ЯсноВидящая• 11 февраля в 17:15
Как вам по вкусу печень баранья?
И ее цена на базаре?
3@йk@• 11 февраля в 17:18
Цікаво, я не їла ніколи, але мої батьки колись давно тримали вівці, різали їх інколи, ну щось із печінкою робили мабуть, думаю печінка приблизно однакова у всіх, навіть у людини.🙊.
(Вибачте, в кінці щось дурне написала).
(Вибачте, в кінці щось дурне написала).
1
автор
ЯсноВидящая
• 11 февраля в 17:20
Ответ для3@йk@
Цікаво, я не їла ніколи, але мої батьки колись давно тримали вівці, різали їх інколи, ну щось із печінкою робили мабуть, думаю печінка приблизно однакова у всіх, навіть у людини.🙊.
(Вибачте, в кінці щось дурне написала).
(Вибачте, в кінці щось дурне написала).
Тоже хочу попробовать,думаю поджарить и подавать с жареным луком и яблоком.
2
Викачую яйцями• 11 февраля в 17:34
казахи готовят куырдак (от него пошло слово кавардак) - поджарка из бараньей печени, сердца, ливера
Ніколи не збрешу• 11 февраля в 17:59
Отдельно не знаю. Поторох (сердце, печень, легкие) по 70 грн/кг.
1
автор
ЯсноВидящая
• 11 февраля в 18:27
Ответ дляНіколи не збрешу
Отдельно не знаю. Поторох (сердце, печень, легкие) по 70 грн/кг.
Спасибо💐
Видящие_помогите• 11 февраля в 19:53
Я беру, у нас баранячі потрошки дешеві і мені їх разом із м´ясом в нагрузку дають.
Готую як і будь яку іншу печінку, є кілька основних рецептів, які у нас дома їдять.
1. Підсмажити цибулю, додати печінку в борошні, на сильному вогні обсмажити, тушкувати під кришкою на маленькому вогні з яблуками, сметаною, чорним перцем.
2. Оладки - перемолоти печінку на м´ясорубці, додати 0,5 кефіру, 1 ч л соди, 2 жовточки, борошно, перець, сіль.
3. Налисники - перемолоти печінку блендером, додати яйця, молоко, борошно, сіль
4. Паштет
Готую як і будь яку іншу печінку, є кілька основних рецептів, які у нас дома їдять.
1. Підсмажити цибулю, додати печінку в борошні, на сильному вогні обсмажити, тушкувати під кришкою на маленькому вогні з яблуками, сметаною, чорним перцем.
2. Оладки - перемолоти печінку на м´ясорубці, додати 0,5 кефіру, 1 ч л соди, 2 жовточки, борошно, перець, сіль.
3. Налисники - перемолоти печінку блендером, додати яйця, молоко, борошно, сіль
4. Паштет
2
автор
ЯсноВидящая
• 11 февраля в 21:00
Ответ дляВидящие_помогите
Я беру, у нас баранячі потрошки дешеві і мені їх разом із м´ясом в нагрузку дають.
Готую як і будь яку іншу печінку, є кілька основних рецептів, які у нас дома їдять.
1. Підсмажити цибулю, додати печінку в борошні, на сильному вогні обсмажити, тушкувати під кришкою на маленькому вогні з яблуками, сметаною, чорним перцем.
2. Оладки - перемолоти печінку на м´ясорубці, додати 0,5 кефіру, 1 ч л соди, 2 жовточки, борошно, перець, сіль.
3. Налисники - перемолоти печінку блендером, додати яйця, молоко, борошно, сіль
4. Паштет
Готую як і будь яку іншу печінку, є кілька основних рецептів, які у нас дома їдять.
1. Підсмажити цибулю, додати печінку в борошні, на сильному вогні обсмажити, тушкувати під кришкою на маленькому вогні з яблуками, сметаною, чорним перцем.
2. Оладки - перемолоти печінку на м´ясорубці, додати 0,5 кефіру, 1 ч л соди, 2 жовточки, борошно, перець, сіль.
3. Налисники - перемолоти печінку блендером, додати яйця, молоко, борошно, сіль
4. Паштет
Спасибо💐
З горіха зерня• 29 февраля в 13:00
Часто заказывали барана тушкой, пару раз нам с ним отдали потроха, печень с привкусом неприятным, не понравилась.
1
Назад Комментарии к ответу