sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_193
Намакушка• 06 ноября 2023

Якщо тісто в холодильнику не піднялось

В духовці вже немає сенсу робити з нього пиріжки?
Зробила по рецепту холодне тісто. Тобто вистояти в холодильнику. А воно там піднялось зовсім трішки і абсолютно не таке пухке як в рецепті.
То тепер тільки на сковорідку його?
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_129
Чижик Пижик• 06 ноября 2023
1
Може ще зачекати
anonim_162
Дверной_Проем• 06 ноября 2023
2
Оставьте на 30-40 мин при комнатной температуре, если не поднимется, то только типа самсы что-то можно спечь.
Дрожжи проверяли?
like 5
anonim_101
Ворую вкусняшки• 06 ноября 2023
3
а що ви робите?
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
4
Ответ дляДверной_Проем
Оставьте на 30-40 мин при комнатной температуре, если не поднимется, то только типа самсы что-то можно спечь.
Дрожжи проверяли?
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
5
Ответ дляВорую вкусняшки
а що ви робите?
Пиріжки хотіла з куркою, печінкою, та солодких з вишнями
anonim_101
Ворую вкусняшки• 06 ноября 2023
6
Ответ дляНамакушка
Пиріжки хотіла з куркою, печінкою, та солодких з вишнями
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
anonim_162
Дверной_Проем• 06 ноября 2023
7
Ответ дляНамакушка
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
Да, надо было активировать(
anonim_125
КарамбОлька• 06 ноября 2023
8
А скільки часу тримали в холоді? Я просто коли роблю тісто холодної ферментації, витримую від 8годин до 2діб.
anonim_193
Бабка-байкерша• 06 ноября 2023
9
ну тесто для холодной ферментации и не поднимается так сильно как обычное, там и дрожжей гараздо меньше идет.
anonim_185
Потужна махіна• 06 ноября 2023
10
Ответ дляНамакушка
Дріжджі живі були , але з морозилки. Не перевірила. Мубуть не такі вже, ((
Скільки тісто стояло в холодильнику?
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
11
Ответ дляВорую вкусняшки
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
Зробила жарені, бо в духовку засумнівалась таки ставити це тісто.
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
12
Ответ дляВорую вкусняшки
жарені?я просто думаю,що мені зараз готувати
А взагалі сама незнаю вже що готувати))
Кожен день це питання
Робила печінкові котлетки, син їх любить. Сьогодні будуть рублені з курки
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
13
Ответ дляКарамбОлька
А скільки часу тримали в холоді? Я просто коли роблю тісто холодної ферментації, витримую від 8годин до 2діб.
Ніч стояло
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
14
Ответ дляБабка-байкерша
ну тесто для холодной ферментации и не поднимается так сильно как обычное, там и дрожжей гараздо меньше идет.
Просто той рецепт що я подивилась, там підійшло дуже круто.
Ну на сковорідці вийшли пиріжки дуже добрі) м´які, і на сковорідці ще збільшилися 😆
anonim_125
КарамбОлька• 06 ноября 2023
15
Ответ дляНамакушка
Зробила жарені, бо в духовку засумнівалась таки ставити це тісто.
Зробила з печінкою, дітям з малиною і зі сливами
То піднялись?
anonim_193
автор Намакушка • 06 ноября 2023
16
Ответ дляКарамбОлька
То піднялись?
Так, на сковорідці збільшились добре.
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff