sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_178
КонФФетОшка• 19 апреля 2024

Как разводить сухое молоко, чтобы получилось без комочков?

3 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_35
ЦібаФу• 19 апреля 2024
1
Це така якість сухого молока. Якщо дешеве, то як з млинцями - в парі ложок води розтерти, потім додавати трохи води і знову мішати, а потім ще блендером чи через сито.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_6
Б´ю байдики• 19 апреля 2024
2
При температурі води 50-60 градусів. Якщо є грудочки, дайте постояти, вони розійдуться. В меншій температурі не розчиниться, в більшій завариться і грудочки не розійдуться.
heart 1
noavatar
Катя_Снежинка• 19 апреля 2024
3
Як вище написали в маленькій кількості води і вода потрібна бути добре теплою. Вінчиком в пару столових ложок розмішую, потім додаю ще воду
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff