Ленне-Рейма• 21 августа 2023
Як жарити заморожені зрази? Розморозити? Чи не треба
На якому вогні?
Кому там слова не давали• 21 августа 2023
Вони тоді розлізуться. Я на маленькому вогні під кришкою жарю, потім додаю ще олії і без кришки піджарюю.
1
Пампушечка• 21 августа 2023
На самому маленькому вогні під кришкою, перегортаю кілька разів.
Пробувала розморозити, гірше виходить
Пробувала розморозити, гірше виходить
1
Крошечка-хаврошечка• 21 августа 2023
Не треба розморожувати. Я жарю на середньому перевертаючи, під кришкою теж трохи тримаю. Якщо довго під кришкою, то розлазяться. Треба приловчитися))
автор
Ленне-Рейма
• 21 августа 2023
Ответ дляКрошечка-хаврошечка
Не треба розморожувати. Я жарю на середньому перевертаючи, під кришкою теж трохи тримаю. Якщо довго під кришкою, то розлазяться. Треба приловчитися))
От блін ціла наука. В мене майже завжди розоазяться. Тримаю під кришкою бо переживаю що там м´ясо
Крошечка-хаврошечка• 21 августа 2023
Ответ дляЛенне-Рейма
От блін ціла наука. В мене майже завжди розоазяться. Тримаю під кришкою бо переживаю що там м´ясо
Я інколи прижарюю до того, щоб румʼяні були з двох сторін, а потім на меншій потужності, ледь-ледь, щоб всередині не було заморожене.
Я думаю, що воно приготовлене всередині, не сире. 🤔
Я думаю, що воно приготовлене всередині, не сире. 🤔
Якось так і живу• 21 августа 2023
Зараз мене тут закидають зразами, насправді не розумію, варену морожену картоплю смажити. Яка користь)) і смак сумнівний.
автор
Ленне-Рейма
• 21 августа 2023
Ответ дляЯкось так і живу
Зараз мене тут закидають зразами, насправді не розумію, варену морожену картоплю смажити. Яка користь)) і смак сумнівний.
Ну в мене чоловік любить і тато. Звикли таке їсти. Мені, в принципі норм теж. Але не часто, бо це жирнувате для мене
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу