ГендиреХтор• Изменено 11 февраля 2024
А вы кипятите воду повторно для чая?
Например, закипела вода в электрочайнике, но по каким-то причинам чай не состоялся. А потом, спустя время, заново кипятите остывшую воду? Или свежую заливаете?
Результат:
вже голосів:
130
115 (88.46%)
Повторно кипячу
15 (11.54%)
Только один раз кипячу
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Кип´ячу знову. Тай й залишається там, доливаю свіжу в ту, що залишилася.
12
автор
ГендиреХтор
• 11 февраля 2024
Ответ дляКак нефиг делать
Кип´ячу знову. Тай й залишається там, доливаю свіжу в ту, що залишилася.
А експерти пишуть, що це шкідливо
19
1
1
ДинамоКит• 11 февраля 2024
Могу повторно закипятить ещё 1 раз, а если остаётся вода на второй раз, тогда уже выливаю и заливаю свежую
3
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляГендиреХтор
А експерти пишуть, що це шкідливо
Які експерти?
4
1
Показушница• 11 февраля 2024
У меня чайник обычный и газовая плита, если много надо воды, то кипячу его и повторно тоже, а если себе только в маленькой кастрюльке быстро кипячу, порционно.
Викачую яйцями• 11 февраля 2024
Не кипячу воду. Нагревается до определеных градусов и все. Воду покупаем
Будьте так ласкаві• 11 февраля 2024
Ответ дляГендиреХтор
А експерти пишуть, що це шкідливо
ой, читали ми цих ’’експердів’’, хай пишуть.
7
Мудробаба• 11 февраля 2024
зазвичай заливаю стільки води скільки треба, без залишку. але якщо забула то звісно грію ту саму
Божа кульбабка• 11 февраля 2024
Я і один раз до самого кипіння не доводжу. Як зашуміло - так і заливаю, хіба що травки якіс ь чи фрукти можу саме окропом заливати.
автор
ГендиреХтор
• 11 февраля 2024
Ответ дляКак нефиг делать
Які експерти?
Ну в статтях усіляких видавництв, тсн, уніан, точніше, пишуть, не шкідливо, а менш корисною вода стає
2
5
Мудробаба• 11 февраля 2024
Ответ дляГендиреХтор
Ну в статтях усіляких видавництв, тсн, уніан, точніше, пишуть, не шкідливо, а менш корисною вода стає
оце зараз би про шкідливість двічі кипяченоі води перейматися а не оце все…
6
Коли мовчу- приємна жінка• 11 февраля 2024
Ответ дляГендиреХтор
Ну в статтях усіляких видавництв, тсн, уніан, точніше, пишуть, не шкідливо, а менш корисною вода стає
Я це знаю зі школи ще, на якомусь уроці говорили.
4
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Теоретично, якщо п´єте забруднену воду чи з хлором, то багаторазове кип´ятіння буде ці домішки робити більш концентрованими ( бо при закипанні частина H2O випаровується, отже, отримуємо більш концентрований розчин солей, металів, хлору чи чим вона там забруднена.
Якщо вода очищена, то нічого взагалі не буде, хоч 1000 разів закип´ятити її.
Якщо вода очищена, то нічого взагалі не буде, хоч 1000 разів закип´ятити її.
2
1
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляКоли мовчу- приємна жінка
Я це знаю зі школи ще, на якомусь уроці говорили.
На уроках теж іноді говорять всяку діч.
А включити логіку, згадати фізику середньої школи?
А включити логіку, згадати фізику середньої школи?
КаваЗМолоком• 11 февраля 2024
Ответ дляКоли мовчу- приємна жінка
Я це знаю зі школи ще, на якомусь уроці говорили.
На фізиці це проходили , тому намагаюся не кипьятити двічі .
1
1
Natalia505• 11 февраля 2024
Ответ дляКак нефиг делать
Які експерти?
Всесвітнього інституту здоров´я.
1
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляКаваЗМолоком
На фізиці це проходили , тому намагаюся не кипьятити двічі .
ану розкажіть, з точку зору фізики, аж цікаво, може є якась інша фізика, нову придумали чи ще що.
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляNatalia505
Всесвітнього інституту здоров´я.
Ну і в чому шкода? Я вище писала про єдиний ймовірний механізм, але і він дуже мало впливає на загальний показник якості води ( якщо ту брудну воду не кип´ятити годинами у відкритому посуді.
Natalia505• 11 февраля 2024
Ответ дляКак нефиг делать
Ну і в чому шкода? Я вище писала про єдиний ймовірний механізм, але і він дуже мало впливає на загальний показник якості води ( якщо ту брудну воду не кип´ятити годинами у відкритому посуді.
Це був сарказм.
автор
ГендиреХтор
• 11 февраля 2024
Ответ дляКак нефиг делать
Теоретично, якщо п´єте забруднену воду чи з хлором, то багаторазове кип´ятіння буде ці домішки робити більш концентрованими ( бо при закипанні частина H2O випаровується, отже, отримуємо більш концентрований розчин солей, металів, хлору чи чим вона там забруднена.
Якщо вода очищена, то нічого взагалі не буде, хоч 1000 разів закип´ятити її.
Якщо вода очищена, то нічого взагалі не буде, хоч 1000 разів закип´ятити її.
От ще кажуть, що якщо чайник зроблений з неякісного пластику який виділяє формальдегід, і повторне кип´ячіння що більше насичує воду шкідливим компонентом
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляГендиреХтор
От ще кажуть, що якщо чайник зроблений з неякісного пластику який виділяє формальдегід, і повторне кип´ячіння що більше насичує воду шкідливим компонентом
Не кип´ятити, не готувати їжу в сумнівному посуді.
Але як це пов´язано з самим фактом кип´ятіння?
Але як це пов´язано з самим фактом кип´ятіння?
1
Как нефиг делать• 11 февраля 2024
Ответ дляNatalia505
Це був сарказм.
До мене не зразу доперло, випила вже 2 ром-коли, давно не пила, щось повело трохи
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу