09 марта в 20:36

Купила в сільпо суп

Неймовірно смачний ,дуже наваристий та гострий тільки м´яса забагато,як на мене ,вперше спробувала цю страву ц в захваті
Люблю ,щоб вдома було завжди перше наготовлене ,це і зручніше чим в таких контейнерах купляти,але рецепт складний для мене , борщ чи солянку можу без проблем приготувати , тільки ось цей бограч складний дуже (
Лялькодзьоб 09 марта в 20:37
1
Бограч , он варится с большим количеством мяса , это типа борща
5 1
ПочтальЁнша 09 марта в 20:38
2
Як може бути забагато м´яса? 😳
Це ж добре, що не одна вода
8 1
автор Единорог_помог 09 марта в 20:38
3
Ответ дляЛялькодзьоб
Бограч , он варится с большим количеством мяса , это типа борща
Складніше приготування аніж в борша
Чорнобаївка 09 марта в 20:38
4
бограч складніший за солянку хіба? хм...
я в жодному разі не з осудом, авторко, купуйте і їжте що вам подобається, але ж бограч не складний в приготуванні.
4 8
автор Единорог_помог 09 марта в 20:38
5
Ответ дляПочтальЁнша
Як може бути забагато м´яса? 😳
Це ж добре, що не одна вода
Ну я не люблю м´яса багато
1 2
Like-995b 09 марта в 20:39
6
Бограч несложно готовить , и да , он вкусный)
2
Сижуревувшоке 09 марта в 20:39
7
Ответ дляПочтальЁнша
Як може бути забагато м´яса? 😳
Це ж добре, що не одна вода
по фото не скажешь, что там много мяса
4 2
Чорнобаївка 09 марта в 20:39
8
Ответ дляЕдинорог_помог
Ну я не люблю м´яса багато
а в бограчі ж багато.
повинно бути
2 1
Обстановщица 09 марта в 20:39
9
Я острое не ем.
1 2
автор Единорог_помог 09 марта в 20:39
10
Ответ дляЧорнобаївка
бограч складніший за солянку хіба? хм...
я в жодному разі не з осудом, авторко, купуйте і їжте що вам подобається, але ж бограч не складний в приготуванні.
Солянка по суті готується із готових продуктів,а ту поморочитись потрібно і години дві варити
5
Брюльтик 09 марта в 20:40
11
класс. Автор, спасибо! Как раз стала заказывать в Сильпо периодически, но супов не видела, вот же ж додумались )) надо попробовать.
1
Чорнобаївка 09 марта в 20:40
12
Ответ дляЕдинорог_помог
Солянка по суті готується із готових продуктів,а ту поморочитись потрібно і години дві варити
напевно я якусь іншу солянку готую
бо це багато різного м’яса, яке треба нарізати, ще приготувати брез.
4 1
Брюльтик 09 марта в 20:41
13
а, увидела на фото сколько грам)
ПочтальЁнша 09 марта в 20:41
14
Ответ дляЕдинорог_помог
Ну я не люблю м´яса багато
Аааа
Ну, наступного разу попросіть порцію з меншою кількістю м´яса.
Я рада, що Сільпо не економить й гарно готуж. А то тут вічно розказують про феее як цк можна їсти воно ж з прострочки, воно ж не смачне.
А насправді у них норм кулінарія. Хоча ппц дорога. Але смачна
12
Трейдер кріпти 09 марта в 20:41
15
Я брала там Бограч, гороховый и борщ, все вкусно. Иногда бегу домой без сил, а сухомятки не хочется, очень выручает. Вечером же еще и скидки
Чорнобаївка 09 марта в 20:42
16
цікаво, що в цій темі означає оце -
1 1
Донька подруги 09 марта в 20:42
17
Постійно беру бограч у Сільпо. Де там м´яса багато,? Усі розфасовки до 380г, там м´яса три кусочки максимум.В останнє взагалі в одному лоточку попався кусок курячого м´яса:(.
Вариться простіше ніж борщ.
1 2
Морская свинка 09 марта в 20:43
18
Ответ дляПочтальЁнша
Аааа
Ну, наступного разу попросіть порцію з меншою кількістю м´яса.
Я рада, що Сільпо не економить й гарно готуж. А то тут вічно розказують про феее як цк можна їсти воно ж з прострочки, воно ж не смачне.
А насправді у них норм кулінарія. Хоча ппц дорога. Але смачна
Кого автор должна попросить? Там же написано в упаковке, привозят в магазин уже расфасованное и в вакуумной упаковке
3
автор Единорог_помог 09 марта в 20:44
19
Ответ дляБрюльтик
класс. Автор, спасибо! Как раз стала заказывать в Сильпо периодически, но супов не видела, вот же ж додумались )) надо попробовать.
300 з чимось грам ,в мене була ціна 55 гривень
Вона біля кулінарії знаходиться завжди там і борщ, солянка буває,не знаю чи входить це в достатку,щоб не порвалась упаковка та не розлилася по дорозі
2
автор Единорог_помог 09 марта в 20:45
20
Ответ дляЧорнобаївка
напевно я якусь іншу солянку готую
бо це багато різного м’яса, яке треба нарізати, ще приготувати брез.
Готові набори для солянки давно є,там час приготування хвилин 30 від сили
3
Стебель березы 09 марта в 20:45
21
Я бограч не готую. Готує чоловік на вогні. Також люблю його, особливо тому, що не маю відношення до його приготування)
автор Единорог_помог 09 марта в 20:46
22
Ответ дляТрейдер кріпти
Я брала там Бограч, гороховый и борщ, все вкусно. Иногда бегу домой без сил, а сухомятки не хочется, очень выручает. Вечером же еще и скидки
Я колись із білої спаржі крем суп брала, дуже смачно,але його вже не роблять
автор Единорог_помог 09 марта в 20:47
23
Ответ дляДонька подруги
Постійно беру бограч у Сільпо. Де там м´яса багато,? Усі розфасовки до 380г, там м´яса три кусочки максимум.В останнє взагалі в одному лоточку попався кусок курячого м´яса:(.
Вариться простіше ніж борщ.
Для мене три шматка то вже ого ого
3
автор Единорог_помог 09 марта в 20:48
24
Ответ дляДонька подруги
Постійно беру бограч у Сільпо. Де там м´яса багато,? Усі розфасовки до 380г, там м´яса три кусочки максимум.В останнє взагалі в одному лоточку попався кусок курячого м´яса:(.
Вариться простіше ніж борщ.
То великі шматки просто попалися
Мурзилка 09 марта в 20:50
25
Так покупайте несколько штук и в кастрюлю дома)
Чорнобаївка 09 марта в 20:50
26
Ответ дляЕдинорог_помог
Готові набори для солянки давно є,там час приготування хвилин 30 від сили
ну то мабуть не зовсім солянка
бо тільки брез готується півтори-дві години
2 5
автор Единорог_помог 09 марта в 20:50
27
Ответ дляМурзилка
Так покупайте несколько штук и в кастрюлю дома)
Так не цікаво, цікаво своє приготувати та насолоджуватися потім
1
Чорнобаївка 09 марта в 20:51
28
Удалено администрацией...
Незламна Україна 09 марта в 20:52
29
Ответ дляЕдинорог_помог
Складніше приготування аніж в борша
А мені навпаки, поки на той борщ всього намижєш, начистиш, наріжеш, натреш, напасеруєш, навариш, по черзі покидаєш...
Бограч складніший хіба тим, що борщ з заплющеними очима, а бограч треба в рецепт заглядати. І через це буває нервую, типу не впевнена в кінцевому результаті
1
автор Единорог_помог 09 марта в 20:53
30
Ответ дляНезламна Україна
А мені навпаки, поки на той борщ всього намижєш, начистиш, наріжеш, натреш, напасеруєш, навариш, по черзі покидаєш...
Бограч складніший хіба тим, що борщ з заплющеними очима, а бограч треба в рецепт заглядати. І через це буває нервую, типу не впевнена в кінцевому результаті
У Бограч щей спеціальних спецій багато потрібно
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!