Без Баяна• 10 августа 2023
Ви додаєте цукор до борщу, якщо так, то скільки?
І скільки томатної пасти на літр, наприклад? Спасибі всім за відповіді!
После 18• 10 августа 2023
Сахар не добавляю. Томатную пасту ложу две столовых ложки на 5л кастрюлю
Таракашечка• 10 августа 2023
Кладу сахар, пирамидку томатной пасты на кастрюлю 5л и пол чайной ложки сахара. Летом свежие томаты протираю без шкурки и косточек вместо томатной пасты
9
Упругая попка• 10 августа 2023
Я коли пасирую буряк, то трохи цукром посипаю, менше чайної ложки.
Пасти багато не люблю, тюбик чумак на велику каструлю.
Пасти багато не люблю, тюбик чумак на велику каструлю.
8
Анютины ласки• 10 августа 2023
Так. Додаю в мультиварке 3.5 л , десь чайну ложку Може трошки більше, томат пасту столову ложку. Але я не люблю класичну.. а купую чумак херсонський. Трохи лимона або шматок яблука. Та трошки гострого перцю. Люблю баланс гострого кислого и солодкого.
3
Країна мрій• 10 августа 2023
Конечно, сахара и соль. Зачем мне невкусную кислую еду есть? Обязательно подсластить.
1
Сон і дрімота• 10 августа 2023
До буряка даю цукор і лимон. Так колір інакший та й смак цукор підсилює. Але це, навіть, не чайна ложка, менше.
1
Пік Антна• 10 августа 2023
Цукор ні, я кладу чимало буряка, він дає срлодкість. Пасту теж не використовую - перекручені домашні помідори (влвтку свіжі, взимку з банки - до кипіння і закриваю, пахнуть свіжими). Ну, і борщ ніколи не варила об´ємом 1 л, була певна, що 3 л - то мінімальний об´єм
4
Масяня Я• 10 августа 2023
Готовлю по технологическим картам, сахар есть и уксус. Томатной пасты примерно 70 грамм на кастрюлю 3,5 литра
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляКурочка
Як це можна а грамах?
Все по смаку
Все по смаку
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
1
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляСон і дрімота
До буряка даю цукор і лимон. Так колір інакший та й смак цукор підсилює. Але це, навіть, не чайна ложка, менше.
Лимон шматочком? Дякую!
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПік Антна
Цукор ні, я кладу чимало буряка, він дає срлодкість. Пасту теж не використовую - перекручені домашні помідори (влвтку свіжі, взимку з банки - до кипіння і закриваю, пахнуть свіжими). Ну, і борщ ніколи не варила об´ємом 1 л, була певна, що 3 л - то мінімальний об´єм
Та і я по літру не варю)
Пік Антна• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Що ви так довго в тій гречці варите?
залийте промиту окропом, максимум за 15 хв вже в тарілку накладатиме
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляМасяня Я
Готовлю по технологическим картам, сахар есть и уксус. Томатной пасты примерно 70 грамм на кастрюлю 3,5 литра
А цукру і оцту? Дякую!
Пишу, не читаю• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
2
Сон і дрімота• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Лимон шматочком? Дякую!
Ні, сік лимону. Десь з половинки лимону додаю до сковорідки. Колись підгледіла у повара, не пам’ятаю у кого, але з лимоном і цукром смачно. Ще обовʼязково окремо підсмажити буряк (цукор і сік лимона), а інші овочі окремо. Завжди додаю перець, теж якийсь смачний відтінок є.
2
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПік Антна
Що ви так довго в тій гречці варите?
залийте промиту окропом, максимум за 15 хв вже в тарілку накладатиме
Там одрук, 30 хвилин. Ваш спосіб пробувала, мені не підійшов.
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПишу, не читаю
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
У борщ, суп.
После 18• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Ого вы соли ложите. У меня столовпя ложка на 5л кастрюлю. А гречку полчаса максимум варю
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПишу, не читаю
Ого ,у меня гречка 20-25 минут
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
Это вы в борщ столовую ложку соли на 2 л?
30 хвилин - це не набагато більше 25.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу