Кому там слова не давали• Изменено 12 августа 2024
Дівоньки, хто готує бограч? За яким рецептом?
Буду вдячна. Бо в інеті їх декілька.
Томатну пасту магазинну чи можна помідори блендерити?
Дякую
Томатну пасту магазинну чи можна помідори блендерити?
Дякую
Заикальница• 12 августа 2024
то й тут буде декілька, як і в інтернеті.
вибирайте той, що вам до смаку
вибирайте той, що вам до смаку
1
2
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗаикальница
то й тут буде декілька, як і в інтернеті.
вибирайте той, що вам до смаку
вибирайте той, що вам до смаку
Почитаю, що намишуть)
Заикальница• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Почитаю, що намишуть)
а рецепти в інтернеті якісь інші люди пишуть? ну серйозно...
5
Засомневаю• 12 августа 2024
Найсмачніший богач в казані на вогні.
А варіанти спробуйте різні, зараз літо то спробуйте спочатку помідори через блендер а там вже зрозумієте що вам смачніше.
А варіанти спробуйте різні, зараз літо то спробуйте спочатку помідори через блендер а там вже зрозумієте що вам смачніше.
1
Да, я блондинка!• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Почитаю, що намишуть)
Як на мене помідори можна додати, але паста обов´язкова.
Хочу на Балі• 12 августа 2024
Я не готую регулярно, робила цього літа перший раз за цим рецептом, вийшло смачно. Ще плюс додавала перемелені білі гриби
2
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗаикальница
а рецепти в інтернеті якісь інші люди пишуть? ну серйозно...
Інші
Да, я блондинка!• 12 августа 2024
Автор, я живу в Прикарпатті і куштувала бограч в самих різних ресторанах.
І це бограч відрізнятись може просто кардинально! В одному ресторані це смачний томатний суп, в іншому це така розварена в хлам підлива, теж дуже смачно.
І це бограч відрізнятись може просто кардинально! В одному ресторані це смачний томатний суп, в іншому це така розварена в хлам підлива, теж дуже смачно.
1
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗасомневаю
Найсмачніший богач в казані на вогні.
А варіанти спробуйте різні, зараз літо то спробуйте спочатку помідори через блендер а там вже зрозумієте що вам смачніше.
А варіанти спробуйте різні, зараз літо то спробуйте спочатку помідори через блендер а там вже зрозумієте що вам смачніше.
Не знаю яке мясо брати... є ребоа мясисті і лопатка
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляДа, я блондинка!
Автор, я живу в Прикарпатті і куштувала бограч в самих різних ресторанах.
І це бограч відрізнятись може просто кардинально! В одному ресторані це смачний томатний суп, в іншому це така розварена в хлам підлива, теж дуже смачно.
І це бограч відрізнятись може просто кардинально! В одному ресторані це смачний томатний суп, в іншому це така розварена в хлам підлива, теж дуже смачно.
Я декілька разів їла в Карпатах. Завджи це такі наваристі і жирненькі і гострі
Заикальница• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Інші
то ви точно знаєте, хто вони, знайомі?
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗаикальница
то ви точно знаєте, хто вони, знайомі?
Я запитала тут. Це заборонено? Чи чого ви до мене причепились
1
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляХочу на Балі
Я не готую регулярно, робила цього літа перший раз за цим рецептом, вийшло смачно. Ще плюс додавала перемелені білі гриби
Дякую Вам!
Заикальница• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Я запитала тут. Це заборонено? Чи чого ви до мене причепились
ні, не заборонено, просто в інтернеті такі ж самі ’перевірені’ рецепти, як і тут дівчата пишуть. а бограч взагалі правильно готується в казані на відкритому вогні, ви зможете таке відтворити вдома?
Да, я блондинка!• 12 августа 2024
Напишу свій рецепт. Але він соборна солянка як я його бачу. Зауважу я корегую рецепт за власними вподобаннями.
Обжарюю в Казані м´ясо, телятину, краще грудинку, свинину (взагалі що ж в холодильнику) щось копченне, чи грудинку чи ребра. До скоринки. Додаю цибулю, моркву, червоний перець, часник, гострий перець. Коли обсмажиться томатна паста, можна звісно свіжі помідори за сезоном. Заливаємо водою і тушкуємо 1-2 години, додаємо картоплю і ще тушкую годину щоб картопля розвариласб
Обжарюю в Казані м´ясо, телятину, краще грудинку, свинину (взагалі що ж в холодильнику) щось копченне, чи грудинку чи ребра. До скоринки. Додаю цибулю, моркву, червоний перець, часник, гострий перець. Коли обсмажиться томатна паста, можна звісно свіжі помідори за сезоном. Заливаємо водою і тушкуємо 1-2 години, додаємо картоплю і ще тушкую годину щоб картопля розвариласб
1
3
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляДа, я блондинка!
Напишу свій рецепт. Але він соборна солянка як я його бачу. Зауважу я корегую рецепт за власними вподобаннями.
Обжарюю в Казані м´ясо, телятину, краще грудинку, свинину (взагалі що ж в холодильнику) щось копченне, чи грудинку чи ребра. До скоринки. Додаю цибулю, моркву, червоний перець, часник, гострий перець. Коли обсмажиться томатна паста, можна звісно свіжі помідори за сезоном. Заливаємо водою і тушкуємо 1-2 години, додаємо картоплю і ще тушкую годину щоб картопля розвариласб
Обжарюю в Казані м´ясо, телятину, краще грудинку, свинину (взагалі що ж в холодильнику) щось копченне, чи грудинку чи ребра. До скоринки. Додаю цибулю, моркву, червоний перець, часник, гострий перець. Коли обсмажиться томатна паста, можна звісно свіжі помідори за сезоном. Заливаємо водою і тушкуємо 1-2 години, додаємо картоплю і ще тушкую годину щоб картопля розвариласб
Дякую
Засомневаю• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Не знаю яке мясо брати... є ребоа мясисті і лопатка
Богач робиться саме із різних видів м´яса. Спробуйте і так і так.
Я стараюсь брати свинини яловичини і свинячі ребра плюс можна ковбаси сирокопченої та найголовніше кусочки сала. Звичайно не кілограм а по 200 грам всього потроху.
Я до цього прийому прийшла поступово і зрозуміла що мені так смачніше.
Але знову-таки це мої вподобання а ви робіть як вам зручно і смачно
Я стараюсь брати свинини яловичини і свинячі ребра плюс можна ковбаси сирокопченої та найголовніше кусочки сала. Звичайно не кілограм а по 200 грам всього потроху.
Я до цього прийому прийшла поступово і зрозуміла що мені так смачніше.
Але знову-таки це мої вподобання а ви робіть як вам зручно і смачно
1
1
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗаикальница
ні, не заборонено, просто в інтернеті такі ж самі ’перевірені’ рецепти, як і тут дівчата пишуть. а бограч взагалі правильно готується в казані на відкритому вогні, ви зможете таке відтворити вдома?
Гарного вам дня)
1
автор
Кому там слова не давали
• 12 августа 2024
Ответ дляЗасомневаю
Богач робиться саме із різних видів м´яса. Спробуйте і так і так.
Я стараюсь брати свинини яловичини і свинячі ребра плюс можна ковбаси сирокопченої та найголовніше кусочки сала. Звичайно не кілограм а по 200 грам всього потроху.
Я до цього прийому прийшла поступово і зрозуміла що мені так смачніше.
Але знову-таки це мої вподобання а ви робіть як вам зручно і смачно
Я стараюсь брати свинини яловичини і свинячі ребра плюс можна ковбаси сирокопченої та найголовніше кусочки сала. Звичайно не кілограм а по 200 грам всього потроху.
Я до цього прийому прийшла поступово і зрозуміла що мені так смачніше.
Але знову-таки це мої вподобання а ви робіть як вам зручно і смачно
Теж думаю кинути яловичини трохи. Сало треба купити
2
Заикальница• 12 августа 2024
Ответ дляКому там слова не давали
Гарного вам дня)
дякую.
вам вже запропонували рецепт з інтернету, доречі.
вам вже запропонували рецепт з інтернету, доречі.
Бла бла бла• 12 августа 2024
В казані вижарити шкварки з сала по-венгерськи, дістати їх.
Закинути курячі ноги, обжарити і також дістати.
Потім закидати - цибулю, моркву, м´ясо свині, теляти, картоплю, перець, помідори, можна баклажан, повернути м´ясо курки. Залити водою і посолити, поперчити. Хай саме себе тушить 2-3 години. В кінці додати часник і багатенно паприки. Ще хвилин 15 поварити помішуючи, щоб паприка не підгорала. Зелень в тарілку.
Закинути курячі ноги, обжарити і також дістати.
Потім закидати - цибулю, моркву, м´ясо свині, теляти, картоплю, перець, помідори, можна баклажан, повернути м´ясо курки. Залити водою і посолити, поперчити. Хай саме себе тушить 2-3 години. В кінці додати часник і багатенно паприки. Ще хвилин 15 поварити помішуючи, щоб паприка не підгорала. Зелень в тарілку.
1
Lenusikkuz• 13 августа 2024
Мій рецепт. В окремій каструлі відварюю квасолю. Так це вже більше боб гуляш, але я так люблю. В Казані з товстим дном смажу копчене сало порізане дриібним кубиком. До сала додаю нарізане кубиками мʼясо . Я люблю з телятиною робити. Потім кладу нарізані моркву, цибулю і солодкий перець (перцю не шкодую), і нарізаний часник. Солю, перчу сумішшю перців, додаю лавровий лист і багато сушеної солодкої паприки і трохи гострої . І тушкую це все на маленькому вогні приблизно 1,5 години. Потім кладу картоплю, квасолю і тушкую ще хвилин 40. Як бачите я не використовую томат.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу