ТрамвайGirl• 08 октября 2024
Дівчата, що готуєте цікавого з заморських страв?
Я не любю готувати, тільки щось просте і максимально швидке.
Але останній хочеться чогось незвичного, навіть не шкода часу, що витрачаю на страви, навіть якщо вони не виходять так, як заплановано.
Вже готувала французський рататуй, італійську карбонару, грузинську чихиртму, оджахурі, чахохбілі, венгерський гуляш з чепетками і індійський чай масала.
Але останній хочеться чогось незвичного, навіть не шкода часу, що витрачаю на страви, навіть якщо вони не виходять так, як заплановано.
Вже готувала французський рататуй, італійську карбонару, грузинську чихиртму, оджахурі, чахохбілі, венгерський гуляш з чепетками і індійський чай масала.
2
Экспертиза• 08 октября 2024
Болоньезе швидко і просто. Тірамісу. Є гроші том ям. Харчо. Цибулевий суп.
1
автор
ТрамвайGirl
• 08 октября 2024
Ответ дляРубаю олівлє
Варю італійські макарошки. Рахується?
Звичайно
НичеНипанимаю• 08 октября 2024
Ответ дляРубаю олівлє
Варю італійські макарошки. Рахується?
И я каждый день
Самая СоветЧиваЯ• 08 октября 2024
Ответ дляРубаю олівлє
Варю італійські макарошки. Рахується?
Приготуйте до них ще цибуляний джем зі смаком грибів. Рецепт у Енді шеф. Реально, наче з грибами, але їх там немає)))
1
Дайте подуться• 08 октября 2024
Курицу в кисло-сладком соусе, стир фрай, всякие удоны с овощами и мясом, суши
Грузинские блюда-хачапури, чахохбили, чанахи, чашушули...
Грузинские блюда-хачапури, чахохбили, чанахи, чашушули...
1
Ms. Похвала• 08 октября 2024
Шакшука, фунчоза, бататная лапша, рисовая лапша. С соусами и овощами.
1
Самая СоветЧиваЯ• 08 октября 2024
Ответ дляЮпитерная
А що в них заморського?
Це грузинська кухня
2
Юпитерная• 08 октября 2024
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Це грузинська кухня
Я чомусь завжди вважала чанахи частиною західноукраїнської , карпатської кухні
1
1
Простоваля• 08 октября 2024
Почитала эти все названия, погуглила, так мясо тушеное с разными добавками, а название ))))язык сломаешь
автор
ТрамвайGirl
• 08 октября 2024
Ответ дляПростоваля
Почитала эти все названия, погуглила, так мясо тушеное с разными добавками, а название ))))язык сломаешь
Від добавок багато що залежить.
Я коли почала добавляти спції, що в рецептах написані, а не просто сіль/перець, то відчула різницю.
Я коли почала добавляти спції, що в рецептах написані, а не просто сіль/перець, то відчула різницю.
Простоваля• 08 октября 2024
Ответ дляТрамвайGirl
Від добавок багато що залежить.
Я коли почала добавляти спції, що в рецептах написані, а не просто сіль/перець, то відчула різницю.
Я коли почала добавляти спції, що в рецептах написані, а не просто сіль/перець, то відчула різницю.
спеції авжеж мінять дуже смак страви, але мої домашні дуже крутять носом на них, експериментувати мені може мати наслідки))))
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу