sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_78
Без Баяна• 10 августа 2023

Ви додаєте цукор до борщу, якщо так, то скільки?

І скільки томатної пасти на літр, наприклад? Спасибі всім за відповіді!
50 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_160
После 18• 10 августа 2023
1
Сахар не добавляю. Томатную пасту ложу две столовых ложки на 5л кастрюлю
anonim_98
Та_шо_ж_таке• 10 августа 2023
2
Не кладу
like 4
anonim_190
Бензопирен• 10 августа 2023
3
сахар - нет, пасту тоже нет, томатный сок добавляю
like 4
anonim_166
Доктор Варвар• 10 августа 2023
4
Когда делаю зажарку, пробую и добавляю.
like 9
anonim_40
Таракашечка• 10 августа 2023
5
Кладу сахар, пирамидку томатной пасты на кастрюлю 5л и пол чайной ложки сахара. Летом свежие томаты протираю без шкурки и косточек вместо томатной пасты
like 9
anonim_144
Яйцеголовая• 10 августа 2023
6
Якщо є, то варю борщ з цукровим буряком.
like 1
anonim_160
Упругая попка• 10 августа 2023
7
Я коли пасирую буряк, то трохи цукром посипаю, менше чайної ложки.
Пасти багато не люблю, тюбик чумак на велику каструлю.
like 8
anonim_88
Пацаааааааан• 10 августа 2023
8
Чайную ложку
anonim_30
Копуша• 10 августа 2023
9
Коли буряк тушу , трохи.
like 2
anonim_80
Курочка• 10 августа 2023
10
Як це можна а грамах?
Все по смаку
like 2
noavatar
Алина-1240• 10 августа 2023
11
Сахар нет,томатной пасты пару ложек на глаз
anonim_76
Анютины ласки• 10 августа 2023
12
Так. Додаю в мультиварке 3.5 л , десь чайну ложку Може трошки більше, томат пасту столову ложку. Але я не люблю класичну.. а купую чумак херсонський. Трохи лимона або шматок яблука. Та трошки гострого перцю. Люблю баланс гострого кислого и солодкого.
like 3
anonim_100
Країна мрій• 10 августа 2023
13
Конечно, сахара и соль. Зачем мне невкусную кислую еду есть? Обязательно подсластить.
like 1
anonim_192
Сон і дрімота• 10 августа 2023
14
До буряка даю цукор і лимон. Так колір інакший та й смак цукор підсилює. Але це, навіть, не чайна ложка, менше.
like 1
anonim_106
Пік Антна• 10 августа 2023
15
Цукор ні, я кладу чимало буряка, він дає срлодкість. Пасту теж не використовую - перекручені домашні помідори (влвтку свіжі, взимку з банки - до кипіння і закриваю, пахнуть свіжими). Ну, і борщ ніколи не варила об´ємом 1 л, була певна, що 3 л - то мінімальний об´єм
heart 4
anonim_50
Смешнюча• 10 августа 2023
16
Додаю десь столову ложку з невеличкою гіркою на 3 літрову каструлю.
anonim_137
Масяня Я• 10 августа 2023
17
Готовлю по технологическим картам, сахар есть и уксус. Томатной пасты примерно 70 грамм на кастрюлю 3,5 литра
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
18
Ответ дляКурочка
Як це можна а грамах?
Все по смаку
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
like 1
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
19
Ответ дляСон і дрімота
До буряка даю цукор і лимон. Так колір інакший та й смак цукор підсилює. Але це, навіть, не чайна ложка, менше.
Лимон шматочком? Дякую!
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
20
Ответ дляПік Антна
Цукор ні, я кладу чимало буряка, він дає срлодкість. Пасту теж не використовую - перекручені домашні помідори (влвтку свіжі, взимку з банки - до кипіння і закриваю, пахнуть свіжими). Ну, і борщ ніколи не варила об´ємом 1 л, була певна, що 3 л - то мінімальний об´єм
Та і я по літру не варю)
anonim_106
Пік Антна• 10 августа 2023
21
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Що ви так довго в тій гречці варите? залийте промиту окропом, максимум за 15 хв вже в тарілку накладатиме
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
22
Ответ дляМасяня Я
Готовлю по технологическим картам, сахар есть и уксус. Томатной пасты примерно 70 грамм на кастрюлю 3,5 литра
А цукру і оцту? Дякую!
anonim_66
Пишу, не читаю• 10 августа 2023
23
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
like 2
anonim_137
Масяня Я• 10 августа 2023
24
Ответ дляБез Баяна
А цукру і оцту? Дякую!
По 20 грамм.
heart 1
anonim_192
Сон і дрімота• 10 августа 2023
25
Ответ дляБез Баяна
Лимон шматочком? Дякую!
Ні, сік лимону. Десь з половинки лимону додаю до сковорідки. Колись підгледіла у повара, не пам’ятаю у кого, але з лимоном і цукром смачно. Ще обовʼязково окремо підсмажити буряк (цукор і сік лимона), а інші овочі окремо. Завжди додаю перець, теж якийсь смачний відтінок є.
heart 2
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
26
Ответ дляПік Антна
Що ви так довго в тій гречці варите? залийте промиту окропом, максимум за 15 хв вже в тарілку накладатиме
Там одрук, 30 хвилин. Ваш спосіб пробувала, мені не підійшов.
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
27
Ответ дляПишу, не читаю
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
У борщ, суп.
anonim_160
После 18• 10 августа 2023
28
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Ого вы соли ложите. У меня столовпя ложка на 5л кастрюлю. А гречку полчаса максимум варю
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
29
Ответ дляПишу, не читаю
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
30 хвилин - це не набагато більше 25.
anonim_66
Пишу, не читаю• 10 августа 2023
30
Ответ дляБез Баяна
У борщ, суп.
Ого
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff