sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_62
Этожзвяздаяегообожаю• 26 октября 2024

Це смачне поєднання в торті, як вважаєте?

Це смачне поєднання в торті, як вважаєте ?
Хочу зробити такий торт, але якось є сумніви. Ніколи не робила з безе. І може хтось підкаже, як зробити так, що безе не розмокло від крему ?
attached-photo
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_177
Аноним_Русалка• 26 октября 2024
1
Я обожаю с безе. Есть даже такое пирожное безе-крем масляный- безе, ничего не размокает. Его же не неделями хранят. Еще молотые орехи туда подходят.
like 6
anonim_62
автор Этожзвяздаяегообожаю • 26 октября 2024
2
Ответ дляАноним_Русалка
Я обожаю с безе. Есть даже такое пирожное безе-крем масляный- безе, ничего не размокает. Его же не неделями хранят. Еще молотые орехи туда подходят.
Дякую за відповідь! Я просто з безе тільки торт Снікерс робила
anonim_177
Аноним_Русалка• 26 октября 2024
3
Я пеку такой, но крем масляный со сгущенкой.
anonim_62
автор Этожзвяздаяегообожаю • 26 октября 2024
4
Ответ дляАноним_Русалка
Я пеку такой, но крем масляный со сгущенкой.
https://youtu.be/3y4myiIHrhI?si=P22Eoc6RbOVQOu5N
Дякую за відповідь!
like 1
anonim_180
Аноним_• 26 октября 2024
5
Відокремлюєте безе кремом шарлотт, або масляним, тоді не розмокне.
heart 1
anonim_215
Показушница• 26 октября 2024
6
Ви ж розумієте,що це ДУЖЕ індивідуально ?
Комусь смачно буде,комусь - ні

Я наприклад безе обожнюю,але терпіти не можу торти (та будь-які десерти/випічку з фруктами,ягодами,навіть у вигляді кремів
anonim_145
Заикальница• 26 октября 2024
7
а как в киевском торте не размокает
like 1
anonim_128
Ластовиння• 26 октября 2024
8
Щоб безе не роз крало, його ізолюють від рідин( включно тих, що в кремові) жирами чи шоколадом . Простими словами : безе прошаровують масляним кремом з двох боків або покривають шоколадом, щоб не натягнув вологу і не розкис
anonim_62
автор Этожзвяздаяегообожаю • 27 октября 2024
9
Ответ дляЛастовиння
Щоб безе не роз крало, його ізолюють від рідин( включно тих, що в кремові) жирами чи шоколадом . Простими словами : безе прошаровують масляним кремом з двох боків або покривають шоколадом, щоб не натягнув вологу і не розкис
Дуже дякую за корисну відповідь!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff