sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_219
Видна міленіалка• 10 ноября 2024

Какое блюдо, из тех что вы пробовали, было максимально странным? У меня это

У меня это пирожки с конфетами внутри.
Странно и невкусно.
показать весь текст
face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 2
126 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
61
Ответ дляЛатвийские_Номера
А яка має бути цибуля в олів´є?
Ніякої. Вона смердить жахливо.
dislike 1 woman_facepalming 9 like 10 face_with_tears_of_joy 3
anonim_216
Кукарикуууууу• 10 ноября 2024
62
Ответ дляЛатвийские_Номера
А яка має бути цибуля в олів´є?
А навіщо вона там взагалі?
woman_facepalming 4 like 9
anonim_50
дамаБезСобачки• 10 ноября 2024
63
Ответ дляЙосип_молодий
Для мене дивний будь-який тар-тар. Особливо оцей котлетний набір: фарш яловичий, цибуля, сире яйце брррр Але я те не куштувала. Не змогла б.
Під холодну горілочку чудова закуска
like 2 dislike 1
anonim_174
Латвийские_Номера• 10 ноября 2024
64
Дівчата, тихіше будьте, запитання не до вас)
Отчебучкина написала не любить олів´є з сирою цибулею, може їй з вареною або смаженою смакує.
Взагалі, питання цибулі в олів´є дуже спірне)))
like 7 woman_facepalming 4
anonim_174
Латвийские_Номера• 10 ноября 2024
65
Дивним видався вінегрет з гірчицею
anonim_187
Помаранчова душа• 10 ноября 2024
66
Ответ дляВидна міленіалка
Я раньше терпеть не могла оливье из-за сырого лука.
А я винегрет, потому что для моих родителей винегрет должен был быть с луком, хоть застрелись. Спасибо, что в оливье не клали, правда очень редко делали.
woman_facepalming 1
anonim_50
дамаБезСобачки• 10 ноября 2024
67
Ответ дляЛатвийские_Номера
Дівчата, тихіше будьте, запитання не до вас)
Отчебучкина написала не любить олів´є з сирою цибулею, може їй з вареною або смаженою смакує.
Взагалі, питання цибулі в олів´є дуже спірне)))
То це її проблеми)
woman_facepalming 1
anonim_18
АсобеннАя• 10 ноября 2024
68
Томатне морозиво, пиріжки з квасолею, гречкою, ще свекруха варит холодець тільки з свинячих копит, погано помитих(((
Котлети з кільки, кутя, жарений оселедець (((
face_with_tears_of_joy 3
anonim_165
неДодекаэдр• 10 ноября 2024
69
Ответ дляВидна міленіалка
А чому вона ті цукерки просто так не їсть? Пиріжки ж зробити можна з чимось більше поєднуваним з тістом
Можливо це в неї ’смак дитинства’. Мій батько каже, що його мама таке пекла і було смачно. Батько народився одразу після другої світової, в селі. Я так розумію, не багато смачного було. І якщо просто з´їсти цукерки, то й не помітиш. А коли в пиріжках, то багато ж не влізе)
like 3
anonim_187
Помаранчова душа• 10 ноября 2024
70
Ответ дляЛатвийские_Номера
Дівчата, тихіше будьте, запитання не до вас)
Отчебучкина написала не любить олів´є з сирою цибулею, може їй з вареною або смаженою смакує.
Взагалі, питання цибулі в олів´є дуже спірне)))
Ну есть любители, которые лук везде добавляют. У подружки мама в оливье кроме лука еще и чеснок добавляла. Гадость редкая, а им так привычно и вкусно было
face_with_tears_of_joy 3 like 2
anonim_87
Червона ікорка• 10 ноября 2024
71
Ответ дляЙосип_молодий
Для мене дивний будь-який тар-тар. Особливо оцей котлетний набір: фарш яловичий, цибуля, сире яйце брррр Але я те не куштувала. Не змогла б.
потому, что тар тар - это не про котлетный фарш
но у нас мало кто об этом знает, отсюда - зачем заморачиваться?
у нас и шалот мало кто понимает, зачем?
woman_facepalming 2 like 4
anonim_37
Морковна• 10 ноября 2024
72
Ответ дляKsenia2291
Борщ с рыбой, это с консервированной килькой?) В Полтаве чуть ли это повседневное блюдо , но я не люблю)
Взагалі на півдні України борщ готували з бичками. Рибу смажили, а потім варили борщ і ці смажені бички туди додавали. Їли таке і холодним.
А потім вже з´явилися варіації приготування з консервованої кільки в томаті.
heart 1
anonim_82
Отчебучкина• 10 ноября 2024
73
Ответ дляЛатвийские_Номера
А яка має бути цибуля в олів´є?
У нас ні у рідних, ні у знайомих не було ніякої цибулі, або зелена трохи, і навіть не знала до 25 років, що там буває звичайна цибуля)
like 4 woman_facepalming 4
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
74
Ответ дляЛатвийские_Номера
Дівчата, тихіше будьте, запитання не до вас)
Отчебучкина написала не любить олів´є з сирою цибулею, може їй з вареною або смаженою смакує.
Взагалі, питання цибулі в олів´є дуже спірне)))
Що??
woman_facepalming 2
anonim_82
Отчебучкина• 10 ноября 2024
75
Ответ дляМорковна
Взагалі на півдні України борщ готували з бичками. Рибу смажили, а потім варили борщ і ці смажені бички туди додавали. Їли таке і холодним.
А потім вже з´явилися варіації приготування з консервованої кільки в томаті.
У нас на сході теж такий готували, з бичками, кількою, смаженими карасями, я іноді і зараз буває з бичками приготую.
like 1
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
76
Ответ дляАсобеннАя
Томатне морозиво, пиріжки з квасолею, гречкою, ще свекруха варит холодець тільки з свинячих копит, погано помитих(((
Котлети з кільки, кутя, жарений оселедець (((
Ви мабуть перше місце взяли!
face_with_tears_of_joy 2
anonim_10
Йосип_молодий• 10 ноября 2024
77
Ответ дляНе їм після шостої
А яка взагалі необхідність їсти пиріжки? Не їсть їх дитина - і добре
Ну він обгризав верхушки.
noavatar
Ksenia2291• 10 ноября 2024
78
Ответ дляПуки-куки
Для меня окрошка в принципе самое странное блюдо, которое можно придумать
Для меня окрошка это пища богов. Особенно, 1 января с бодуна
like 7 woman_facepalming 4
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
79
Ответ дляЧервона ікорка
потому, что тар тар - это не про котлетный фарш
но у нас мало кто об этом знает, отсюда - зачем заморачиваться?
у нас и шалот мало кто понимает, зачем?
А чим шалот особливий? Він дорогий
anonim_10
Йосип_молодий• 10 ноября 2024
80
Ответ дляЧервона ікорка
потому, что тар тар - это не про котлетный фарш
но у нас мало кто об этом знает, отсюда - зачем заморачиваться?
у нас и шалот мало кто понимает, зачем?
Ну рублена мілко яловичина. Суть нещмінна - сире мʼясо.
woman_facepalming 1 like 1
anonim_27
Не їм після шостої• 10 ноября 2024
81
Ответ дляЙосип_молодий
Ну він обгризав верхушки.
Ну й нехай. Чим менше пиріжка з´їсть дитина, тим краще.
like 1
anonim_87
Червона ікорка• 10 ноября 2024
82
Ответ дляЙосип_молодий
Ну рублена мілко яловичина. Суть нещмінна - сире мʼясо.
вителло тоннато, карпаччо
их много - блюд с сырым/маринованыым мясом без терм обработки
и как же это вкусно ))))
like 5
anonim_10
Йосип_молодий• 10 ноября 2024
83
Ответ дляНе їм після шостої
Ну й нехай. Чим менше пиріжка з´їсть дитина, тим краще.
Ну у вас така логіка, у бабусі інша, вона хотіла, щоб дитина нормально зʼїла пиріжок, а не надгризала. Тому й знайшла вихід.
like 4 woman_facepalming 1
anonim_17
Сусановна• 10 ноября 2024
84
Ответ дляПуки-куки
Для меня окрошка в принципе самое странное блюдо, которое можно придумать
Сестра. Як те блевотіння можна їсти?
woman_facepalming 3 like 5
anonim_10
Йосип_молодий• 10 ноября 2024
85
Ответ дляЧервона ікорка
вителло тоннато, карпаччо
их много - блюд с сырым/маринованыым мясом без терм обработки
и как же это вкусно ))))
Нєєє я таке брр. Ото зібрати все з тарілки, перемішати і посмажити - чудово 😂
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 3 like 1
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
86
Ответ дляЧервона ікорка
вителло тоннато, карпаччо
их много - блюд с сырым/маринованыым мясом без терм обработки
и как же это вкусно ))))
Я теж люблю :)
heart 2
noavatar
Ksenia2291• 10 ноября 2024
87
Ответ дляОтчебучкина
У нас ні у рідних, ні у знайомих не було ніякої цибулі, або зелена трохи, і навіть не знала до 25 років, що там буває звичайна цибуля)
У меня наоборот все родственники делали оливье с репчатым луком. Я сама делаю либо без него, либо зелёный добавляю
heart 2
anonim_37
Морковна• 10 ноября 2024
88
Чеська і словацька Свічкова з кнедликами. По суті це тушене філе з овочами, потім овочі перебиваються міксером в соус, туди додають сахар. І подається м´ясо з соусом, брусничним або журавлиним джемом, збитими вершками і кнедликами. Оцей мікс м´яса і солодких соусів для мене странний.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_219
автор Видна міленіалка • 10 ноября 2024
89
Ответ дляЙосип_молодий
Ну у вас така логіка, у бабусі інша, вона хотіла, щоб дитина нормально зʼїла пиріжок, а не надгризала. Тому й знайшла вихід.
То вона зʼїла те ж саме, що до цього, плюс цукерку :)
anonim_87
Червона ікорка• 10 ноября 2024
90
Ответ дляЙосип_молодий
Нєєє я таке брр. Ото зібрати все з тарілки, перемішати і посмажити - чудово 😂
я и стейки ем роу ))
если мне пережарят - отправлю назад!
heart 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff