13 марта в 07:15

Навчіть мене варити борщ по іншому що окремо відварювати буряк

Я думала що буряк моркву, цибулю натирати і смажити, тушити в томатному соусі
А мені недавно відкрили очі
Що на сковорідці нічого не треба жарити, і буряк варити у воді а не тушити

Навчіть .. дуже смачний борщ
2 17
Брюлик в стразах 13 марта в 07:19
1
Ой, как я люблю эти все ваши срачи по поводу рецепта борща.
Давайте девочки, не подведите, я за попкорном.
1 102
Баба на горошині 13 марта в 07:19
2
На початку почистити і відварити буряк, тоді вийняти його, натерти і протушити з цибулькою і морквою. А в бурячковій воді варити борщ. І колір і смак шикарні
47 3
Яжемать Мне можно 13 марта в 07:19
3
Варите буряк в коруже заранее. Потом в кастрюле варите картошку, одновременно делаете зажарку:лук,морковка,том паста. Закидываете к картошке,варите до готовности. В конце закидываете тертый буряк и совсем немного квашеной капусты. Доводите до кипения и сразу выключаете! Не варите с буряком, иначе цвет потеряет. Дайте настояться час.
28 7
Закусенец 13 марта в 07:22
4
Какие поучительные истории как зря тратить время))
1 61 8
КокошинЭль 13 марта в 07:25
5
Ответ дляЗакусенец
Какие поучительные истории как зря тратить время))
К чему вам это?
Если вам не интересна тема борща и готовки вцелом - зачем вы здесь?
1 11
Оно само купилось 13 марта в 07:25
6
Ответ дляЗакусенец
Какие поучительные истории как зря тратить время))
Люди люблять заморочиьтсь
Я собі життя полегшую

Зробила багато задатки для борщу, поділила на пакети, заморозила. Потім просто в борщ дістаю. Всім смачно.
4 43
Клептоманка 13 марта в 07:26
7
Куда уж вашей истории, про то, как не зря тратить время, сидя в теме про борщ, читая каждое сообщение и ещё комментировать его)
14 3
Закусенец 13 марта в 07:27
8
Ответ дляКокошинЭль
К чему вам это?
Если вам не интересна тема борща и готовки вцелом - зачем вы здесь?
Чтоб вы спросили, я даже не спрашиваю зачем вы здесь, за мной видимо следите.
Повелитель бітка 13 марта в 07:29
9
Так ви ж самі вже все написали
6
Сусідка зверху 13 марта в 07:29
10
Самий смачний і є, коли тушити на сковорідці.
Все життя варила буряк. Останні два роки, тільки тушкую на сковорідці. Борщ виходить більш насичений.
2 60
Аннуитет 13 марта в 07:30
11
Я так варю:
Приварюю буряк.
На малому вогні варю мʼясо, будь-яке( першу воду зливаю), додаю туди картоплю. Чищу буряк, яких охолов. На сковорідці тушкую разом буряк, моркву та цибулю, під кришкою. Потім додаю томатну пасту ( не багато) і ложку сметани жирної. Тушкується. Шинкую капусту та додаю до каструлі. Покипить хв 10, додаю тушкований буряк. Відкриваю фасоль консерванту, промиваю добре, до борщу. Сіль, цукор, перець, лавровий лист за смаком. В кінці зелень.
6 11
Замулена ріка 13 марта в 07:31
12
Автор, если варить борщ по фен-шую, то буряк отваривается отдельно, пока не побелеет. На сковороде тушится лук, морковка, немного буряка на тёрке и томат. Когда сварится буряк кидается картошка, когда картошка будет наполовину готова - капуста. Через 5 мин после капусты зажарка. У меня тетя повар, так варится борщ по технологии.
5 16 6
Рятівник Малібу 13 марта в 07:32
13
Ответ дляОно само купилось
Люди люблять заморочиьтсь
Я собі життя полегшую

Зробила багато задатки для борщу, поділила на пакети, заморозила. Потім просто в борщ дістаю. Всім смачно.
Я лише свинину відварюю
Все інше Торчин заправка
Швидко смачно і головне - завжди свіже
А не стояло чотири дні жиром в три пальці покрилося і кипяти і давись тиждень перекипяченим((
13 24 5
Фокус-Покус 13 марта в 07:33
14
Коли варити, не такий насичений, мені не подобається. Щоб зберегти колір, тушкую або припускаю з оцтом чи кислим помідором.
Б
Загалом, борщ належить до заправних супів, тому пасерування/тушкування овочів і є приготуванням цією заправки.

Але коли не можна смажене, то і не треба.
14
Почекуха 13 марта в 07:33
15
Ответ дляЗамулена ріка
Автор, если варить борщ по фен-шую, то буряк отваривается отдельно, пока не побелеет. На сковороде тушится лук, морковка, немного буряка на тёрке и томат. Когда сварится буряк кидается картошка, когда картошка будет наполовину готова - капуста. Через 5 мин после капусты зажарка. У меня тетя повар, так варится борщ по технологии.
Це не по фен-шую, а по технології, кимось розробленій )
10
Фокус-Покус 13 марта в 07:34
16
Ответ дляЗамулена ріка
Автор, если варить борщ по фен-шую, то буряк отваривается отдельно, пока не побелеет. На сковороде тушится лук, морковка, немного буряка на тёрке и томат. Когда сварится буряк кидается картошка, когда картошка будет наполовину готова - капуста. Через 5 мин после капусты зажарка. У меня тетя повар, так варится борщ по технологии.
Я кухар. За радянським гостом буряк припускають з кислотою окремо від моркви-цибулі.
18
Почекуха 13 марта в 07:34
17
Автор, у вас виходить несмачний борщ?
Бо немає єдиного вірного рецепту.
12
Оно само купилось 13 марта в 07:36
18
Ответ дляРятівник Малібу
Я лише свинину відварюю
Все інше Торчин заправка
Швидко смачно і головне - завжди свіже
А не стояло чотири дні жиром в три пальці покрилося і кипяти і давись тиждень перекипяченим((
У мене заправка своя. З домашнім моїм кетчупом. І я не жарю, а тушу. Сама жирне не люблю. Можу ще бульйон заморозити
5
Наша взяла 13 марта в 07:38
19
Ну если вам скучно можете что угодно изобретать, абы потянуть время.
Я тушу сразу лук+морковь+буряк
10
Доктор Хаос 13 марта в 07:41
20
У нас всі жінки по мамі варять на луковому бульйоні. Ріжете мілко велику луковицю і в киплячу воду, пів години до жовтого кольору, і варіть на цьому і борщ і суп, все буде смачно
Борщ у нас дієтичній, бо всі на дієтах. В цей бульйон кладемо картоплю і варимо до півготовності, потім все разом натерте буряк, морква, капуста, болгарський перець, після закипання додати олію пахучу, ще хвилин 10, 15 і готово. М´ясо варимо окремо
19 5
Невісточка ж 13 марта в 07:41
21
Ответ дляСусідка зверху
Самий смачний і є, коли тушити на сковорідці.
Все життя варила буряк. Останні два роки, тільки тушкую на сковорідці. Борщ виходить більш насичений.
Так же, обжариваем лук, морковь, буряк, туда же томатную пасту...
Борщ невероятный!
1 8
Любимка-анонимка 13 марта в 07:43
22
Я добавляю и тушеный и варный буряк)))) и вобще я зажарку блендерю , мне так вкуснее
1 1
З горіха зерня 13 марта в 07:43
23
А я чищу буряк и целый варю с мясом. Потом достаю буряк, и его натираю. Обжариваю лук и морковь, потом туда буряк тертый вареный, том.пасту, немного бальзамического уксуса.
1 2 1
Админко 13 марта в 07:45
24
Ответ дляРятівник Малібу
Я лише свинину відварюю
Все інше Торчин заправка
Швидко смачно і головне - завжди свіже
А не стояло чотири дні жиром в три пальці покрилося і кипяти і давись тиждень перекипяченим((
Оце точно не про смак та свіжість, фу
2 14
Міняйловна 13 марта в 07:47
25
Ответ дляЯжемать Мне можно
Варите буряк в коруже заранее. Потом в кастрюле варите картошку, одновременно делаете зажарку:лук,морковка,том паста. Закидываете к картошке,варите до готовности. В конце закидываете тертый буряк и совсем немного квашеной капусты. Доводите до кипения и сразу выключаете! Не варите с буряком, иначе цвет потеряет. Дайте настояться час.
Мне наоборот не нравится цвет свеклы.
Это ж не свекольник.
5 4
Міняйловна 13 марта в 07:49
26
Ответ дляАннуитет
Я так варю:
Приварюю буряк.
На малому вогні варю мʼясо, будь-яке( першу воду зливаю), додаю туди картоплю. Чищу буряк, яких охолов. На сковорідці тушкую разом буряк, моркву та цибулю, під кришкою. Потім додаю томатну пасту ( не багато) і ложку сметани жирної. Тушкується. Шинкую капусту та додаю до каструлі. Покипить хв 10, додаю тушкований буряк. Відкриваю фасоль консерванту, промиваю добре, до борщу. Сіль, цукор, перець, лавровий лист за смаком. В кінці зелень.
Зачем вы тот бульон сливаете?
Заморачиваться любите?
1 7 2
Сплюшка 13 марта в 07:49
27
Ответ дляЯжемать Мне можно
Варите буряк в коруже заранее. Потом в кастрюле варите картошку, одновременно делаете зажарку:лук,морковка,том паста. Закидываете к картошке,варите до готовности. В конце закидываете тертый буряк и совсем немного квашеной капусты. Доводите до кипения и сразу выключаете! Не варите с буряком, иначе цвет потеряет. Дайте настояться час.
Тоже так делаю. Цвет получается очень красивый всегда и проще.
Только капусту квашеную тушу отдельно и добавляю когда картошка уже готова.
7
Просто каралева 13 марта в 07:52
28
Автор постебалась))) а все и рады свои рецепты строчить, как будто кому то они нужны.
3 1 4 7
автор Синди Кроуфорд 13 марта в 07:52
29
Ответ дляНаша взяла
Ну если вам скучно можете что угодно изобретать, абы потянуть время.
Я тушу сразу лук+морковь+буряк
Треба саме тушити чи спочатку жарити цибулю і моркву?
Рятівник Малібу 13 марта в 07:52
30
Ответ дляАдминко
Оце точно не про смак та свіжість, фу
Удалено администрацией...
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!