Анонимба• 11 февраля в 18:53
Навчіть готувати нагетси.
Саме в крохмальній паніровці.
Нещодавно писали про таку в одній з тем, між реченнями, без уточнень.
Хочу рецепт чи інструкцію.
В гуглі не знаходжу
Нещодавно писали про таку в одній з тем, між реченнями, без уточнень.
Хочу рецепт чи інструкцію.
В гуглі не знаходжу
Царевна в уггах• 11 февраля в 19:11
В мене не виходять, як в магазинні. Тому коли сильно хочеться, купуємо
Щедрик ведрик• 11 февраля в 19:17
Ответ дляЦаревна в уггах
В мене не виходять, як в магазинні. Тому коли сильно хочеться, купуємо
Расскажите как их жарить, а то у меня лежат в морозилке, хз что с ними делать
Накладні мюслі• 11 февраля в 19:19
Ответ дляЩедрик ведрик
Расскажите как их жарить, а то у меня лежат в морозилке, хз что с ними делать
положить на сковородку))
chatGPT-шна• 11 февраля в 19:20
Я пробувала в крохмалі, взагалі не сподобалось.
В яйці з мукою або з сухарями краще набагато. Ще варіант в пластівцях
В яйці з мукою або з сухарями краще набагато. Ще варіант в пластівцях
Накладні мюслі• 11 февраля в 19:21
Ответ дляЩедрик ведрик
З олією?)
да в разогретое масло или фритюр
1
1
Накладні мюслі• 11 февраля в 19:21
я покупала в атб смесь для нагетсов, но еще не пробовала в ней жарить.
Живчик-счастливчик• 11 февраля в 19:57
Ответ дляЩедрик ведрик
Расскажите как их жарить, а то у меня лежат в морозилке, хз что с ними делать
пательню змазати трохи олією, середній вогонь, покласти, накрити кришкою. періодично перевертати.
багато олії, як писали в іншому коментарі, не треба
багато олії, як писали в іншому коментарі, не треба
1
Назад Комментарии к ответу