sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_78
Без Баяна• 10 августа 2023

Ви додаєте цукор до борщу, якщо так, то скільки?

І скільки томатної пасти на літр, наприклад? Спасибі всім за відповіді!
показать весь текст
50 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
31
Ответ дляСон і дрімота
Ні, сік лимону. Десь з половинки лимону додаю до сковорідки. Колись підгледіла у повара, не пам’ятаю у кого, але з лимоном і цукром смачно. Ще обовʼязково окремо підсмажити буряк (цукор і сік лимона), а інші овочі окремо. Завжди додаю перець, теж якийсь смачний відтінок є.
Клас, спасибі, буду експериментувати!
heart 1
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
32
Ответ дляПосле 18
Ого вы соли ложите. У меня столовпя ложка на 5л кастрюлю. А гречку полчаса максимум варю
Там одрук, 30 хвилин.
anonim_192
Сон і дрімота• 10 августа 2023
33
Ответ дляБез Баяна
Клас, спасибі, буду експериментувати!
Будь ласка!
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
34
Ответ дляПишу, не читаю
Ого
Мірну ложку 15 мл, без гірки звичайно, нічого не ого.
anonim_184
Укр_жіночка• 10 августа 2023
35
Иногда добавляю чайную ложку, но я люблю сладкмй борщ, а муж нет
anonim_160
После 18• 10 августа 2023
36
Ответ дляБез Баяна
30 хвилин - це не набагато більше 25.
У вас 39мин написано
anonim_66
Пишу, не читаю• 10 августа 2023
37
Ответ дляБез Баяна
Мірну ложку 15 мл, без гірки звичайно, нічого не ого.
Ок)
Для моей семьи это много.
like 2
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
38
Ответ дляПосле 18
У вас 39мин написано
Це одрук.
anonim_106
Пік Антна• 10 августа 2023
39
Ответ дляБез Баяна
Та і я по літру не варю)
Ну, от на 3+ л каструлю десь 300-350 мл перекручених помідорів п´ятихаилинок. Я їх реально просто на електром´ясоруьку і до кипіння, інколи трохи солі кидаю і закриваю. 1 великих чи 2 невеликі буряки, 1 цибулина, 1 морквина 3 невеликі картоплини. Але в мене картоплі майже немає в борщі.
Я варю бульйон з лавркшкою, зубчиком часнику, гілкою кропу, перцем, серединою від солодкого перцю.. Часник варений розминаю, решту виймаю і викидаю. Картопля чищена ціла в бульйон. Поки вариться картопля до м´якості,припускаю цибулю, моркву, потім туди б буряк + трохи сметани і аж в кінці помідори на сковороду. Картопля, як зварилася, просто ложкою ділю на мені шматки, а часто вона не ь частково розварития. Але в мене морква і буряк не терті, а соломка з-під ножа. Аж тоді оцю всю заправку зі сковороди в бульйон з картоплею, туди ж капуста, кипнуло і все. Але я не лю розварені овочі, буряк не сирий, але трохи хрусткий наче. Хто як любить. Це якщо дуже коротко, як я варю
Бабуся обов´язково додавала 1 квашений помідор без шкірки. Друга - заправляла борошном підсмаженим. Мама любила уварити овочі більше... це ж справа смаку
heart 1
anonim_106
Пік Антна• 10 августа 2023
40
До речі, з пастою якось варила - бракує кислоти борщу. От тому, певно, і додають хто оцет, хто лимон, хто що...
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
41
Ответ дляПік Антна
До речі, з пастою якось варила - бракує кислоти борщу. От тому, певно, і додають хто оцет, хто лимон, хто що...
От і мені бракує кислоти, тому я додаю і додаю пасту, а треба, значить, чимось іншим балансувати смак.
anonim_82
Распутница• 10 августа 2023
42
Цукор не ложу. До сковорідки - буряк, морква, лук, добавляю томатну пасту 1 трикутник пасти, лимонний сік чи яблучний оцет 1 стол ложку і для смаку і для кольору. Тушкую овочі разом поки овочі не стануть як «глянцеві». після цього додаю у каструлю з бульйоном. Далі додаю картоплю, капусту. За 5 хвилин часник 3-4 зубчики давлені
like 1
anonim_120
Форс мажор• 10 августа 2023
43
Ответ дляЯйцеголовая
Якщо є, то варю борщ з цукровим буряком.
Без червоного? В дитинстві пригощали таким, де був червоний і кормовий. Смакота!
anonim_78
автор Без Баяна • 10 августа 2023
44
Ответ дляФорс мажор
Без червоного? В дитинстві пригощали таким, де був червоний і кормовий. Смакота!
Моя бабуся варила із самого цукрового в печі, смакота!
anonim_203
кураГАЛЯ• 10 августа 2023
45
Когда тушу буряк с морковкой 1 неполную ст л уксуса и сахара и солю овощи.варю без соуса и пасты), тк сын не любит и без капусты
anonim_201
Несу пургу• 10 августа 2023
46
Так, обовʼязково !
Саме так я навчилась готувати борщ смачніше свекрухи 😂
Чайну на 3 літра
like 2
noavatar
Ратушная Елена• 10 августа 2023
47
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Не вычислите вы никак с точностью. Свекла может иметь разную сладость, как и паста кислоту. Я варю шурпу третий раз подряд, мои подсели, просят )) так и то каждый раз разный вкус получается, в зависимости от сладости помидоров.
anonim_80
Курочка• 10 августа 2023
48
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Можливо те що ви робите не так-це саме оте вимірювання в грамах?

Мені це не зовсім зрозуміло.
Я завжди пробую і балансую як смачно в даний момент.
Можна більше гострого додати. Або солі.
І кожен раз новий смак .
like 1
noavatar
Ратушная Елена• 10 августа 2023
49
Сладость регулирую сахаром, кислоту - натуральным яблочным уксусом.
anonim_120
Форс мажор• 10 августа 2023
50
Ответ дляБез Баяна
Моя бабуся варила із самого цукрового в печі, смакота!
Треба і з цукровим спробувати!
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff