16 апреля в 11:36

Поясніть мені різницю між підчеревиною за 380 грн і 160?

Прийшла на базар. Одна підчеревина сало за 380. Я взяла за 160. В чому різниця? Хоча і там, і там підчеревина?
Сало, яке за 380 воно більш товсте, мʼясне але не настільки, щоб ціна майже в 3 рази була вищою.
Ось моє за 160.
Якщо поясните різницю, буду дуже вдячна. Ті, хто розуміється.
13 5
Неправдиша 16 апреля в 11:38
1
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
18 3 3
Розбещена цяточка 16 апреля в 11:38
2
У вас какой-то целлюлит, а не красивая подчеревина.
14 9 8
Elena_Kiev_Solomenskiy 16 апреля в 11:38
3
оно жеваться не будет вроде бы. Мне мама сказала покупать такое, чтобы не разделялось и шкура была тонкая просмаленая.
5 2
Капризуля 16 апреля в 11:39
4
Різниця 380-160=220 грн.
26 6
Жена миллионера 16 апреля в 11:40
5
сало з фото тільки запікати. його не відкусиш.
сало за 380грн тає в роті .
18 6
автор Однозначная 16 апреля в 11:40
6
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
оно жеваться не будет вроде бы. Мне мама сказала покупать такое, чтобы не разделялось и шкура была тонкая просмаленая.
Та я ж пробую. Реально смачне. Хоча, якщо порівнювати з попереднім за 380, то там сама шкірка від сала (хто любить шкірку) мʼякша, ніж в цьому за 160
Неправдиша 16 апреля в 11:41
7
Ответ дляОднозначная
Та я ж пробую. Реально смачне. Хоча, якщо порівнювати з попереднім за 380, то там сама шкірка від сала (хто любить шкірку) мʼякша, ніж в цьому за 160
різна порода і по-різному годовані поросята. Підчеревина на фото - зі свинки м’ясної породи
2
Сіточка 16 апреля в 11:43
8
Ага, в чотири
Анонимус Я 16 апреля в 11:43
9
мне красивое на фото, взяла бы его за 160 не задумываясь..
5 1
Интимная 16 апреля в 11:44
10
смотреть нужно, щупать
как можно заочно сказать?
почему один крем для лица стоит 40 грн, а другой 1000?
почему одни кроссовки стоят 700, а другие 2000 грн?
4
Як ухурделю 16 апреля в 11:44
11
Покажите отрезанный кусочек.
автор Однозначная 16 апреля в 11:44
12
Ответ дляРозбещена цяточка
У вас какой-то целлюлит, а не красивая подчеревина.
🤯
3
Гарні диньки 16 апреля в 11:44
13
Генеральське дорожче
Або кошерное сало ще є )
3
Як ухурделю 16 апреля в 11:45
14
Почему одна юбка стоит 3000,а другая 800 грн?
3
НаливайКа 16 апреля в 11:45
15
Ответ дляГарні диньки
Генеральське дорожче
Або кошерное сало ще є )
Артель кошерной свинины, раввин одобрил :)
1
автор Однозначная 16 апреля в 11:46
16
Ответ дляЯк ухурделю
Покажите отрезанный кусочек.
13 2
Люблю ВалЄру 16 апреля в 11:48
17
Как мне сказала одна знакомая по новому назвали по новому взяли
4
Красавица писяная 16 апреля в 11:49
18
Ответ дляОднозначная
фото
Воно не прожується.
3 2
Прокачую сідниці 16 апреля в 11:51
19
Ответ дляЖена миллионера
сало з фото тільки запікати. його не відкусиш.
сало за 380грн тає в роті .
А что кто-то ест сырую подчеревину? Мои родители любят, но всегда протушивают. Всегда.
2 2 1
автор Однозначная 16 апреля в 11:52
20
Ответ дляКрасавица писяная
Воно не прожується.
Я його спробувала. Дійсно, якщо брати сало за 380, то там «резиновий» шар майже відсутній. Тут трохи є. Але воно гарно/нормально жується. Особливо, якщо я люблю мерзле сало, максимально тонко порізане сало, то там взагалі немає питань.
11 2
Файна дівка 16 апреля в 11:53
21
Ответ дляКапризуля
Різниця 380-160=220 грн.
Браво😁
Я_и_моя_собака 16 апреля в 11:54
22
Колись тут була тема про адміральське сало. Я також не зрозуміла різниці.
Мейк-ап форева 16 апреля в 11:55
23
Ответ дляРозбещена цяточка
У вас какой-то целлюлит, а не красивая подчеревина.
Вы никогда не видели свнжее сало, которое не было в заморозке?
4
Печальки.нет 16 апреля в 11:56
24
А скажіть дівчата , ви її так їсте , сирою ? Бо я тільки смажу або мариновану роблю.
2
Аристократка-тунеядка 16 апреля в 11:58
25
Ответ дляНеправдиша
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
де генеральське сало і де підчеревина.
2
Файна пані 16 апреля в 11:59
26
Ага, генеральське сало Еще видела ’зельц посольский’
3
Аристократка-тунеядка 16 апреля в 11:59
27
Ответ дляОднозначная
фото
тут шкурка буде як резина. я таке не купую
Аристократка-тунеядка 16 апреля в 12:00
28
Ответ дляПечальки.нет
А скажіть дівчата , ви її так їсте , сирою ? Бо я тільки смажу або мариновану роблю.
тільки сирим. тільки не підчеревину, а генеральське. з чорним хлібом, а в сезон ще помідоркою з грядки. смакота
4
Аристократка-тунеядка 16 апреля в 12:02
29
шкурка повинна бути м’якусенька, обсмалена соломою, тоді вона дуже смачна
4
Баррикадница 16 апреля в 12:02
30
Ответ дляНеправдиша
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
Генеральское сало это вообще другое. А разница в том, что у автора просто кусок тонкого и жёсткого сала, а подчеревок идёт с мясом на 50+%
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё