Хитрушка-чекушка• 10 апреля 2024
Торт на заказ. Кто не кондитер и делал? Не знаю, что с этим делать(
Первый уговорили, сегодня второй, хотят еще. Простые домашние торты без украшений.
Я как-то думала, один и ок, но хотят еще.
Цену тоже не знаю, почитала, что продукты на 2 умножить. Ну 500 торт 2.5 +-.
Теперь надо шоколадный, пока не знаю какой.
Вроде как и подработка, приятно, все равно пеку, друзей кормлю, семья уже не может)
Это релакс для меня такой себе
С другой стороны я аматор, кухня без ремонта, считаю, что не особо имею право на такое… человека предупредила, ей пофиг на все, вкусно говорит.
Не знаю что с этим дальше делать…
Развиваться, мне 42, или свернуть это всё и не париться?
Я как-то думала, один и ок, но хотят еще.
Цену тоже не знаю, почитала, что продукты на 2 умножить. Ну 500 торт 2.5 +-.
Теперь надо шоколадный, пока не знаю какой.
Вроде как и подработка, приятно, все равно пеку, друзей кормлю, семья уже не может)
Это релакс для меня такой себе
С другой стороны я аматор, кухня без ремонта, считаю, что не особо имею право на такое… человека предупредила, ей пофиг на все, вкусно говорит.
Не знаю что с этим дальше делать…
Развиваться, мне 42, или свернуть это всё и не париться?
показать весь текст
3
6
7
ИзЮмрудная• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
Хорошая мука это какая? Советуйте)
Пока лучшая для меня зернари. Смотрю по хлебу)
Пока лучшая для меня зернари. Смотрю по хлебу)
Для бисквита не нужна высокобелковая, зернари не брала, не знаю может и норм, подойдет и барилла. Для панеттоне нет, там уже надо 14%
Садова гойдалка• 10 апреля 2024
Ответ дляИзЮмрудная
У меня не будет 200 грн... Больше.. мед, масло, сахар, хорошая мука, сливки литр, полтора домашние. Ну и я шоколадом еще поливаю..
Звичайний медовик зі сметанним кремом щойно порахувала - більше 190 грн не тягне, в 200 можна вкластися)
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
1
Вчителька з мікрорайону• 10 апреля 2024
Ответ дляМусик Пусик
Ви давно його робили? Не обійдеться в 100 грн.
В мене обійдеться, але вага менша за 1 кг, про що і кажу. За 250 грн буде корж на кефіру і не знаю чим зміщений щоб 2,5 кг.
1
Мальчижка• 10 апреля 2024
Ответ дляСтрекозей
И не раз. Это последняя тема:
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3516051
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3516051
Так там спрашивали как лучше сделать, а тут стоит ли продолжать 🤦🏻♀️ не к чему пристать?
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляВчителька з мікрорайону
А ви газ, воду, электрику порахували? Я продаю дешеві торты, але 2, 5 кг будуть коштувати більше 250грн. Наполеон на згущення молоці, на одне молоко потрібно 100грн., масло зараз не дешеве. Пергамент щось коштує.
В мене Наполеон классичний, там нема згущонки.
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Вчителька з мікрорайону• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Звичайний медовик зі сметанним кремом щойно порахувала - більше 190 грн не тягне, в 200 можна вкластися)
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
На 2,5 кг?
1
Не гоню• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
В мене Наполеон классичний, там нема згущонки.
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Старенька не может быть чистой?
2
ИзЮмрудная• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Звичайний медовик зі сметанним кремом щойно порахувала - більше 190 грн не тягне, в 200 можна вкластися)
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Я, наверное, неэкономная, либо отличаются рецепты, но да, крем я всегда делаю на сливках и использую шоколад почти во всех тортах.. Я вот так подумала, что у меня вряд ли бы кто-то захотел купить, т.к. вышло бы дорого))) Даже обычный бисквитный, а дешево я не умею)
1
1
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляНе гоню
Старенька не может быть чистой?
Может) но Вы же понимаете…
Я с 17 года на советчице🤣
Я с 17 года на советчице🤣
4
Садова гойдалка• 10 апреля 2024
Ответ дляВчителька з мікрорайону
На 2,5 кг?
Чесно, не знаю, порцію порахувала просто з цікавості, але, мабуть, ви праві, там менше вага дійсно. Взагалі, мене, може, не так зрозуміли: я не топлю за те, щоб дешево брати за торт, я просто маю на увазі, що торт на торт не схожий, що у всіх різні рецепти та інгредієнти - от до чого. Та і автор готує для друзів - там ціна по блату) Для чужих людей можна і більше поставити, тим більше, в Києві
1
Вчителька з мікрорайону• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
В мене Наполеон классичний, там нема згущонки.
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Якщо люди знають, що ви дома печете, то їх вибір. А ви самі дивіться, чи зможете дотримувати чистоту. Тут місце у холодильнику потрібне, не контактне ні з чим. Щоб домашні не заважали. Ну ви свою кухню краще знаєте
2
Дрібка щастя• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Звичайний медовик зі сметанним кремом щойно порахувала - більше 190 грн не тягне, в 200 можна вкластися)
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Ну це ви самі продукти порахували?
Вчителька з мікрорайону• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Чесно, не знаю, порцію порахувала просто з цікавості, але, мабуть, ви праві, там менше вага дійсно. Взагалі, мене, може, не так зрозуміли: я не топлю за те, щоб дешево брати за торт, я просто маю на увазі, що торт на торт не схожий, що у всіх різні рецепти та інгредієнти - от до чого. Та і автор готує для друзів - там ціна по блату) Для чужих людей можна і більше поставити, тим більше, в Києві
2, 5 кг хліба з варенням будуть коштувати 200грн + вода і т.д Піду і я перерахую, може не те печу.
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Звичайний медовик зі сметанним кремом щойно порахувала - більше 190 грн не тягне, в 200 можна вкластися)
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Може, у вас борошно нордік і вершки дорогі, і тд, але рецепти різні, інгредієнти різні. Автор, я думаю, з простіших пече
Так, це на вагу 1.5+- у Вас буде.
Якщо классичний рецепт.
Борошно Зернарі в мене.
Вершки до чого не зрозуміла
Якщо классичний рецепт.
Борошно Зернарі в мене.
Вершки до чого не зрозуміла
1
дожену і ощасливлю• 10 апреля 2024
Ответ дляВчителька з мікрорайону
Вы праві, вафельний зі згущеним молоком обійдеться 100 грн, і то кг не буде.
Та ладно - сгущёнка 80, пол пачки масла 30, коржи 40 - уже 150.
1
ИзЮмрудная• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
Так, це на вагу 1.5+- у Вас буде.
Якщо классичний рецепт.
Борошно Зернарі в мене.
Вершки до чого не зрозуміла
Якщо классичний рецепт.
Борошно Зернарі в мене.
Вершки до чого не зрозуміла
Это автор коммента мне писала. Я со сметаной магазинной не делаю просто, потому написала про сливки.
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляВчителька з мікрорайону
Якщо люди знають, що ви дома печете, то їх вибір. А ви самі дивіться, чи зможете дотримувати чистоту. Тут місце у холодильнику потрібне, не контактне ні з чим. Щоб домашні не заважали. Ну ви свою кухню краще знаєте
Так, я розумію, що в холодильнику має бути все окремо. Поки що для торту тортниця, для іншого скляні судки.
Дякую за слушні поради)
Дякую за слушні поради)
Дрібка щастя• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
В мене Наполеон классичний, там нема згущонки.
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
Я розумію, що може і 250 було б норм.
Але поки черги нема, це мене знайома вмовила, я взагалі не хотіла на продаж.
Ну от і питаю тут.
Мене зупиняє, що це велика відповідальність, що до чистоти.
Що маю стареньку кухню і стареньку газову плиту
От я завтра свій медовий порахую. Аж цікаво стало.
Не знецінюйте свою працю.
Не знецінюйте свою працю.
3
ИзЮмрудная• 10 апреля 2024
Ответ длядожену і ощасливлю
Та ладно - сгущёнка 80, пол пачки масла 30, коржи 40 - уже 150.
А я еще кладу лимона сок и орехи молотые....И мне пачки коржей мало минимум 2
Короче я по максимуму)))
Пушкининиана• 10 апреля 2024
Автор, я много лет именно такие и покупала. На все днюхи. Потом научилась сама печь. Конечно пеките, домашний торт намного вкуснее магазинных
2
Не гоню• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
Может) но Вы же понимаете…
Я с 17 года на советчице🤣
Я с 17 года на советчице🤣
Тогда,не заморачивайтесь -пеките,творите и денежек заработайте, пусть все у Вас получается!
дожену і ощасливлю• 10 апреля 2024
Ответ дляИзЮмрудная
А я еще кладу лимона сок и орехи молотые....И мне пачки коржей мало минимум 2
Короче я по максимуму)))
О, точно, орехи. Я ещё один корж мажу не очень сладким вареньем, тогда в целом торт не такой приторный. А вы сок лимона куда? В сгущёнку?
Садова гойдалка• 10 апреля 2024
Автор, ви ж розумієте, що той, хто париться щодо кухні - той не ваш клієнт все рівно, він до вас не прийде. А той, кому треба смачний простий домашній торт - того стара плита не цікавитиме) Просто дотримуйтесь чистоти, товарного сусідста, гігієни, щоб безпечно було для людей і все буде ок
5
ИзЮмрудная• 10 апреля 2024
Ответ длядожену і ощасливлю
О, точно, орехи. Я ещё один корж мажу не очень сладким вареньем, тогда в целом торт не такой приторный. А вы сок лимона куда? В сгущёнку?
Да. Масло, сок и сгущенку взбить, потом орехи молотые) Ням-ням)
Тьфу, на вас, автор, с тортами на ночь)
Тьфу, на вас, автор, с тортами на ночь)
3
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Чесно, не знаю, порцію порахувала просто з цікавості, але, мабуть, ви праві, там менше вага дійсно. Взагалі, мене, може, не так зрозуміли: я не топлю за те, щоб дешево брати за торт, я просто маю на увазі, що торт на торт не схожий, що у всіх різні рецепти та інгредієнти - от до чого. Та і автор готує для друзів - там ціна по блату) Для чужих людей можна і більше поставити, тим більше, в Києві
Автор дякує за участь і поради)
Так то це не дуже подруга. Взагалі то не подруга.
Але всі намагаються зробити з мене кондитера)
А я не люблю ті всі прикраси.
Ото як би тортик до чаю, то воно моє)
Але і на тому переймаюсь…
Так то це не дуже подруга. Взагалі то не подруга.
Але всі намагаються зробити з мене кондитера)
А я не люблю ті всі прикраси.
Ото як би тортик до чаю, то воно моє)
Але і на тому переймаюсь…
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляПушкининиана
Автор, я много лет именно такие и покупала. На все днюхи. Потом научилась сама печь. Конечно пеките, домашний торт намного вкуснее магазинных
Спасибо большое за такой простой, и такой поддерживающий коммент😍
дожену і ощасливлю• 10 апреля 2024
Ответ дляИзЮмрудная
Да. Масло, сок и сгущенку взбить, потом орехи молотые) Ням-ням)
Тьфу, на вас, автор, с тортами на ночь)
Тьфу, на вас, автор, с тортами на ночь)
А я на ночь наелась кекса из Сильпо. - такой маленький кирпичик по 42грн - люблю его. Поэтому к теме автора спокойна.
2
автор
Хитрушка-чекушка
• 10 апреля 2024
Ответ дляСадова гойдалка
Автор, ви ж розумієте, що той, хто париться щодо кухні - той не ваш клієнт все рівно, він до вас не прийде. А той, кому треба смачний простий домашній торт - того стара плита не цікавитиме) Просто дотримуйтесь чистоти, товарного сусідста, гігієни, щоб безпечно було для людей і все буде ок
Да, наверное Вы очень правы)
Садова гойдалка• 10 апреля 2024
Ответ дляХитрушка-чекушка
Автор дякує за участь і поради)
Так то це не дуже подруга. Взагалі то не подруга.
Але всі намагаються зробити з мене кондитера)
А я не люблю ті всі прикраси.
Ото як би тортик до чаю, то воно моє)
Але і на тому переймаюсь…
Так то це не дуже подруга. Взагалі то не подруга.
Але всі намагаються зробити з мене кондитера)
А я не люблю ті всі прикраси.
Ото як би тортик до чаю, то воно моє)
Але і на тому переймаюсь…
Скажу по собі: я, наприклад, обожнюю пекти, прикрашати - не особо, байдужа до цього. Чесно кажучи, мені до душі низькі великі прямокутні або квадратні торти без прикрас, а не височенні з декором, який по ціні і геморності перевищує сам торт)
3
сЛАдКОежКА• 10 апреля 2024
Не люблю солодке, але з задоволенням з´їла би Ваш наполеон
. Якщо Вам подобається- печіть. Ви думаєте всі хто готує на заказ мають гарну кухню? Багато хто соле,квасе,марінує, ліпить, і це все хтось купує
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу