависла
Порадьте, бо Грецький чи Олівʼє, наче ж не наші ?
Можливо, знаєте традиційні, Підскажіть
Напої - узвар?
Допоможіть з салатами
Вибачте, вдень не має коли писати
Тому сумбурно.
показать весь текст
woman_facepalming 6 like 8
216 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
151
Ответ дляПотеряласЯ Я...
Салаты по сезону...
Тут не має сезону
Овочі- в одну ціну круглий рік
Як і фрукти, як і ягоди
Плюс мінус знижки, але навіть арбузи взимку норм
anonim_3
ЗабежАЛОЧКА• 03 августа 2023
152
Ответ дляАнонимушка
Так, я робила ярмарки на різних святах
В мене не було відбою
Зараз вимагають
Пирожки еще
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
153
Ответ дляЗвожу з розуму
Я б чебуреків не хотіла, а от зрази і сирники - дуже) Бажаю успіху!
Дяка
anonim_3
ЗабежАЛОЧКА• 03 августа 2023
154
Ответ дляАнонимушка
Мені треба щось просте
Тут популярно піца, бургери і картопля фрі 🙄, ще на ход доги черги на 50 чоловік
Знаете, но гонитесь за колличеством блюд, хороший ресторан- это маленькое меню, начните, а там посмотрите, что оставить, что убрать
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
155
Ответ дляЧукИГеки
Конкретно по стравах не підкажу, але не бачу в меню риби і десертів
Я написала сумбурно, десерти забула описати
Рибних ресторанів тут багато, як і вуличної рибної їжі
Це доступно
anonim_142
когдадеЦкие• 03 августа 2023
156
Ответ дляАнонимушка
Це точно російське
Пельмені
Знаю .. бо моя бабка росіянка
І так воно з дитинства
Взагалі то китайське)
like 2
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
157
Ответ длякогдадеЦкие
Взагалі то китайське)
Значить бабка любила Китай
Бо пельмені ліпила через день
anonim_142
когдадеЦкие• 03 августа 2023
158
Ответ дляАнонимушка
Значить бабка любила Китай
Бо пельмені ліпила через день
Це нормально переймати щось що подобається у інших народів.Просто росіяни все видають за своє, вони і борщ собі приписали.
crying_face 1
anonim_59
автор Анонимушка • 03 августа 2023
159
Вибачайте, я спати - бо вранці бігти
Відпишусь
Завтра, перечитаю
Всім дяка , кому особисто не відповіла
anonim_59
автор Анонимушка • 04 августа 2023
160
Ответ длякогдадеЦкие
Це нормально переймати щось що подобається у інших народів.Просто росіяни все видають за своє, вони і борщ собі приписали.
Не борщ, там щи називались
Щі…не знаю як правильно написати 😬
anonim_72
Усатая полосатая• 04 августа 2023
161
Ответ дляПотеряласЯ Я...
Теплый салат( вареная картошка, огурчик соленый, лучек+ маслице наше ....жареное) ммммммм
ЛучОк, а взагалі цибулька і олійка
anonim_93
Леди_на_драндулете• 04 августа 2023
162
Ответ дляАнонимушка
Я вже годую іноземців рік
а як ви справляєтеся одна ? чи у вас є помічник ?
anonim_113
120-120-120 (не худею)• 04 августа 2023
163
До супів би додала капустяк, харчо, гороховий, уху, а салати - вінегрет, квашена капуста, огірок с помідором, звичайні котлети, відбивні
anonim_93
Леди_на_драндулете• 04 августа 2023
164
Ответ дляАнонимушка
Не борщ, там щи називались
Щі…не знаю як правильно написати 😬
щи - то помиї
як у приказці ’’*щи - х#й полощи ’’’*
like 3
anonim_104
Дуняша• 04 августа 2023
165
Видела обзор одних блогеров из Аликанте( Испания).Там открыли украинцы что то типа Галя балувана,то есть полуфабрикаты, много клиентов , но в основном из постсоветских стран.То , есть, есть смысл открывать там, где наши есть. Испанцы, например, едят в 80 случаев свою кухню. Те же японские рестораны у них вообще не в почете.
anonim_214
Заліковий троль• 04 августа 2023
166
Ответ дляПартизанка
Чебуреки - це кримська їжа, не українська
А шо, Крым не Украина?
Так можно и про закарпатскую кухню сказать.
like 5
anonim_114
Сумчатая кошка• 04 августа 2023
167
я вже забула про що тема, слинка аж капає))
anonim_93
Леди_на_драндулете• 04 августа 2023
168
блин, я теперь пока борщ не поем, заснуть не смогу.
хорошо, шо у меня как раз в холодильнике есть )))
like 4
anonim_140
Саджу все зарання• 04 августа 2023
169
Ответ длякогдадеЦкие
Харчо це грузинська страва, бограч - угорська. Але в Будапешті такого бограча як в нашому Ужгороді чи Берегово я не знайшла)
справжній бограч - страва дуже кропітка та з багатьох продуктів, ще й спеції потрібно особливі, я його де тільки ни їла, ну таке, а от коли у Берегово біля басейну у ’батюшки’ спробувала... ото справжній бограч! є у Берегово ще декілька кафешок, де він теж смачний, але цей найсмачніший, я туди всіх вожу на бограч, ще жоден не сказав, що не смачно, але за рецептом там тільки м’яса три види має бути
like 1
anonim_140
Саджу все зарання• 04 августа 2023
170
по темі автору вже все написали, просто обійму та побажаю процвітання!
heart 1
anonim_144
Света С Приветом• 04 августа 2023
171
Ответ дляПотеряласЯ Я...
Теплый салат( вареная картошка, огурчик соленый, лучек+ маслице наше ....жареное) ммммммм
Это немецкий картофельный салат
like 2
anonim_50
Королева ганделику• 04 августа 2023
172
Ответ для120-120-120 (не худею)
До супів би додала капустяк, харчо, гороховий, уху, а салати - вінегрет, квашена капуста, огірок с помідором, звичайні котлети, відбивні
Квашенная капуста это да, в некоторых странах Европы как деликатес
noavatar
chornoruk• 04 августа 2023
173
А Чому все 100% повинно бути українським. Візьміть за приклад подібне Пузата хата. Зранку - яєчня, омлет, сирники, творожна запіканка, налисники з творогом, налисники з мʼясом, манники з Ізюмом. Зрази картопляні.

Каша пшенична, гречана, ячна. Рис, плов. Картопля запечена, пюре. Польова каша. Галушки, галушки з начинкою.

Салати в маленьких піалках: Салат Червоний буряк, буряк з чорносливом, морква по корейськи, салат зелена капуста з огірком + укропчик, зелена капуста + морква, вінегрет, буряк по корейські, пекінська капуста з кукурудзою, салат з крабових палочкою, шуба.

Окрошка, борщ пісний, червоний, зелений, суп гороховий, суп з копченим мʼясом, грибна юшка, суп-пюре сирний, гарбузовий, грибний, суп з чечевицею.

Відбивна, відбивна запечена з сиром і грибами, хек жарений, скумбрія запечена подається на чорному хлібу, жарений хек під томатною підливою, гуляш, котлета парова чи жарена, печінка тушкована з цибулькою, печінкові млинчики. Гомілки курячі. Ніжки утячі. Крученими з мʼяса. Ліниві голубці. Перець фарширований. Голубці. Жульєни.

Компот червоний, узвар.
noavatar
chornoruk• 04 августа 2023
174
Пельмені
noavatar
chornoruk• 04 августа 2023
175
Пиріжки, борщ в чорній хлібині з салом і часником
anonim_194
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
176
Моя думка (виключно!):Перші страви. Солянка - то не українська страва. Можливо куліш, боргач (закарпаття), капусняк. Можна ще рибну юшку додати (не уха!).
Традиційні. Галушки (можна і як перше - суп зі щипаними галушками) з різними поливками (гриби з цибулею, шкварки прості з цибулею, шкварки копчені, цибуля з кропом, просто поливка з масла і т.д.). Налисники з різними начинками (м*ясо типу бандерики, лівер, телятина шматочками з цибулею, куриця з грибами, капуста варена і тушкована з яйцем і маслом, картопля з цибулею, картопля з печінкою, капуста тушкована проста, солний сир з часником і без, але з кропом. солодкі - мак, мак і вишні, мак і сухофрукти, мак, родзинки і горіхи, сир солодкий, яблука з родзинками, яблука з корицею) - це все може буте тушковане в маслі, в сметані або обжарене на маслі. подане (солодке) з: фруктами, топінгом, сметаною, збитими вершками, сиропом, варенням. солоне (сметана, засмажка (цибуля+сало, цибуля+зелень), топлене масло, грибна поливка і т.д.
Голубці - рис +м*ясо, пшоно+м*ясо, гречка+м*ясо. + замість м*яса - гриби. різні поливки.
крученики: або сало+часник, або гриби з цибулею, або солоний огірок+цибуля. все обжарене і протушковане. подане з різними поливками.
anonim_196
Гарачий Чокалад• 04 августа 2023
177
Ответ дляАнонимушка
Курка ні
Тут це всюди норм
Холодець вже казали?
anonim_194
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
178
Все, що я написала вище, може бути зроблене напівфабрикатами і заморожене в умовах закладу, а потім доведене до готовності за 10 хв. (за умови належного інвентару).
Салати. взагалі традиційних укр. салатів (давніх якщо) не існує. то все більш сучасне. але можна запропонувати:
1. Огірки малосольні чи солоні\квашені, якщо зима + цибуля напівкільцями і запашна олія+сіль+цукор+оцет.
2. капуста+огірки+кріп з заправкою олія+гірчиця+лимонний сік+сіль+цукор або сметана+сіль (потече швидко).
3. помідори, цибуля напівкільцями, зелень (петрушка, кріп), часник + заправка (олія, оцет, сіль, цукор, гірчиця).
4. асорті з малосольних чи солоних огірків, помідор, часнику (в т.ч. стрілок солоних), гіркого перцю.
anonim_194
Вакцениро Вона• 04 августа 2023
179
до салатів додам цвіклі - відварений буряк з хроном. викласти шарами.
ще бурячкові салати теж гарно йдуть: буряк з цибулею, олією, гірчицею простий, буряк з волоським горіхом і\або з чоносливом під майонезом або олією, буряк з часником і майонезом (або олією), буряк+кисле яблуко+цибуля+олія (смачно притрусити дрібно тертим яйцем).
anonim_189
Маю декілька думок• 04 августа 2023
180
Ой поспешили
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff