Намакушка• 06 ноября 2023
Якщо тісто в холодильнику не піднялось
В духовці вже немає сенсу робити з нього пиріжки?
Зробила по рецепту холодне тісто. Тобто вистояти в холодильнику. А воно там піднялось зовсім трішки і абсолютно не таке пухке як в рецепті.
То тепер тільки на сковорідку його?
Зробила по рецепту холодне тісто. Тобто вистояти в холодильнику. А воно там піднялось зовсім трішки і абсолютно не таке пухке як в рецепті.
То тепер тільки на сковорідку його?
Дверной_Проем• 06 ноября 2023
Оставьте на 30-40 мин при комнатной температуре, если не поднимется, то только типа самсы что-то можно спечь.
Дрожжи проверяли?
Дрожжи проверяли?
5
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляДверной_Проем
Оставьте на 30-40 мин при комнатной температуре, если не поднимется, то только типа самсы что-то можно спечь.
Дрожжи проверяли?
Дрожжи проверяли?
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляВорую вкусняшки
а що ви робите?
Пиріжки хотіла з куркою, печінкою, та солодких з вишнями
Ворую вкусняшки• 06 ноября 2023
Ответ дляНамакушка
Пиріжки хотіла з куркою, печінкою, та солодких з вишнями
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
Дверной_Проем• 06 ноября 2023
Ответ дляНамакушка
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
Да, надо было активировать(
КарамбОлька• 06 ноября 2023
А скільки часу тримали в холоді? Я просто коли роблю тісто холодної ферментації, витримую від 8годин до 2діб.
Бабка-байкерша• 06 ноября 2023
ну тесто для холодной ферментации и не поднимается так сильно как обычное, там и дрожжей гараздо меньше идет.
Потужна махіна• 06 ноября 2023
Ответ дляНамакушка
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
Скільки тісто стояло в холодильнику?
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляВорую вкусняшки
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
Зробила жарені, бо в духовку засумнівалась таки ставити це тісто.
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляВорую вкусняшки
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
А взагалі сама незнаю вже що готувати))
Кожен день це питання
Робила печінкові котлетки, син їх любить. Сьогодні будуть рублені з курки
Кожен день це питання
Робила печінкові котлетки, син їх любить. Сьогодні будуть рублені з курки
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляКарамбОлька
А скільки часу тримали в холоді? Я просто коли роблю тісто холодної ферментації, витримую від 8годин до 2діб.
Ніч стояло
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляБабка-байкерша
ну тесто для холодной ферментации и не поднимается так сильно как обычное, там и дрожжей гараздо меньше идет.
Просто той рецепт що я подивилась, там підійшло дуже круто.
Ну на сковорідці вийшли пиріжки дуже добрі) м´які, і на сковорідці ще збільшилися 😆
Ну на сковорідці вийшли пиріжки дуже добрі) м´які, і на сковорідці ще збільшилися 😆
КарамбОлька• 06 ноября 2023
Ответ дляНамакушка
Зробила жарені, бо в духовку засумнівалась таки ставити це тісто.
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
То піднялись?
автор
Намакушка
• 06 ноября 2023
Ответ дляКарамбОлька
То піднялись?
Так, на сковорідці збільшились добре.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
Може ще зачекати