Однозначная• 16 апреля в 11:36
Поясніть мені різницю між підчеревиною за 380 грн і 160?
Прийшла на базар. Одна підчеревина сало за 380. Я взяла за 160. В чому різниця? Хоча і там, і там підчеревина?
Сало, яке за 380 воно більш товсте, мʼясне але не настільки, щоб ціна майже в 3 рази була вищою.
Ось моє за 160.
Якщо поясните різницю, буду дуже вдячна. Ті, хто розуміється.
Сало, яке за 380 воно більш товсте, мʼясне але не настільки, щоб ціна майже в 3 рази була вищою.
Ось моє за 160.
Якщо поясните різницю, буду дуже вдячна. Ті, хто розуміється.
13
5
Неправдиша• 16 апреля в 11:38
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
18
3
3
Elena_Kiev_Solomenskiy• 16 апреля в 11:38
оно жеваться не будет вроде бы. Мне мама сказала покупать такое, чтобы не разделялось и шкура была тонкая просмаленая.
5
2
Жена миллионера• 16 апреля в 11:40
сало з фото тільки запікати. його не відкусиш.
сало за 380грн тає в роті .
сало за 380грн тає в роті .
18
6
автор
Однозначная
• 16 апреля в 11:40
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
оно жеваться не будет вроде бы. Мне мама сказала покупать такое, чтобы не разделялось и шкура была тонкая просмаленая.
Та я ж пробую. Реально смачне. Хоча, якщо порівнювати з попереднім за 380, то там сама шкірка від сала (хто любить шкірку) мʼякша, ніж в цьому за 160
Неправдиша• 16 апреля в 11:41
Ответ дляОднозначная
Та я ж пробую. Реально смачне. Хоча, якщо порівнювати з попереднім за 380, то там сама шкірка від сала (хто любить шкірку) мʼякша, ніж в цьому за 160
різна порода і по-різному годовані поросята. Підчеревина на фото - зі свинки м’ясної породи
2
Интимная• 16 апреля в 11:44
смотреть нужно, щупать
как можно заочно сказать?
почему один крем для лица стоит 40 грн, а другой 1000?
почему одни кроссовки стоят 700, а другие 2000 грн?
как можно заочно сказать?
почему один крем для лица стоит 40 грн, а другой 1000?
почему одни кроссовки стоят 700, а другие 2000 грн?
4
автор
Однозначная
• 16 апреля в 11:44
Ответ дляРозбещена цяточка
У вас какой-то целлюлит, а не красивая подчеревина.
🤯
3
НаливайКа• 16 апреля в 11:45
Ответ дляГарні диньки
Генеральське дорожче
Або кошерное сало ще є )
Або кошерное сало ще є )
Артель кошерной свинины, раввин одобрил :)
1
Люблю ВалЄру• 16 апреля в 11:48
Как мне сказала одна знакомая по новому назвали по новому взяли
4
Прокачую сідниці• 16 апреля в 11:51
Ответ дляЖена миллионера
сало з фото тільки запікати. його не відкусиш.
сало за 380грн тає в роті .
сало за 380грн тає в роті .
А что кто-то ест сырую подчеревину? Мои родители любят, но всегда протушивают. Всегда.
2
2
1
автор
Однозначная
• 16 апреля в 11:52
Ответ дляКрасавица писяная
Воно не прожується.
Я його спробувала. Дійсно, якщо брати сало за 380, то там «резиновий» шар майже відсутній. Тут трохи є. Але воно гарно/нормально жується. Особливо, якщо я люблю мерзле сало, максимально тонко порізане сало, то там взагалі немає питань.
11
2
Я_и_моя_собака• 16 апреля в 11:54
Колись тут була тема про адміральське сало. Я також не зрозуміла різниці.
Мейк-ап форева• 16 апреля в 11:55
Ответ дляРозбещена цяточка
У вас какой-то целлюлит, а не красивая подчеревина.
Вы никогда не видели свнжее сало, которое не было в заморозке?
4
Печальки.нет• 16 апреля в 11:56
А скажіть дівчата , ви її так їсте , сирою ? Бо я тільки смажу або мариновану роблю.
2
Аристократка-тунеядка• 16 апреля в 11:58
Ответ дляНеправдиша
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
де генеральське сало і де підчеревина.
2
Аристократка-тунеядка• 16 апреля в 11:59
Ответ дляОднозначная
фото
тут шкурка буде як резина. я таке не купую
Аристократка-тунеядка• 16 апреля в 12:00
Ответ дляПечальки.нет
А скажіть дівчата , ви її так їсте , сирою ? Бо я тільки смажу або мариновану роблю.
тільки сирим. тільки не підчеревину, а генеральське. з чорним хлібом, а в сезон ще помідоркою з грядки. смакота
4
Аристократка-тунеядка• 16 апреля в 12:02
шкурка повинна бути м’якусенька, обсмалена соломою, тоді вона дуже смачна
4
Баррикадница• 16 апреля в 12:02
Ответ дляНеправдиша
бо придумали маркетинговий хід для висловухих понтовиків і грубшу підчеревину обізвали ’генеральським салом’, за котре деруть втридорога))))
Генеральское сало это вообще другое. А разница в том, что у автора просто кусок тонкого и жёсткого сала, а подчеревок идёт с мясом на 50+%
2
Назад Комментарии к ответу