Голова колгоспу• 16 ноября 2023
Медовик
Хозяюшки, нужна помощь. Поделитесь пожалуйста рецептом медовика. Самое главное, чтобы коржи были очень тонкие. Я много рецептов перепробовала, но у меня коржи тонкими не получаются.
Звездолётчица• 16 ноября 2023
А почему именно тонкие? Но тут не рецепт, тут просто надо раскатывать тесто. Например, разделить на ровных 12 частей. И раскатывать до нужного вам диаметра.
Нашли в капусте• 16 ноября 2023
Тонко розкачати на пергаменті, зверху тарілку лицем вниз, ножем вирізати контур, щоб коржі були кругленькі. І на цьому ж пергаменті на деко і в духовку. Поки печеться, наступний корж на пергаменті розкачуєте і на інше деко
1
автор
Голова колгоспу
• 16 ноября 2023
Ответ дляЛЮБА
Раскатывать надо тонко . Катаю на пергаменте , что бы не перекладывать .
Видимо у меня с этим проблемы, они у меня и не ровные и не тонкие((( делала и жидкое тесто, все равно. Видимо что-то не так делаю
автор
Голова колгоспу
• 16 ноября 2023
Ответ дляСвекруня
Королевский от Светусика, там коржи размазываются по пергаменту
Спасибо, посмотрю.
автор
Голова колгоспу
• 16 ноября 2023
Ответ дляНашли в капусте
Тонко розкачати на пергаменті, зверху тарілку лицем вниз, ножем вирізати контур, щоб коржі були кругленькі. І на цьому ж пергаменті на деко і в духовку. Поки печеться, наступний корж на пергаменті розкачуєте і на інше деко
Дайте рецепт, будь ласка.
Нашли в капусте• 16 ноября 2023
Ответ дляГолова колгоспу
Дайте рецепт, будь ласка.
Кількість і діаметр коржів регулюйте самостійно. Один відділите шматок тіста, зорієнтуєтесь скільки лишнього відрізається. Товщина десь 3-4мм. Смак не буде інтенсивно медовим
Покращена• 16 ноября 2023
Ответ дляГолова колгоспу
Спасибо, посмотрю.
Ненавиджу гратися з тістом та качалкою . Тому знайшла вихід у варіанті рецепту без розкачування коржів. Ароматніший медовик буде той, де в рецепті мед треба варити з маслом та цукром і содою, а не просто доданий в тісто .
Зараз печу таким способом і медовик і Спартак. Тісто як густа сметана. Спочатку некомфортно бо тісто липне, але якщо набити руку, то це легко і швидко. Принаймі набагато легше ніж катати коржі . На фото мій Спартак, зроблений описаним способом
Зараз печу таким способом і медовик і Спартак. Тісто як густа сметана. Спочатку некомфортно бо тісто липне, але якщо набити руку, то це легко і швидко. Принаймі набагато легше ніж катати коржі . На фото мій Спартак, зроблений описаним способом
автор
Голова колгоспу
• 16 ноября 2023
Ответ дляНашли в капусте
Кількість і діаметр коржів регулюйте самостійно. Один відділите шматок тіста, зорієнтуєтесь скільки лишнього відрізається. Товщина десь 3-4мм. Смак не буде інтенсивно медовим
Дякую!
автор
Голова колгоспу
• 16 ноября 2023
Ответ дляПокращена
Ненавиджу гратися з тістом та качалкою . Тому знайшла вихід у варіанті рецепту без розкачування коржів. Ароматніший медовик буде той, де в рецепті мед треба варити з маслом та цукром і содою, а не просто доданий в тісто .
Зараз печу таким способом і медовик і Спартак. Тісто як густа сметана. Спочатку некомфортно бо тісто липне, але якщо набити руку, то це легко і швидко. Принаймі набагато легше ніж катати коржі . На фото мій Спартак, зроблений описаним способом
Зараз печу таким способом і медовик і Спартак. Тісто як густа сметана. Спочатку некомфортно бо тісто липне, але якщо набити руку, то це легко і швидко. Принаймі набагато легше ніж катати коржі . На фото мій Спартак, зроблений описаним способом
Вот такі коржі я хочу, дякую за поради, обов´язково спробую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
