Без Баяна• 10 августа 2023
Ви додаєте цукор до борщу, якщо так, то скільки?
І скільки томатної пасти на літр, наприклад? Спасибі всім за відповіді!
показать весь текст
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляСон і дрімота
Ні, сік лимону. Десь з половинки лимону додаю до сковорідки. Колись підгледіла у повара, не пам’ятаю у кого, але з лимоном і цукром смачно. Ще обовʼязково окремо підсмажити буряк (цукор і сік лимона), а інші овочі окремо. Завжди додаю перець, теж якийсь смачний відтінок є.
Клас, спасибі, буду експериментувати!
1
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПосле 18
Ого вы соли ложите. У меня столовпя ложка на 5л кастрюлю. А гречку полчаса максимум варю
Там одрук, 30 хвилин.
Сон і дрімота• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Клас, спасибі, буду експериментувати!
Будь ласка!
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПишу, не читаю
Ого
Мірну ложку 15 мл, без гірки звичайно, нічого не ого.
После 18• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
30 хвилин - це не набагато більше 25.
У вас 39мин написано
Пишу, не читаю• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Мірну ложку 15 мл, без гірки звичайно, нічого не ого.
Ок)
Для моей семьи это много.
Для моей семьи это много.
2
Пік Антна• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Та і я по літру не варю)
Ну, от на 3+ л каструлю десь 300-350 мл перекручених помідорів п´ятихаилинок. Я їх реально просто на електром´ясоруьку і до кипіння, інколи трохи солі кидаю і закриваю. 1 великих чи 2 невеликі буряки, 1 цибулина, 1 морквина 3 невеликі картоплини. Але в мене картоплі майже немає в борщі.
Я варю бульйон з лавркшкою, зубчиком часнику, гілкою кропу, перцем, серединою від солодкого перцю.. Часник варений розминаю, решту виймаю і викидаю. Картопля чищена ціла в бульйон. Поки вариться картопля до м´якості,припускаю цибулю, моркву, потім туди б буряк + трохи сметани і аж в кінці помідори на сковороду. Картопля, як зварилася, просто ложкою ділю на мені шматки, а часто вона не ь частково розварития. Але в мене морква і буряк не терті, а соломка з-під ножа. Аж тоді оцю всю заправку зі сковороди в бульйон з картоплею, туди ж капуста, кипнуло і все. Але я не лю розварені овочі, буряк не сирий, але трохи хрусткий наче. Хто як любить. Це якщо дуже коротко, як я варю
Бабуся обов´язково додавала 1 квашений помідор без шкірки. Друга - заправляла борошном підсмаженим. Мама любила уварити овочі більше... це ж справа смаку
Я варю бульйон з лавркшкою, зубчиком часнику, гілкою кропу, перцем, серединою від солодкого перцю.. Часник варений розминаю, решту виймаю і викидаю. Картопля чищена ціла в бульйон. Поки вариться картопля до м´якості,припускаю цибулю, моркву, потім туди б буряк + трохи сметани і аж в кінці помідори на сковороду. Картопля, як зварилася, просто ложкою ділю на мені шматки, а часто вона не ь частково розварития. Але в мене морква і буряк не терті, а соломка з-під ножа. Аж тоді оцю всю заправку зі сковороди в бульйон з картоплею, туди ж капуста, кипнуло і все. Але я не лю розварені овочі, буряк не сирий, але трохи хрусткий наче. Хто як любить. Це якщо дуже коротко, як я варю
Бабуся обов´язково додавала 1 квашений помідор без шкірки. Друга - заправляла борошном підсмаженим. Мама любила уварити овочі більше... це ж справа смаку
1
Пік Антна• 10 августа 2023
До речі, з пастою якось варила - бракує кислоти борщу. От тому, певно, і додають хто оцет, хто лимон, хто що...
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляПік Антна
До речі, з пастою якось варила - бракує кислоти борщу. От тому, певно, і додають хто оцет, хто лимон, хто що...
От і мені бракує кислоти, тому я додаю і додаю пасту, а треба, значить, чимось іншим балансувати смак.
Распутница• 10 августа 2023
Цукор не ложу. До сковорідки - буряк, морква, лук, добавляю томатну пасту 1 трикутник пасти, лимонний сік чи яблучний оцет 1 стол ложку і для смаку і для кольору. Тушкую овочі разом поки овочі не стануть як «глянцеві». після цього додаю у каструлю з бульйоном. Далі додаю картоплю, капусту. За 5 хвилин часник 3-4 зубчики давлені
1
Форс мажор• 10 августа 2023
Ответ дляЯйцеголовая
Якщо є, то варю борщ з цукровим буряком.
Без червоного? В дитинстві пригощали таким, де був червоний і кормовий. Смакота!
автор
Без Баяна
• 10 августа 2023
Ответ дляФорс мажор
Без червоного? В дитинстві пригощали таким, де був червоний і кормовий. Смакота!
Моя бабуся варила із самого цукрового в печі, смакота!
кураГАЛЯ• 10 августа 2023
Когда тушу буряк с морковкой 1 неполную ст л уксуса и сахара и солю овощи.варю без соуса и пасты), тк сын не любит и без капусты
Несу пургу• 10 августа 2023
Так, обовʼязково !
Саме так я навчилась готувати борщ смачніше свекрухи 😂
Чайну на 3 літра
Саме так я навчилась готувати борщ смачніше свекрухи 😂
Чайну на 3 літра
2
Ратушная Елена• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Не вычислите вы никак с точностью. Свекла может иметь разную сладость, как и паста кислоту. Я варю шурпу третий раз подряд, мои подсели, просят )) так и то каждый раз разный вкус получается, в зависимости от сладости помидоров.
Курочка• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Якщо один раз вичислити по грамах, тоді легше готувати, не потрібно стояти на каструлею і пробувати. Я молю мірними ложками, ніколи не пробую. Столова ложка солі на 2 л, 2 чайних на півтори, гречка, наприклад, на склянку крупи 3 склянки води і 1,5 ч.л. солі, 39 хвилин по таймеру з моменту закипання. Швидко, на автоматі все робиться. Але з борщем мені здається, що я даю багато томату, а потім балансую цукром. Щось роблю не так.
Можливо те що ви робите не так-це саме оте вимірювання в грамах?
Мені це не зовсім зрозуміло.
Я завжди пробую і балансую як смачно в даний момент.
Можна більше гострого додати. Або солі.
І кожен раз новий смак .
Мені це не зовсім зрозуміло.
Я завжди пробую і балансую як смачно в даний момент.
Можна більше гострого додати. Або солі.
І кожен раз новий смак .
1
Форс мажор• 10 августа 2023
Ответ дляБез Баяна
Моя бабуся варила із самого цукрового в печі, смакота!
Треба і з цукровим спробувати!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу