Слухи-руки не распускаю• 26 июля 2024
Вы любите дорадо? Как готовите и где покупаете?
Белая и пушистая• 26 июля 2024
Запекаю с овощаами, как любую другую рыбу либо просто на гриле, но я больше сибас люблю
Покупаю в Фоззи, Сильпо, Ашане...
Покупаю в Фоззи, Сильпо, Ашане...
1
Дело было давно• 26 июля 2024
Рыба как рыба. Ничего сверх естественного, беру в Новусе или Сильпо, обычно запекаю в духовке или на гриле.
Доктор Варвар• 26 июля 2024
підсолюю, в середину лимон кладу пару дольок. І лимонний перчик зверху. На грілі на вулиці.
Доктор Варвар• 26 июля 2024
Ответ дляЛепетун
В духовці, або на грилі. Вона продається всюди, або чоловік ловить
Ой, а де ви? Супер , що можна підти наловити дорадо.
1
База_птеродактилей• 26 июля 2024
люблю, а что ее готовить - рыба, фольга, лимон, кинза или кто что из зелени любить, соль. 22 минуты и готово!! всем рекомендую.
Король дивана• 26 июля 2024
Запікаю в мультипечі. Солю, перчу, спеції для риби і розмарин, лимон. Люблю дорадо, бо там майже нема кісток. Мені смакує з білим вином
Доктор Варвар• 26 июля 2024
Ответ дляДело было давно
Рыба как рыба. Ничего сверх естественного, беру в Новусе или Сильпо, обычно запекаю в духовке или на гриле.
Ну ніхто не пише , що вона свєрхєстєствєнна)) Звісно це риба і автор питає, хто як робить і чи любимо. Її багато хто бере і любить, бо м´ясо без специфічних присмаків, нейтральне.
1
Лепетун• 26 июля 2024
Ответ дляДоктор Варвар
Ой, а де ви? Супер , що можна підти наловити дорадо.
Океан не далеко
Сижу_и_плачу• 26 июля 2024
Не очень, как и все костлявое. Покупаю на рыбацком рынке когда возле моря живу
5
1
вАлнуюся сильнА• 26 июля 2024
Нормальна риба. Тих грошей, що за неї просять, звісно, не варта. Купую, коли є знижки в сільпо.
Запікаю в духовці. Але наступного разу хочу спробувати смажену.
Запікаю в духовці. Але наступного разу хочу спробувати смажену.
2
Папобус• 26 июля 2024
А сібас і дорадо їм луску чистити треба?
Я ніколи не купувала їх бо не чищу рибу, мій максимум скумбрія, тріска, лосось, хек
Я ніколи не купувала їх бо не чищу рибу, мій максимум скумбрія, тріска, лосось, хек
Зубожиння• 26 июля 2024
Ответ дляПапобус
А сібас і дорадо їм луску чистити треба?
Я ніколи не купувала їх бо не чищу рибу, мій максимум скумбрія, тріска, лосось, хек
Я ніколи не купувала їх бо не чищу рибу, мій максимум скумбрія, тріска, лосось, хек
Я завжди купую в Новусі/Фоззі/Метро, там завжди чищена
всемВсёИмного• 26 июля 2024
Беру в новусе, сильпо и метро
Обожаю на гриле ( открытом)
Она тогда с корочкой и жирок весь вытекает.
Она нежная, сочная и костей мало ( те что есть крупные и легко отходят от мяса
Обожаю на гриле ( открытом)
Она тогда с корочкой и жирок весь вытекает.
Она нежная, сочная и костей мало ( те что есть крупные и легко отходят от мяса
1
Папобус• 26 июля 2024
Ответ дляЗубожиння
Я завжди купую в Новусі/Фоззі/Метро, там завжди чищена
Дякую, бо я давно на неї дивлюсь і хочеться і колеться, і а вдруг нечищена. Хоча мені здавалось, що в новусі на ній таки луска є.
1
Зубожиння• 26 июля 2024
Ответ дляПапобус
Дякую, бо я давно на неї дивлюсь і хочеться і колеться, і а вдруг нечищена. Хоча мені здавалось, що в новусі на ній таки луска є.
Тоді запитайте в вашому Новусі, вони підкажуть чищена або ні.
Риба смачна, я правда ніколи не пробувала смажити. Ми завжди в духовці з овочами, або на грилі з розмарином та лимоном, або з чим завгодно що є дома.
Риба смачна, я правда ніколи не пробувала смажити. Ми завжди в духовці з овочами, або на грилі з розмарином та лимоном, або з чим завгодно що є дома.
1
Stepa_nida• 26 июля 2024
Беру в Метро
Готую просто з сіллю - запікаю в мультипечі, потім до готової додаю соус (в сковорідці розігріти легкі або середньої жирності вершки з крем-сиром, додати гірчицю, прогріти).
Готую просто з сіллю - запікаю в мультипечі, потім до готової додаю соус (в сковорідці розігріти легкі або середньої жирності вершки з крем-сиром, додати гірчицю, прогріти).
После 18• 26 июля 2024
Ответ дляПапобус
Дякую, бо я давно на неї дивлюсь і хочеться і колеться, і а вдруг нечищена. Хоча мені здавалось, що в новусі на ній таки луска є.
Обычно чистят ту, которая начинает портиться. У нее даже по глазам видно, что хорошо полежавшая. Глаза мутные.
Папобус• 26 июля 2024
Ответ дляЗубожиння
Тоді запитайте в вашому Новусі, вони підкажуть чищена або ні.
Риба смачна, я правда ніколи не пробувала смажити. Ми завжди в духовці з овочами, або на грилі з розмарином та лимоном, або з чим завгодно що є дома.
Риба смачна, я правда ніколи не пробувала смажити. Ми завжди в духовці з овочами, або на грилі з розмарином та лимоном, або з чим завгодно що є дома.
Ну, все! В мене аж слинка потекла. Сьогодні ввечері поїду пошукаю очищену і запечу собі.
А ви на електрогрилі смажте? В мене є тефаль оптигріль і аерогриль
А ви на електрогрилі смажте? В мене є тефаль оптигріль і аерогриль
Папобус• 26 июля 2024
Ответ дляПосле 18
Обычно чистят ту, которая начинает портиться. У нее даже по глазам видно, что хорошо полежавшая. Глаза мутные.
От дякую дуже, така наче маленька логічна деталь, а я б і не подумала і не звернула б уваги.
Зубожиння• 26 июля 2024
Смажили по різному, на відкритому вогні смачніше (але на природі все смачніше), якщо дома то в мене електро гриль Тефаль (оптігриль).
Розбещена цяточка• 26 июля 2024
Только ее и ем последний год. Беру в супермаркетах на льду. Ее там разделывают, дома только немного солю и в духовку. Обожаю!
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
