Мудрецыха мира• 30 августа 2023
Яким чином краще замаринувати м´ясо на шашлики
З майонезом чи газованої водою? Цибулю додайте?
1
Без комплексів• 30 августа 2023
Я люблю лук, соль и специи
Без мазиков/киви/минералки и тд
Если это свинина, если другое то там иначе
Без мазиков/киви/минералки и тд
Если это свинина, если другое то там иначе
6
Бесконечность-не предел• 30 августа 2023
Найкраще ніяких майонезів та мінералок, м´ясо, цибуля ( 1:1),перець, улюблена приправа до м´яса за бажанням. Для нас, то найсмачніше.
4
осень харашо• 30 августа 2023
Ответ дляЧорнобаївка
Сіль, перець, цибуля. І хороше м´ясо.
Самый лучший рецепт.
4
Эта_Шикарна)• 30 августа 2023
Люблю только с уксусом. Все остальное не дает этого шашлычного вкуса.
1
1
5
Мать драконов• 30 августа 2023
Хороше м´ясо, шия, наприклад.
Багато цибулі кільцями, хмелі сунелі, свіжомелений чорний перець, сухе вино - і в холодильник годин на 8 мінімум. Посолити за пів години до готування.
Смажити на фруктових дровах, поливаючи періодично вуглі та м´ясо маринадом.
Багато цибулі кільцями, хмелі сунелі, свіжомелений чорний перець, сухе вино - і в холодильник годин на 8 мінімум. Посолити за пів години до готування.
Смажити на фруктових дровах, поливаючи періодично вуглі та м´ясо маринадом.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу