КонФФетОшка• 19 апреля 2024
Как разводить сухое молоко, чтобы получилось без комочков?
ЦібаФу• 19 апреля 2024
Це така якість сухого молока. Якщо дешеве, то як з млинцями - в парі ложок води розтерти, потім додавати трохи води і знову мішати, а потім ще блендером чи через сито.
1
Б´ю байдики• 19 апреля 2024
При температурі води 50-60 градусів. Якщо є грудочки, дайте постояти, вони розійдуться. В меншій температурі не розчиниться, в більшій завариться і грудочки не розійдуться.
1
Катя_Снежинка• 19 апреля 2024
Як вище написали в маленькій кількості води і вода потрібна бути добре теплою. Вінчиком в пару столових ложок розмішую, потім додаю ще воду
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу